Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

20

0 hozzászólás

Hozzánk is elér a Xiaomi Mi TV Q1

A 4K-s FALD technológiás televízió az olcsóbb szegmensben indulhat.

 

Európában a Xiaomi elsősorban okostelefonjaival hódít, de az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak egyéb okos eszközeik is. A TV divíziójuk viszont egyelőre csak szűkösen ért el hozzánk, viszont ez hamarosan megváltozhat. Jön ugyanis a kifejezetten az olcsóbb szegmensbe szánt Xiomi Mi TV Q1.

 

A Mi TV Q1 az elérhető legnagyobb kivitelében, vagyis 75 hüvelyes méretben lesz megvásárolható. A FALD (Full Array Local Dimming) háttérvilágítású QLED TV természetesen 4K-s felbontást kínál, a képfrissítési sebessége pedig 120 Hz is lehet. Ezt párosítva a manapság egyre inkább nélkülözhetetlen gaming funkciókkal, jól látható, hogy egy játékra is kiválóan alkalmas TV-ről van szó. Ha még hozzá vesszük a HDMI 2.1 csatlakozót, akkor pedig pláne.
 


A kijelző természetesen támogatja a HDR10+ tartalmakat is. Az Android TV operációs rendszernek köszönhetően több ezer kifejezetten TV-re szánt alkalmazás közül válogathatunk, a kezelőfelület pedig gyors és reszponzív lesz Google Assistant támogatással.

 

A Xiaomi Mi TV Q1 a maga 75 hüvelykes képátmérőjével a nagyobb TV-k piacán próbál meg helyet szerezni magának. Ha a méreteit figyelembe vesszük, akkor a nagyjából 1300 eurós ajánlott fogyasztói ár valóban az alacsonyabb szegmenset jelentheti. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a termék mikor debütálhat az európai boltokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!