Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

24

0 hozzászólás

A Sony már a PlayStation VR utódján dolgozik

Egyelőre keveset tudni az új VR-headsetről.

 

A Sony néhány évvel ezelőtt még a VR-piac harmadik legmeghatározóbb szereplője volt, ugyanis az Oculus Rift és a HTC Vive mellé ők kínálták a harmadik alternatívát a PlayStation VR-t. Ez az eszköz már akkor is elmaradt a konkurenciától tudásban, de cserébe jóval olcsóbb is volt azoknál. Ám további fejlesztések nem történtek, a piac pedig szép lassan elhaladt a PSVR mellett.

 

A Sony a minap jelentette be hivatalosan, hogy szeretnének visszatérni a VR-piacra is, ezért egy ideje már dolgoznak a PlayStation VR utódján. Az eszköz természetesen már kifejezetten PlayStation 5-höz készül, de a technikai paramétereket egyelőre hétpecsétes titokként őrzik.
 


Mindössze a szokásos ígéreteket lehetett hallani: a felbontás sokkal magasabb lesz, a látóterünk pedig szélesebb. A headset emellett új mozgáskövető technológiákat is kapni fog, hogy még pontosabb legyen a mozdulataink lemásolása. Ami még fontos, hogy a PSVR-ral ellentétben, amely a PlayStation Move kontrollereket használta, az új headset saját mozgáskövető kontrollereket fog kapni.

 

Egyelőre ennyit tudni tehát az újdonságról, de remélhetőleg még ebben az évben többet is elárul majd róla a Sony. Amiben biztosak lehetünk, hogy idén biztosan nem jelenik meg az eszköz. Az árazásával kapcsolatban pedig csak remélni lehet, hogy az elődhöz hasonló üzletpolitikát folytatnak majd, vagyis nem egy méregdrága, a többség számára megfizethetetlen eszközt dobnak piacra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!