Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

29

0 hozzászólás

Csajos okosórát villantott a Garmin

A Garmin Lily elsősorban megjelenésével lehet vonzó, tudása meglehetősen visszafogottnak ígérkezik.

 

A Garmin évek óta szállítja különféle okosóráit és más viselhető eszközeit, a piac egyik fontos szereplője. A gyártó eddig is kínált szinte minden termékéből több designt, hogy a vásárlók minél szélesebb rétegét érjék el velük. Nemrég bejelentett újdonságukkal viszont kifejezetten egy csoportot céloznak meg: a nőket.

 

A Garmin Lily ugyanis egy olyan okosóra, amely sok szempontból szembe megy a piaci trendekkel. Az okosórák többsége a jól látható és használható kijelző végett meglehetősen nagy, a Garmin Lily viszont kifejezetten nőies, apró eszköznek ígérkezik. A kör alakú monokróm kijelző átmérője a 3,5 cm-t sem éri el.

 

Az eszköz nem mindent tud, amit manapság egy átlagos okosórától elvárna az ember. Egyfelől nincs lehetőségünk zenét hallgatni róla, de GPS-t és NFC-modult sem találunk benne. A kétféle designon belül több színváltozat is elérhető lesz, de ezeket nem lehet majd variálni.
 


Amit viszont tud, az a lépésszámlálás, az alvásfigyelés, a véroxigén szintjének mérése, valamint a nők számára hasznos menstruációs és terhességi naptár funkciók. Emellett a gyártó ígérete szerint sikerült igencsak alacsonyan tartani az eszköz energiaigényét, így akár öt napig is működik egy feltöltéssel.

 

A Garming Lily tehát nem a legokosabb óra a piacon, viszont megjelenésével sok erre inkább odafigyelő női vásárlónak lehet vonzó. A sportos változatot 199 dollárért, a klasszikus verziót pedig 250 dollárért lehet megvásárolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!