Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

11

0 hozzászólás

Hivatalos, jön a GTA: The Trilogy – Definitive Edition

A felújított gyűjtemény a GTA III-at, a GTA: Vice Cityt és a GTA: San Andreast foglalja magába és még idén várható.

 

A Rockstar Gamesre egyáltalán nem jellemző a remasterelés, általában éveket kell várni minden új játékukra és általában nem szokták újra elővenni korábbi sikereiket. És bár már nagyon régóta hiába várják a rajongók a GTA VI bejelentését, egyelőre még be kell érniük az ötödik rész legújabb generációs változatával. De idén mégis kapnak valami „újdonságot”.

 

Pár napja már lehetett pletykákat hallani, de immár hivatalosnak tekinthető, hogy készül a GTA: The Trilogy – Definitive Edition. Egy olyan csomagról beszélünk, amely a hatalmas népszerűségnek örvendő franchise első három 3D-s epizódját, vagyis a GTA III-at, a GTA: Vice Cityt és a GTA: Sand Andreast foglalja magába.



A fejlesztők egyelőre nem részletezték, hogy pontosan miben fog megújulni a három játék, de azt elárulták, hogy a grafika megszépülése mellett a játékmeneten is fognak csiszolni. Ám azoknak sem kell aggódnia, akik a nosztalgia miatt vásárolnák meg a gyűjteményt, ugyanis a játékok a régi hangulatot és érzést fogják nyújtani, csak épp egy picit a mai elvárásokhoz igazított formában.

 

A Rockstar Games azt ígéri, hogy a három felújított játék még ebben az évben meg fog érkezni. Pontos premierdátumot még nem mondtak, de azt már lehet tudni, hogy PC mellett PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X-re, illetve Nintendo Switchre is meg fog jelenni. Jövőre pedig az iOS és az Android változatok várhatók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!