Hamarosan AQUA Napok! Fantasztikus akciókkal és széles kínálattal várunk titeket! Látogass el hozzánk június 2-7 között!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Napelem töltésszabályozó 12/24 V 25 A IVT SCDplus 25A

Specifikáció

Listaár: 45 260 Ft

Online ár: 43 940 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 40 865 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Napelem töltésszabályozó 12/24 V 25 A IVT SCDplus 25A

Napelemes kontroller, SCDplus 25A

Automatikus rendszerfeszültség felismerés 12/24 V
Alkalmas ólom (nyitott, GÉL, AGM) és LiFeP04 akkukhoz
Megvilágított LC kijelző

Jó minőségű IVT Solar Controller SCDplus 25 A megvilágított LCD kijelzővel és beépített USB illesztő felülettel. Garantált az ismert napelem akkutípusok precíz és kíméletes töltése. Ehhez négy különböző töltőprogram áll rendelkezésre. Ezen kívül egy felhasználó specifikus töltési művelet is programozható. Széleskörűek a polaritás csere, túlfeszültség, túlterhelés elleni védőintézkedések, amelyek biztosítják a napelem töltő-szabályozó biztonságos működését. A készenléti üzemmódnak minimális a saját energia felhasználása. A túlterhelés védelem és a mélykisülés védelem támogatja a csatlakoztatott napelem akkuk élettartamát. Az USB illesztő felülettel kapcsolatot lehet létrehozni a Solar Controller és a számítógép között.

Automatikus feszültség felismerés 12/24 V
A napelemes töltés szabályozó 12 V-os vagy 24 V-os rendszereknél alkalmazható. A rendszer feszültséget a készülék automatikusan állítja be.

Kijelző és kezelőszervek
A megvilágított LCD kijelző útján a töltőáram, a terhelő áram, a telep állapotának és feszültségének aktuális értékei lekérdezhetők. A felhasználó specifikus értékeket a töltésszabályozón be lehet állítani.

LED-es állapotkijelző:
Két beépített LED mutatja a pillanatnyi töltési fokozatot, figyelmeztet a mélykisülés ellen és a terhelés kimenet állását.

A töltési eljárás:
A megadott akku típustól és ennek töltési zárófeszültségétől függően, a töltés legfeljebb három fokozatban történik. Az 1 töltési fokozatban a töltés maximális áramerősséggel történik, a megfelelő töltési zárófeszültség eléréséig.
Ezután, egy fixen beállított ideig még az 1 töltési fokozattal megy tovább a töltés, majd utána átkapcsolódik a 2 fokozatra. Itt impulzusszélesség modulációval (PWM) van a töltőáram korlátozva. A felhasználó specifikus töltési profil kiegészítőleg a 3. töltési fokozatban érhető el. 30 percet meghaladó kisütés után a készülék az 1 töltési fokozatba tér vissza.

Mélykisülés elleni védelem:
Az akku mélykisülésénél keletkező javíthatatlan károsodás elleni védelméül a kisütési végfeszültség elérésekor, a készülék a csatlakoztatott terhelést lekapcsolja. A terhelés kimenetet a készülék - a megfelelő beállításoktól függően csak akkor kapcsolja be, ha az akku kellő mértékben feltöltődött.

Hőmérséklet kompenzáció:
A vele szállított hőmérséklet érzékelővel a töltési zárófeszültséget a környezeti hőmérsékletnek megfelelően optimalizálni lehet. Felhasználó specifikus hőmérsékleti tényezőt is meg lehet adni.

Telepfeszültség érzékelő:
A Solar Controller még pontosabban működhet a beépített „Battery sense“ csatlakoztatásával.

A Solar-Controller paramétereinek beállítása és a készülék felügyelete számítógéppel:
Az ingyenes szoftverrel számítógéppel könnyen be lehet állítni a töltési profilt, a mélykisülés védelmet, a hőmérséklet tényezőt, a terhelés kimenet működését, az óraidőt és a dátumot. A napelemes töltésszabályozó működési adatait jegyzőkönyvezni és felügyelni lehet.

Programozható terhelés kimenet:
A terhelés kimeneten a következő lehetőségeket lehet beállítani:
1. A terhelés kimenet meghatározott óraidőben be és kikapcsol.
2. A kisülési végfeszültség elérésekor a terhelés kimenet kikapcsol, az újra bekapcsolási feszültségnél pedig be.
3. Éjszakai fény funkció: napelem teljesítmény nélkül a terhelés kimenet 2 perc után bekapcsol, a napelemes teljesítménynél pedig újra ki.
4. A kisülési végfeszültség elérésekor a terhelés kimenet tartósan kikapcsol.

Jellemzők:
Automatikus rendszerfeszültség felismerés · Megvilágított LC kijelző · PWM szabályozás · Többlépcsős töltés technológia · Standby-mód · USB csatlakozófelület · Mélykisülés elleni védelem · Programozható terhelés kimenet · Automatikus terhelés visszakapcsolás · Éjszakai fény funkció.

Műszaki adatok:
Hőmérséklettartomány: -20° ... +50 °C · Modul teljesítmény (max.): 600 W · Modul áram (max.): 25 A · Névleges feszültség: 12 V,24 V · Szabályozás típus: PWM · Súly: 520 g · Tartozék típus (megújuló energia): Napelem töltésszabályozó · Terhelési áram: 25 A · További műszaki adatok: Modul feszültség: 8 V - 50 V · Töltés zárófeszültség SLA: 14,0/28,0 V · Töltési zárófeszültség GEL: 14,1/28,2 V · Töltési zárófeszültség AGM: 14,7/29,4 V · Töltési zárófeszültség LiFePO4: 14,2/28,4 V · Fenntartó töltés SLA, GEL: 13,7/27,4 V · Fenntartó töltés AGM, LiFePO4: 13,8/27,6 V · Mélykisülés védelem: 10,5/21,0 V · Visszakapcsolási feszültség: 12,0/24,0 V · Biztosíték: 25 A · Hőmérséklet érzékelő: igen (külső) · Illesztő felület: USB (B típus) · Készülékház: műanyag · Áramfelvét:
<50 mA (aktív), <10 mA (készenléti)

Szállítás tartalma:
Főkészülék · Hőmérsékletérzékelő · Akku érzékelő csatlakozó · Használati útmutató.


A termék gyártója: IVT
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: kedd (06.07)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (06.07)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: kedd (06.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb szerda (06.08)
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Aznapi átvétel Budapest területén Foxpost automatában
Foxpost csomagpont 990 Ft
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Házhozszállítás 1390 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1590 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You