Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

16

0 hozzászólás

Bemutatkozott a SPC Gear GK650K billentyűzet

A mechanikus billentyűzet lecsatlakoztatható kábelt kapott.


Az SPC Gear egyelőre nem tartozik a legfelkapottabb gyártók közé, de termékeire azért érdemes odafigyelni. Így a most bemutatott új mechanikus billentyűzetre, a GK650K-ra is, amely visszafogott designt kapott.

 

A billentyűzet természetesen alumínium házban kapott helyet, amelynek aljára levehető mágneses csuklótámaszt is terveztek a mérnökök. A billentyűk alatt Kailh kapcsolókat találunk, amelyekből vásárláskor három változatból választhatunk. A Kailh Red a lineáris kialakítású, a Blue a taktilis, a Brown halk taktilis változat.
 


A billentyűk programozható RGB-világítása sem hiányzik, illetve az összes manapság már elvárható funkció is szerepel a listán. Az RGB világítás egyébként a billentyűzet oldalán egy vékony csíkban is megtalálható. Emellett a jobb felső sarokban egy hangerőszabályozó görgő is található. A csatlakozást egy levehető USB-kábellel oldották meg, így szükség szerint akár hosszabb kábelre is cserélhető.

 

Az SPC Gear GK650K egyelőre csak amerikai kiosztással érhető el, de várhatóan ebből is készül majd magyar kiosztású változat is. A gyártó jelenleg 80 eurót kér el a billentyűzetért.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!