Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

11

0 hozzászólás

Bemutatkozott a csúcskategóriás Xiaomi Mi Mix 4

Csúcskategóriás hardver és a képernyő alá rejtett szelfikamera.

 

A Xiaomi az előzetes terveknek megfelelően hivatalosan tegnap leleplezte következő csúcskategóriás okostelefonját. A Xiaomi Mi Mix 4 minden tekintetben felveszi a versenyt a konkurencia termékeivel, de mellé az árazása is ennek megfelelő lesz, bár még így sem éri majd el a legnagyobbak elszállt árait.

 

A Xiaomi Mi Mix 4 alapja egy Qualcomm Snapdragon 888+ SoC lesz, amely mellé modelltől függően 8-12 GB memória társulhat. A grafikus feladatokat egy Adreno 660 GPU végzi el, a fedélzeti tárhely (amely nem bővíthető) mérete 128 és 512 GB között mozog majd.
 


A telefon 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, amelynek felbontása a kategóriában standard 1080*2400 pixel lesz. Ez kap HDR10+ és Dolby Vision támogatást is, a képfrissítés sebessége pedig 120 Hz lesz. A készülék egyik nagy újdonsága lehet a szelfikamera, amelyet teljes egészében a képernyő alá rejtettek. Ez 20 megapixeles lesz. A hátoldalon viszont egy 108 megapixeles fő kamerából, valamint 8 megapixeles, periszkópos zoomal ellátott telefotó és 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerából álló szett kap helyet.

 

A Xiaomi Mi Mix 4 4500 mAh-s akkumulátort kap, amely igen gyors, 120W-os gyorstöltést támogat. Ezzel az ígéretek szerint alig 15 perc alatt teljesen fel lelhet majd tölteni. Nem hiányzik majd az 50W-os vezeték nélküli töltési funkció sem. Mindezért viszont a Xiaomihoz mérten elég mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni, a telefon 660 eurós áron debütálhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!