Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

24

0 hozzászólás

Íme, a Cooler Master CK352 billentyűzet

Igazi szürke eminenciásnak tűnik a játékosoknak szánt újdonság, de a tudásában senki se kételkedjen.

 

Bemutatkozott a Cooler Master gamereknek szánt legújabb billentyűzete, a CK352, amely első ránézésre a maga erősen szürke designjával nem tűnik túl komoly darabnak, de a látszat csal. A billentyűzet mindent tud, amit manapság elvárhatunk tőle, de ennél sokkal többet nem. Illetve egy dologgal mégis vonzóbb lehet sok más versenytársánál.

 

A CK352 fémházban kapott helyet, aminél kimondottan pofásnak tűnik a talapzat oldalán körbefutó RGB LED-csík. Természetesen a billentyűk is kaptak RGB-világítást. A mechanikus billentyűzet háromféle kapcsolóval választható, de a gyártót nem fedték fel. Mindenesetre van red, blue és brown változat is, amelyek eltérő hangerővel és viselkedéssel bírnak.

Extra gombokról ezúttal le kell mondanunk, a különféle extra funkciókat az FN-billentyű segítségével varázsolhatjuk elő. A billentyűzet 1,8 méteres USB kábelen csatlakozik a PC-hez, és természetesen minden olyan kényelmi funkcióval el van látva, amelyek a gyors adatbevitelt vagy épp a problémamentes játékot segítik.

 

Amivel a Cooler Master CK352 kitűnhet a hazai piacon sok más mechanikus gamer billentyűzettel szemben, az a magyar kiosztás. Ez valóban nem számít alapvetésnek manapság e szegmensben, így mindenképpen üdítő. Ugyanakkor jelenleg csak a brown kapcsolós változatból érhető el a magyar verzió. A Cooler Master nagyjából 31 ezer forintot kér az újdonságért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!