Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

01

0 hozzászólás

Hogyan juthatsz hozzá a Benetton Rainbow kollekció termékeihez?

Vásárolj bármely terméket a www.aqua.hu weboldalon. Minden elköltött 5000 Ft után 1 db pontot adunk. Felhasználható pontjaidat mennyiségét a vevői fiókodban látod. A promócióban részt vevő Benetton termékek kedvezményes áron történő megvásárlásához, rendelkezned kell a szükséges pontmennyiséggel (5 pont) .

Pontokat minden aqua.hu oldalon megvásárolt termék után adunk, így egyszerre, több terméket is vásárolhatsz kedvezményesen, amennyiben rendelkezel elegendő hűségponttal.

A pontok készpénzre nem válthatók, és csak a www.aqua.hu oldalon vásárolt termékek után járnak. A promócióban részvevő Benetton termékek készlete korlátozott, így csak hűségpontjaid csak azokra a Benetton termékekre tudod beváltani, amelyek a beváltás pillanatban készleten vannak.

A promócióban résztvevő termékeket teljes áron is megvásárolhatod. A meghirdetett kedvezmények a promóció ideje alatt, a magyarországi legmagasabb piaci árhoz képest lettek meghatározva.

A promóció szervezője fenntarja a jogot, hogy megszűntesse, vagy felfüggessze a promóciót rajta kívül álló okok miatt.



United Colors of Benetton a márka rövid története:

Az olasz márka története egészen 1949 –ig nyúlik vissza. Ekkor a mindössze 14 éves Luciano Benetton, egy citromsárga pulóverben ment be dolgozni a Treviso-i ruhaüzletbe ahol asszisztensként dolgozott. A pulóver nagyon tetszett a kollégáknak, a fiatalember pedig úgy gondolta miért ne csinálhatna magának egy saját kollekciót élénk színekkel.

A Benetton Group 1965-ben alakult meg Luciano vezetésével. Az első Benetton üzlet 1967-ben nyitotta meg kapuit Trevisoban, 1970 –re pedig már több mint 1000 Benetton franchise bolt működött világszerte. 1986-ra a Benetton Group Európa legnagyobb ruházati gyártója lett, ügyfelei között pedig hírességek is voltak, mint pl. Diana hercegnő.

A Benetton 1991 –óta saját magazint is kiad Colors néven, melyen a divattrendek mellett a cég hitvallását is kommunikálják.

2011-ben a cég megalapított az UNHATE Alapítványt, amellyel világszerte a gyűlölet kultúrája ellen kampányolnak.

2017-ben a Benetton összefogott az indiai, Devbhumi céggel, hogy 6000 ruhaiparban dolgozó nőnek segítsenek.

2019-óta a Benetton a Fák világnapján, csatlakozik a faültetési kezdeményezésekhez, így lett Kenyában egy Benetton erdő, így támogatva a helyi közösségeket, és fenntartható környezetet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!