Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

15

0 hozzászólás

Fontos frissítést kapott a PlayStation 5 rendszere

Az első komolyabb firmware-frissítéssel régóta várt új funkcióval bővül a Sony konzolja.

 

A Sony tavaly novemberben dobta piacra legújabb játékkonzolját, a PlayStation 5-öt, amelyre akkora az érdeklődés azóta is, hogy még mindig világszerte készlethiánnyal küzdenek a viszonteladók. A konzol és az új kontroller is remekül sikerült, bár utóbbi kapcsán derültek ki aggasztó problémák is a megjelenés után. Viszont a konzolt is érték kritikák a megjelenéskor.
 


Az egyik ilyen kritika a tárhelyet érintette. Mint ismert, a PS5-ben egy egyedileg tervezett szupergyors SSD kapott helyet, amely révén a játékok töltési ideje drasztikusan lecsökkent. Ugyanakkor az SSD-n elérhető szabad tárhely mai szemmel nézve – és főleg a mai komolyabb videojátékok méretét is figyelembe véve – meglehetősen szűkösnek tűnt.

 

Ezen most javít bizonyos szempontból a Sony, ugyanis a PS5 minap érkezett új firmware-frissítése fontos új funkciót ad a konzolhoz. A frissítés telepítés után lehetőségünk lesz a játékainkat egy külső USB-s tárhelyre, külső SSD-re vagy HDD-re kimásolni. Ez azoknak lehet nagyon hasznos, akik több játékot is szeretnek egyszerre a konzolon tudni, viszont ezek esetleg nem férnek el. Így a játékok külső tárhelyre másolásával nem kell semmit sem letörölni és később újra letölteni.
 


A frissítés ezen felül új közösségi funkciókat is tartalmaz, mint a képek megosztása, a chatfunkciók részletesebb beállítása, játékfrissítések előzetes letöltése, a játékgyűjtemény testreszabása, valamint az új trófearendszer és statisztikák.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!