Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

24

0 hozzászólás

Idő előtt kikerült a Cyberpunk 2077 lemeze

Már fel is bukkant a világhálón néhány video a játékból.

 

Úgy tűnik, hogy a premier közeledtével nem telik el úgy nap, hogy valamivel ne kerülne a figyelem középpontjába a Cyberpunk 2077. Nemrégiben arról adtunk hírt, hogy hiába került aranylemezre a játék, mégis decemberre halasztották a premiert. Aztán jöttek újabb izgalmas előzetesek, legutóbb pedig frissült a hivatalos gépigény. Most viszont egészen furcsa hír érkezett.

 

A jelek szerint valamilyen módon kikerült a stúdióból a játék néhány lemeze, amelyek végül szerencsés vagy illetéktelen kezekbe kerültek. Erről már számos internetes fórumon bukkantak fel képek, bár ezek eredetiségét lehet vitatni. Azt viszont kevésbé, hogy elkezdtek megjelenni a videómegosztó portálokon a játékból származó felvételek.



A fejlesztők igyekeznek ezeket a videókat minél hamarabb letiltani, de így is előfordulhat, hogy a rajongók belefutnak egybe. Így érdemes óvatosan kezelni most a videómegosztókat, ha valaki nem szeretné idő előtt lelőni az poénokat. A stúdió közben vizsgálja, hogy egyáltalán hogyan kerülhetett idő előtt a játékosok kezébe a Cyberpunk 2077.

 

A játék egyébként december 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várhatóan a megjelenés napján jön majd hozzá egy méretes frissítés is, így aki esetleg a most kiszivárgott videóban találkozik valamilyen hibával, az könnyen lehet, hogy a hivatalos premier után már javítva lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!