Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

28

0 hozzászólás

Három új monitort mutatott be a Philips

A B1 Line terméktrió egyszerre környezetbarát és olcsó.


A Philips egykor sokkal meghatározóbb szereplője volt a szórakoztatóiparnak, ám most is igyekszik a lehető legtöbb szegmensben képviseltetni magát. A napokban három új monitort is bemutattak, amelyek mind a B1 Line termékcsaládot gyarapítják.

 

A három újdonságban vannak közös pontok. A környezetbarát gyártástechnológia és a csúcskategóriát idéző technikai megoldások mellett sikerült őket mégis alacsony áron tartani.
 


A három monitor közül kettő 24 hüvelykes, egy pedig 27 hüvelykes. Utóbbi a Philips 275B1, amely 2560*1440 pixeles felbontással rendelkezik. Az IPS panel maximális fényereje 300 cd/m2, képfrissítési sebessége pedig legfeljebb 75Hz. A monitor rendelkezik PowerSensor, LightSensor és SmartImage technológiákkal, ezek az energiahatékony működést és a könnyű kezelhetőséget szolgálják.

 

A Philips 245B1 lényegében pontosan ugyanazt kínálja, mind méretesebb társa, csak épp valamivel kisebb méretben, 24 hüvelykben. Viszont ha nincs szükségünk quadHD felbontásra, akkor választhatjuk a Philips 242B1 monitort is, amely 1920*1080 pixeles felbontással rendelkezik. Más tekintetben viszont ugyanazt kínálja, mint a társai. A három monitor nagyjából 70-100 ezer forint körüli áron kerül a boltokba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!