Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

16

0 hozzászólás

Extravagáns gamer fotel/asztal kombót kínál a Culvens

Gamer székből és gamer asztalból is van bőven kínálat a piacon. De a Culvens egyedi módon ötvözi e kettőt.


Egészen egyedi, extravagáns bútordarabbal gazdagodhat az a játékos szemléletű vásárló, aki beruház a Culvens új termékére. Ez egy gamer szék, amely még nyomokban sem hasonlít egyetlen konkurens gyártó termékére sem. Sőt, akár gamer asztalnak is felfoghatjuk, feltéve, hogy el tudunk vonatkoztatni az asztal eddig használt fogalmától.

 

A Culvens IW-SK Zero Gravity első ránézésre egy posztmodern skorpiószoborra emlékeztet, ami nem véletlen: a design tényleg erre hajaz. A felhasználó az „állat” testén foglal helyet, a két olló tartja a perifériák asztallapját. A farok pedig a felhasználó mögött és fölött átívelve nyúlik előre – erre lehet egy nagy (akár 50 hüvelykes) vagy három kisebb monitort erősíteni.
 


A kábelek elvezetését is a vázba rejtették a tervezők, a felhasználó pedig szinte már fekve, vagyis láthatóan piszok kényelmes pozícióban mélyülhet el a játékban. A kényelmi szintet tovább emeli, hogy a szék és az asztal helyzetét érintésvezérlők segítségével lehet testre szabni.

 

A Culvens valószínűleg csak a legnagyobb fanatikus rajongók otthonát fogja díszíteni. A gyártó ugyanis igen borsos árcédulával látta el termékét: átszámolva több, mint 600 ezer forintot kell kicsengetni érte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!