Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

24

0 hozzászólás

Bejelentették a Men of War II-t

A stratégiai játék jövőre érkezik, a játékmenet több ponton is megújul.


A stratégiai játékok kedvelő bizonyára jól ismerik a Best Way stúdió játékát, a Men of Wart, amely eredetileg 2009-ben jelent meg. A játékhoz az elmúlt bő évtizedben több kiegészítő, mellékág és remake is készült, de a tényleges folytatás mostanáig váratott magára.

 

A minap azonban bejelentették végre a Men of War II-t, amely a játék teljes értékű folytatása lesz valamikor 2022-ben. A fejlesztők ígérete szerint jelentős játékmeneti változásokra számíthatunk majd, de az alapok megmaradnak. Most is a második világháborúba repülünk vissza, ahol a keleti és a nyugati fronton is csatázhatunk majd. Több száz egység áll majd rendelkezésünkre, amelyek mind eltérő tulajdonságokkal, erősségekkel és gyengeségekkel bírnak.
 


Megjelenik a frontline, vagyis a frontvonal is. Ez befolyásolja a lehetőségeinket, ugyanis gépeket javítani vagy katonákat gyógyítani, illetve új egységeket vásárolni is csak a saját területünkön lehet. Ugyanígy a látótáv is a frontvonal függvénye lesz, a saját területünkön mindent látunk, viszont az ellenfél oldalán csak annyit, amennyit oda küldött egységeink. Viszatér a direct control mód is, amellyel közvetlenül bújhatunk valamely katona bőrébe és mozoghatunk, lőhetünk vele. A változás, hogy ezúttal mindezt TPS/FPS nézetben tehetjük majd meg.

 

A Men of War II az egyszemélyes kampány mellett természetesen kompetitív és kooperatív multiplayer módokat is kínálni fog. A játék kizárólag PC-re készül, de azt egyelőre nem tudni, hogy 2022-ben pontosan mikor jelenhet meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!