Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

02

0 hozzászólás

Furyra váltott a Kingston HyperX brandje

Mostantól a gyártó kifejezetten gamereknek szánt termékeit új márkanév alatt kell keresni.

 

Ahogy a számítástechnikai piac legtöbb szereplője, úgy a Kingston is évekkel ezelőtt bevezetett egy almárkát, amely kifejezetten a gyártó játékosoknak szánt és tervezett termékeit fogta csokorba. Ez volt a HyperX, amely az évek során a magas minőség egyik szinonimája és ezzel az egyik legjobban csengő márkanév lett. A Kingston ez év elején fontos üzletet ütött nyélbe, amelynek keretein belül eladta a HyperX divízióját és vele együtt magát, a márkanevet is. Ez immár a HP tulajdonát képezi.
 


De ez nem jelenti azt, hogy a Kingston a jövőben nem gyárt gamer memóriákat. Csak épp mostantól egy új márkanév alatt kell őket keresni. Aki picit is képben van a Kingston gamer termékcsaládjával, annak valójában nem is lesz annyira új a márkanév, ugyanis az utóbbi években már használták és beépítették a HyperX család nevébe. Így mostantól a játékosoknak szánt memóriák Kingston Fury néven futnak tovább.

 

A Fury termékek mögött továbbra is ugyanaz a harminc éves szakmai tapasztalat jelenti a garanciát a minőségre, amelyet a legnagyobb független memóriagyártó, a Kingston tud csak felmutatni. A gyártó kínálatában egyelőre csak új DDR3 és DDR4 memóriamodulok kapták meg az új nevet, mint a Kingston Fury Beast, Renegade vagy Impact memóriamodulok.
 


A Kingston Fury Renegade jelenti az abszolút csúcskategóriát, míg a Beast a középkategóriába szánt termékeket gyűjti majd egybe. Az Impact pedig a laptopokba és NUC-okba szánt termékeket. A gyártó tervei szerint még ebben az évben bemutatják majd az első Kingston Fury DDR5-ös modulokat is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!