Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

25

0 hozzászólás

2021-re csúszott a Stronghold: Warlords

A stratégiai játék fejlesztéséhez több idő kell, idén már biztosan nem jelenik meg.


A Firefly Studios eredeti tervei szerint valamikor idén jelent volna meg a legújabb játékuk, a Stronghold: Warlords. Ám a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a csapat nem úgy halad a fejlesztéssel, ahogy szerették volna, így a premiert el kell halasztani.

 

Ez a halasztás pedig azt jelenti, hogy a kizárólag PC-re készülő stratégiai játék idén már biztosan nem jelenhet meg. Összességében néhány hónapos csúszásról lehet beszélni, mivel a szeptember 29-i dátumot cserélték le a 2021. január 26-ra.
 


A Stronghold: Warlords a középkori Ázsiába kalauzolja el a játékosokat, ahol épp ekkor fedezik fel a lőpor nem túl áldásos, ám a háborúban annál hasznosabb tulajdonságait. A játékmenet lényege ezzel együtt nem sokat változik: fel kell építenünk a saját városunkat, majd erődöt kell emelnünk köré, hogy megvédjük az ellenségtől. Közben hadsereget is toborozni kell, hogy mi azért leigázhassuk őket.

 

A franchise közel húsz évvel ezelőtt született meg, ám a jövő év elején érkező új epizód sok új játékelemet hoz majd be köszönhetően a lőpornak. Robbanó fegyverek, ágyúk, sőt még kezdetleges rakéták is a rendelkezésünkre állnak majd a harcmezőn.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!