Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

19

0 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 ihlette a Razer egerének külsejét

Novemberben jön az év, de talán az évtized legjobban várt játéka, a Razer külön egérrel készül a premierre.

 

A Razer évtizedek óta szállítja a kitűnő egereket a játékosoknak, ezek között találunk olyanokat is, amelyek kifejezetten valamelyik játékhoz igazodnak. Ilyen lesz a Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition is, amely egy már bevált egér átdesignolt változata.

 

A Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition kizárólag a gyártó saját oldalán rendelhető meg jelenleg. A már ismert és közkedvelt Viper Ultimate negyedik változata, eddig ugyanis a klasszikus fekete, a lányos rózsaszín és az elegáns fehér verzió volt elérhető.
 


Az új kiadás viszont a játék logójára jellemző sárga alapszínt kapta, rajta egy mutatós vonalkód-designnal és persze a játék valódi logójával. Ami a belsőt illeti, itt változás nincs: 20 000 DPI-s Razer Focus+ szenzort valamint a Razer saját tervezésű optikai kapcsolóit találjuk a mutatós ház belsejében.

 

A Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition várhatóan a játék novemberi premierje körül debütál majd, valahol 160 dollár körüli áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!