Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

27

0 hozzászólás

Hajlított kijelzős monitor játékosoknak a Xiaomitól

Az újdonság a méreteihez képest meglepően jó áron kerülhet a boltokba.


A Xiaomi okostelefonok és azokhoz tartozó kiegészítők terén már sokszorosan bizonyított márkának minősül. A kínai márka az utóbbi időben már más piacok felé is nyit, ilyen a monitoroké is, ahol most egy nagyon ígéretes termékkel jelenhetnek meg.

 

A Xiaomi Mi 34 kifejezetten a játékosokat célozza meg, így tudását is ennek megfelelően alakították ki. A névből már sejthető, egy meglehetősen méretes példányról van szó, hiszen a WQHD (3440*1440 pixel) felbontású képernyő mérete 34 hüvelyk, a képarány pedig 21:9. A mérnökök mindezt 1500R mértékben meg is hajlították.
 


A monitor 144Hz-es képfrissítési sebességgel, mellé pedig AMD FreeSync technológiával rendelkezik. Funkciók terén a szokásos palettát találjuk, kapunk 3000:1 kontrasztarányt és 300 nites fényerőt. Ugyanakkor érdekes módon a panelből a HDR-támogatást kispórolták.

 

A Xiaomi a tudásához és méretéhez képest meglehetősen barátságos árcédulát biggyesztett a monitorra, bár ez esetükben megszokottnak tekinthető. A Mi 34 ugyanis átszámítva nagyjából 140 000 forintos áron kerülhet a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!