Webáruházunk és üzleteink továbbra is zavartalanul üzemelnek, hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

22

0 hozzászólás

Így fest a Control ray tracinggel

A hamarosan megjelenő Remedy akció-kalandjáték is támogatni fogja a ray tracinget, meg is mutatták, mennyit dob majd a grafikán.


A 2019-es év tetszik vagy sem, a ray tracingről szól. Igaz, egyelőre megfelelő hardveres és fejlesztői támogatás hiányában meglehetősen kevés játék támogatja a régóta létező, de valós időben csak tavaly ősz óta elérhető technológiát. Ugyanakkor e játékok száma a következő évben folyamatosan nőni fog, ahogy vélhetően idővel olcsóbb kártyákkal is élezhető minőségben kapjuk majd meg az extra grafikai látványosságokat.

 

Addig viszont maradnak az olyan játékok, mint a Shadow of the Tomb Raider, a Metro Exodus vagy a Battlefield V. És a következő játék, amely támogatni fogja a ray tracinget, az a Remedy Entertainment stúdiójában készülő Control lesz. Az akció-kalandjáték már kapott egy előzetest, amelyben pontosan a technológia előnyeit prezentálják.
 


A Control több látványeffekt felturbózására is használni fogja a ray tracinget. Természetesen sokkal részletesebb és élethűbb tükröződésekre lehet számítani, rengeteget dob majd a látványon egy-egy tócsán tükröződő felület. Emellett a fények és árnyékok élethű megjelenítésében is fontos szerepe lesz.
 


A játék története egy természetfelettivel foglalkozó ügynökségről szól, amit egy jelenés megtámad. Mi egy fiatal lányt alakítunk, aki belecsöppen az események közepébe, és megörökölve az ügynökség vezetői pozícióját, egy sor természetfeletti képességre is szert tesz.

 

A Control a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni augusztus 27-én.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Friss házi kenyér könnyedén
Tipp 
2020 márc 26.
Friss házi kenyér könnyedén

Az új, mérleges Bosch MUM5 robotgépekkel még egyszerűbben megy az előkészítés, hiszen nem kell a hozzávalókat külön kiméregetni és ezzel millió mosatlan tálkát gyártani, hanem csak egymás után berakjuk a gép keverőtáljába az alapanyagokat, és közben mérünk a gép beépített mérlegével. A tára-funkciónak köszönhetően számolgatnunk sem szükséges a grammokat, hiszen minden egyes alapanyag után egy mozdulattal le tudjuk nullázni a mérleget. Az 1000 W-os, erős motorral felszerelt Bosch MUM5-ös robotgépek egyszerre akár 2 kg-nyi kelt tésztával is könnyedén megbirkóznak.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!