Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

20

0 hozzászólás

Aranylemezre került az Assassin’s Creed Valhalla

A Ubisoft játéka november közepén az új konzolokkal egyszerre érkezik.

 

Az Assassin’s Creed franchise az utóbbi másfél évtized egyik legmeghatározóbb szériája volt. A Ubisoft sokáig évente jelentkezett újabb részekkel, ám ezek minősége idővel sokat romlott. Végül 2016-ban döntött úgy, hogy inkább újraindítja az egészet. És tette ezt nagyon jól, mert az azóta megjelent két epizód nagyon jól sikerült.

 

A soron következő játék az Assassin’s Creed Valhalla lesz, amely több szempontból is érdekesnek ígérkezik. A vikingek és szászok háborúskodását feldolgozó játék az eddig látottak alapján piszok jól mutat majd, a játékmenet pedig sokkal összetettebb lesz, mint a korábbi játékokban. Itt ugyanis már nem csak kalandoznunk és harcolnunk kell, de az új földön megtelepedett törzsünk táborát is fejlesztenünk és védelmeznünk kell.
 


Szintén fontos újítás, hogy a 2013-as negyedik rész után először tér vissza a modernkori történeti szál, amit sokáig teljesen hanyagolt a Ubisoft. Most viszont újra ezzel kívánják összekötni az egyes epizódokat. Ennél többet egyelőre nem tudni, ezt a részt hétpecsétes titokként kezeli a francia kiadó.

 

Azt viszont nem, hogy a fejlesztés érdemi része befejeződött, az Assassin’s Creed Valhalla hivatalosan aranylemezre került. Így már csak a sokszorosítás, a marketing és a logisztika van hátra. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint Stadiára november 10-én fog megjelenni. A PlayStation 5 változtat két nappal később, a konzol premierjekor, november 12-én várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!