0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

16

0 hozzászólás

A PlayStation 5-höz kínál fülest a HyperX

A Cloud Stinger Core Wireless 7.1már a megjelenésében is az új konzolt idézi.


A Sony sokak meglepetésére szakított a PlayStation konzolok legutóbbi három generációjára jellemző fekete színnel, és a PlayStation 5-nél már főleg a fehér dominál. Erre a lépésre reagálva készíti el új fülhallgatóját a HyperX, a Cloud Stinger Core Wireless 7.1 is hasonló színekkel operál.

 

Az újdonság is fehér borítást kap, amelyet csak a fülpárnák és a pánt belsején helyet kapó párna tör meg feketével. A fülpárnák és a külső műanyag borítás között pedig egy kék csík fut körbe, amely szintén a PS5 designjára hajaz.
 


Ami a belsőt illeti, az alapokat a korábban bemutatott Cloud Stinger Wireless adja, ám ezt új funkciókkal bővítették ki. Ilyen a 7.1-es virtuális térhangzás, amelyet a forráshoz USB-n csatlakoztatható vevőegység vezérel. A hangkeltésért 40 mm-es driverek végzik, amelyek 20 és 20 000Hz között működnek. A gyártó ígérete szerint a beépített akkumulátor akár 17 órás üzemidőt is lehetővé tesz.

 

A HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 jelenlegi szépséghibája, hogy nem tudni, mikor és milyen árcédulával kerülhet majd a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!