0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

10

0 hozzászólás

Az új konzolgenerációra is elkészül a The Witcher 3

Ráadásul ray tracing technológiával is megtámogatják.


A CD Projet RED csapata hosszú évek óta legújabb játéka, a Cyberpunk 2077 fejlesztésével van elfoglalva. Ez a munka lassan a végéhez közeledik, mivel a játék idén ősszel a boltokba kerül. De közben a csapat nem feledkezett meg az eggyel korábbi sikeréről sem.

 

Ez a The Witcher 3: Wild Hunt volt, amely még 2015 nyarán jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Geralt kalandjai a legfrissebb hírek szerint újra visszatérhetnek a képernyőkre, ám egyelőre nem egy negyedik rész formájában.

A stúdió ugyanis elkészíti a The Witcher 3-at PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is. Ez természetesen azt jelenti, hogy a még ma is pazarnak számító látványvilág még tovább szépül, köszönhetően a ray tracing technológiának. Emellett azt ígérik, a töltési idők is jelentősen lerövidülnek köszönhetően a konzolok SSD-meghajtóinak.

 

A The Witcher 3 grafikai újításai a PC-s változatba is bekerülnek majd egy ingyenes frissítéssel. Emellett azok, akiknek már megvan valamely aktuális platformra a játék, azok az új kiadást is ingyen kapják meg, a többieknek viszont önálló játékként lehet majd megvásárolni. Csak egyelőre nem tudni még, hogy mikortól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!