Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

09

0 hozzászólás

Íme, a Lenovo Legion Duel 2 gamer telefon

A brutális erőhöz mérhető árazásra lehet számítani.

 

A Lenovo tegnap mutatta be legújabb, gamereknek szánt okostelefonját, amin érződik, hogy szinte semmin sem spóroltak a tervezők. A Lenovo Legion Duel 2 így nem csak nagyon jó kijelzőt, de mögé piszok erős hardvert is kapott. És ehhez mérhető árcédulát is.

 

A Legion Duel 2 lelke nem is lehetne más, mint a Qualcomm Snapdragon 888 SoC, amely mellé Adreno 660 GPU és modelltől függően 12 vagy 16 GB memória. A fedélzeti tárhely 256 vagy 512 GB lehet, bővítési lehetőség nincs. Az 5500 mAh-s akkumulátort sima USB-C-n keresztül töltve 65W, duál módban viszont már 90W-os gyorstöltéssel oldották meg.
 


A készülék 6,92 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, amelynek felbontása 1080*2460 pixel. Itt gondolhatnánk, hogy ez lehetne magasabb is, de cserébe kárpótolhat a HDR10+ támogatás és a 144Hz-es képfrissítési ráta. A képernyőt nem is csúfították el szelfi kamerával, az ugyanis motorizált kivitelben a készülék házában kapott helyet.

 

De a szokásoktól eltérően nem vertikális, hanem horizontális állásban, vagyis a készülék fektetett állásában bújik elő középről. A szelfi kamera 44 megapixeles és alkalmas 4K-s videók készítésére is. A hátlapon kettes kamerapakk található. A fő kamera 6 megapixel, az ultraszéles pedig 16 megapixeles. A fő kamera képes 8K-s felvételek készítésére is, de csak 24 fps-sel. Érdekesség, hogy a hátlapi kamerákat is a készülék házának közepére helyezték, és ezeket is úgy a legkényelmesebb használni, ha elfektetjük a telefont.
 


A Lenovo nem kevés pénzt kért az újdonságért. A kisebbik változat 800 eurót, míg a nagyobbik 1000 eurót kóstál majd. A tervek szerint Ázsiában már áprilisban meg fog jelenni a készülék, míg Európában valamikor május közepe felé várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!