Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

22

0 hozzászólás

Bemutatkozott az új Xbox heaset

A Microsoft vezeték nélkül is veszteségmentes hangzást és kényelmes chatfunkciókat ígér.

 

Az új konzolgeneráció mindkét képviselőjénél kiemelten figyeltek a tervezők és a mérnökök a megfelelő hangzásra. Mivel manapság egyre többen játszanak gamer fejhallgatókkal, így a Sony és a Microsoft is e területen kezdett el komoly fejlesztéseken dolgozni. A Microsoft most mutatta be új gamer headsetét, amely már kifejezetten az Xbox Series X-hez készült.

 

A headset kialakításánál az volt a cél, hogy a tartósság mellett a viselés is végig kényelmes legyen. Ehhez nagy és puha fülpárnákat használtak, de a fejpánt is puha borítást kapott. Ennek mérete természetesen állítható. A mikrofon szögét is szabadon módosíthatjuk.
 


A mérnökök igyekeztek az újdonságot minden olyan funkcióval és technológiával felvértezni, amelyek bármilyen módon is képesek lehetnek fokozni a játékélményt. Így a vezeték nélküli füles támogatja az olyan audio technológiákat, mint a DTX Headphone X vagy a Dolby Atmos. Emellett saját fejlesztésüknek köszönhetően a fülesen keresztül sokkal tisztábban lehet hallani a legapróbb neszeket is.

 

A mikrofon természetesen zajszűrős, valamint felvértezték egy olyan megoldással, amely csak akkor kapcsolja be, ha beszélünk. De persze a hagyományos némítási lehetőség is adott, ha egyáltalán nem szeretnénk, hogy bárki is hallja, amit játék közben mondunk. Érdekesség, hogy a headsetet PC és Xbox konzolok mellett telefonnal is lehet párosítani, akár egyszerre is. Így akár játék közben is tudunk telefonálni anélkül, hogy le kellene vennünk a fülest.

Ami az üzemidőt illeti, a gyártó ígérete szerint erre sem lehet majd panaszunk. Akár fél naposnál is hosszabb játékmaratonokat is tarthatunk vele anélkül, hogy töltenünk kellene. De ha mégis lemerülne, akkor alig 30 perc pihenőt kell neki adni a töltőn, és máris további 4 órán át játszhatunk tovább.

 

Az új headset a tervek szerint március közepén landolhat a boltok polcain. A Microsoft 100 dollárra lőtte be az ajánlott fogyasztói árát, de jó eséllyel ennél jóval magasabbra is kúszhat a szám, mire hozzánk is elér a termék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!