Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

19

0 hozzászólás

Az új generációra tart a Borderlands 3

Az Xbox Series X és a PlayStation 5 nyitócíme is lesz a Gearbox akció-szerepjátéka.

 

A Gearbox az utóbbi években csak a Borderlands szériával ért el komolyabb sikereket. Ennek legutóbbi epizódja a Borderlands 3, amely PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg bő egy évvel ezelőtt. A játék természetesen még nem futotta ki az életpályáját, folyamatosan készülnek hozzá a bővítések, és most az is kiderült, hogy új platformokra is meg fog jelenni.

 

Utóbbi nyilvánvalóan a közelgő konzolos generációváltáshoz kapcsolódik, hiszen novemberben jön az új Xbox Series X és a PlayStation 5 is. Mint megannyi más játék, úgy a Borderlands 3 is elkészül e párosra is. És mindkettőre azok megjelenésekor már elérhető is lesz.
 


Ez azt jelenti, hogy Xbox Series X-re november 10-én jelenik meg a játék, míg PlayStation 5-re bizonyos országokban már november 12-én, mindenhol máshol (így Európában is) november 19-én várható.

 

A fejlesztők azt is elárulták, hogy rajongók milliói ingyen kapják majd meg a játékot. Természetesen azokról van szó, akik PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra már megvásárolták korábban, ők ingyen megkapják az új kiadást is. Ez egyébként már 4K-s felbontás mellett is stabil 60 fps-t fog produkálni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!