Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FiiO BTA30 Pro Bluetooth adó-vevő

Jótállás: 1 év

Rendelhető


59 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 55 790 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

FiiO BTA30 Pro Bluetooth adó-vevő

Tulajdonságok:

Bluetooth vevő - BT RX

Ebben a módban a Bluetooth képes hangforrásból (okostelefonból, tévéből, számítógépből stb.) Bluetooth kapcsolaton keresztül érkezik a hang a BTA30 Pro-ba. A BTA30 Pro analóg vonali vagy digitális optikai/koaxiális kimenetét csatlakoztasd egy erősítőhöz vagy aktív hangfalhoz! A BTA30 Pro két forrást tud párhuzamosan kezelni. A két párosított eszköz közül azt használja aktuális forrásként, amely felől zenei jelfolyamot érzékel. Két aktív jelfolyam esetén csak akkor vált a második forrásra a BTA30 Pro, ha az elsőn megáll a jelfolyam, és fordítva.

Bluetooth adó mód – BT TX

A BTA30 Pro vezetékes összeköttetésen keresztül fogadja a digitális formátumú zenei jelet, és Bluetooth kapcsolaton keresztül továbbítja azt egy vagy két Bluetooth fogadására képes fülhallgatóhoz vagy külső hangrendszerhez. Ha két Bluetooth eszközt csatlakoztatunk a BTA30 Pro-hoz, akkor mindkét vevőn egyszerre hallható a BTA30 Pro-ból származó hang. (Pl. a tévéből származó műsort két Bluetooth fejhallgatóval egyszerre élvezhetitek a társaddal.)

Vezetékes D/A átalakító mód - DAC

A BTA30 Pro optikai, koaxiális vagy USB kábelen  keresztül fogadja a digitális jelfolyamot a lejátszó felől (ami akár egy számítógép is lehet). A digitális-analóg átalakítást követően az analóg jel a BTA30 Pro vonali (line-out) kimenetén jelenik meg. Az RCA csatlakozón keresztül egy külső erősítőhöz (pl. szobai hangrendszerhez) továbbíthatod a BTA30 Pro által dekódolt, analóg hangjelet. A BTA30 Pro átalakítási képessége az alkalmazott bemenettől függ: koaxiális bemeneten 192 kHz/24 bit (DSD64), optikai bemeneten  96 kHz/24 bit, USB bemeneten pedig  48 kHz/16 bit minőségben működik az átalakítás.

A FiiO BTA30 Pro külső eszköz (pl. okostelefon) használata nélkül csatlakoztatható a FiiO BTR  sorozatú adapterekhez egy pár nyomógomb nyomva tartásával. (BTR3K, BTR5 stb.)

A BTA30 Pro fém háza az elegáns megjelenés mellett az elektromágneses árnyékolásért is felel.

A házhoz csatlakozó, külső antenna ideális körülmények között akár 30 méteres kör lefedésére képes.

A Bluetooth átalakításról a Qualcomm CSR8675-ös chip gondoskodik. A Bluetooth v5.0 szabvány gyorsabb, stabilabb kapcsolatot eredményez, mint a korábbi Bluetooth verziók.

A FiiO BTA30 Pro adó és vevő irányban is támogatja a legmodernebb, legtisztább átviteli protokollokat, így az LDAC-ot és az AptX-HD-t, de a hagyományos, régebbi eszközökkel kompatibilis átviteli módokon is képes kommunikálni.

Az ES9038Q2M-es DAC chip az azt körülvevő film kondenzátorokkal tökéletes digitális-analóg átalakítást végez, hogy a végeredmény tökéletes, élő koncert minőségű legyen.

Az aktuális dekódolási minőségről a BTA30 Pro előlapján található jelzőfény színe ad tájékoztatást.

Az Apple és androidos eszközökre letölthető FiiO Music App és a FiiO Control App segítségével finomhangolhatod a BTA30 Pro működését. A kodekek engedélyezése vagy letiltása mellett pl. a hangerőt is szabályozhatod az okostelefonodról.

Hangerő szabályozásra a BTA30 Pro előlapján található, finoman szabályozható potméter is használható. Az ADC görbe rekonstrukcióval felvértezett potméter tökéletes együttfutást eredményez a két oldal között. Az analóg és a digitális kimeneteket egyaránt beállítja a hangerőszabályozó.

A Japan Audio Society a tökéletes hangminőséget HiRes Audio és HiRes Audio Wireless minősítésekkel jutalmazta.

Próbáld ki Te is a FiiO BTA30 Pro átalakítót!

Műszaki adatok

  • Jel / zaj viszony (SNR): 118 dB
  • Torzítás (THD+N): 0.001%
  • Bluetooth: BTv5.0 (AAC / SBC / aptX / aptX LL / aptX HD / LDAC)
  • Chipkészlet: DAC: ES9038Q2M, USB: XMOS XU208, BT: CSR8675, DSP: CT7302EL
  • Méret: 120 mm x 55 mm x 25.8 mm (Antenna magasság: 94.4 mm)
  • Tömeg: 145 g

A termék gyártója: FiiO
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Bolt nyitás: Május 6.   Részletek
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (05.09)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (05.09)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (05.10)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 55 790 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You