Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

25

0 hozzászólás

A Deathloop is kihasználja majd a DualSense képességeit

A Bethesda jövőre érkező új akció-szerepjátéka még megjelenik PS5-re, ki is használja majd az új kontroller újdonságait.

 

Hogy mi lesz a Bethesda és a hozzá tartozó stúdiók által készített játékok sorsa a jövőben, azt egyelőre nehéz megjósolni, miután a Microsoft felvásárolta a kiadót. Azt tippelnénk, hogy idővel játékaik fokozatosan eltűnnek majd a Sony konzoljairól. Most viszont még biztos, hogy az Arkane Studiosnál készülő Deathloop meg fog rá jelenni jövőre.

 

A Deathloop egy belső nézetű akció-szerepjáték lesz, amely egy titokzatos szigeten játszódik. Itt az idő másképp viselkedik, mint megszoktuk, mindig újraindul. Ilyen körülmények között kell a szigeten rekedt két orvgyilkosnak elkapnia célpontjait és közben egymással is végezniük.

 

A játék PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni, utóbbin elég komolyan ki fogja használni a DualSense kontroller új technológiáit. Így az összes fegyver elsütése más érzést kelt majd a haptikus rezgőmotoroknak és az adaptív billentyűknek köszönhetően. A kontroller másképp fog zizegni a kezünkben, ha eltérő felületeken haladunk, ugrunk, csúszunk keresztül.
 


Emellett a fegyverek bármikor meghibásodhatnak majd használat közben. Ilyenkor az adaptív billentyűk is megakadnak, nem lehet őket használni, csak akkor, ha előtte megjavítjuk a fegyvert. A beépített hangszórón keresztül hallhatjuk majd a mellettünk elsüvítő golyókat, de az adóvevőnket és az üres tár kattogását is.

 

A Deathloop a tervek szerint 2021. május 20-án fog megjelenni PC-re és PlayStation 5-re. Arról nincs hír, hogy később Xbox Series X-re is elkészülhet-e.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!