Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Audio-Technica Creator Pack podcast mikrofon + fejhallgató + állvány csomag

Jótállás: 1 év

Rendelhető


54 900 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 51 055 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Audio-Technica Creator Pack podcast mikrofon + fejhallgató + állvány csomag

Tulajdonságok:

Streaming, Podcasting és Recording Pack
Szeretne saját otthoni stúdiót? Podcastot, vlogot vagy YouTube csatornát indítana? Esetleg a Twitch streamelésén javítana, hogy a követői ne mulaszhassanak el egyetlen pillanatot sem? Ha alkot, az Audio-Technica CREATOR PACK megadja hozzá a segítséget.

Tökéletes kezdőkészlet podcastokhoz
Ha podcastok indításához keres felszerelést, Önnek állítottuk össze a költséghatékonyságot és a minőséget tökéletes egyensúlyban tartó CREATOR PACK-et. A tartozék mikrofonkarra rögzíthető ATR2500x-USB mikrofon olyan tökéletes frekvencia-átvitelt nyújt, amely a hangja finom részleteit és árnyalatait is visszaadja, miközben a kardioid iránykarakteriszitikával hangszigetelt stúdiószoba nélkül is gondoskodhat a jó minőségű felvételekről. A korszerűsített ATH-M20x fejhallgató ütősebb mélyhangjaival, jobb hangszigetelésével és hangvisszaadásával pedig pontosan azt hallhatja vissza, amit a mikrofon rögzített.

Lépjen szintet a játékban és a streamelésben
A CREATOR PACK teljesítménye játékokban és Twitch streamelésben felülmúlhatatlan. Az összes nyíl, rakéta érkezési irányát jól hallhatja a Hell Knight vagy a Creeper játékban az ATH-M20x professzionális monitor fejhallgató 40 mm-es mágnesein keresztül. A fülhallgató a hangszigetelésével és a kiváló frekvenciatartományával megszünteti Ön körül a külvilágot, hogy elmerülhessen az egyik kedvenc csúcsjátéka világában. Az ATR2500x-USB karodid kondenzátormikrofon azonnal használatba vehető az összes népszerű streamingelő platformmal és játékkal – egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-C kábelt (vagy az USB-C – USB) kábelt, és máris pöröghetnek az ujjai a játék irányítógombjain. A mikrofon hihetetlen tisztasággal és a külső kis zajok kiszűrésével rögzít minden apró kis nevetést, bosszankodást, felszisszenést és odamondást – Önt fogják tehát hallani, és nem a Cherry MX Redet.

Otthoni hangstúdió
A zene világában 1962 óta a legnagyobb előadóművészek, zenészek és hangmérnökök között is híveket szerző Audio-Technika minden egyes termékének a zene a lelke, és a ritmus szívverése kelti életre. A CREATOR PACK ATR2500x-USB kardioid kondenzátormikrofonjával kiváló frekvenciatartományban és frekvenciaátvitellel rögzíthet kristálytiszta gitárszólókat, ügyes hármashangzós ütemváltásokat és kiegyensúlyozott énekhangokat. Az ATH-M20x professzionális monitor fejhallgató közvetlenül a mikrofonhoz csatlakoztatható, így azonnal nyomon tudja követni a hangminőséget az otthoni stúdiójában. A mikrofont a tartozék „C” bilincses mikrofonkarral gyakorlatilag bármilyen kemény felülethez rögzíthető, így elég helyet kap az önkifejezéshez és az alkotáshoz.

Kezdőcsomag vloghoz és YouTube-hoz
A CREATOR PACK ATR2500x-USB kardioid kondenzátormikrofonjával készített tiszta, külső zajoktól mentes hangfelvételekkel közelebb hozhatja magához a követőit. Csatlakoztassa az asztalra szerelhető mikrofonkarhoz, és máris letisztult, kamerabarát, kábelmentes környezetben alkothat. Az ATH-M20x professzionális monitor fejhallgatóval magabiztosan szerkesztheti a videóit: minden egyes szó jól hallható marad még akkor is, ha a háttérben a kedvenc háttérzenéje szól, vagy egy helyszíni eseményről készít beszámolót. Egyszerűen csak ne feledkezzen meg róla, hogy „lájkolják, kommenteljék és kövessék”!

Videokonferencia otthonról
Tekintélyt parancsoló tisztasággal csatlakozhat a munkahelyi hívásokhoz és tarthat távolról előadásokat az ATR2500x-USB kardioid kondenzátormikrofonnal. Az ATR2500x-USB a csatlakoztatásával azonnal használatba vehető, és az összes vezető videokonferencia-platformmal kompatibilis. A kardioid iránykarakterisztika segít megtisztítani a beszédhangot a külső zajoktól, valamint csökkenti a billentyűzet és az egér beszűrődő hangjait, miközben a tartozék asztalra szerelhető mikrofonkarral az asztalt vezetékektől és akadályoktól mentesen tarthatja – ha pedig olyan megoldást szeretne, amit használat után mindig gyorsan elpakolhat, használja a háromlábú asztali állványt. A zárt kialakítású ATH-M20x professzionális monitor fejhallgató kiválóan szűri a külső zajokat, így békésen és kényelmesen dolgozhat, tekintet nélkül arra, hogy éppen egy video híváson vesz részt, vagy munka közben zenét hallgat.

Műszaki adatok

Mikrofon:

  • Technológia: kondenzátor
  • Iránykarakterisztika: vese
  • Frekvencia-átvitel: 30 - 15,000 Hz
  • Tápellátás: USB (5V DC)
  • Felbontás: max 24 bit
  • Mintavételezési frekvencia: 44.1 kHz / 48 kHz / 96 kHz / 192 kHz
  • Tömeg: 366 g
  • Méret: 155 x 50 x 50 mm
  • Kimeneti csatlakozó: USB-C
  • Fejhallgató kimeneti teljesítmény: 10 mW @ 16 Ohm
  • Fejhallgató kimenet: 3.5 mm TRS (sztereó)

Fejhallgató:

  • Típus: Zárt dinamikus
  • Meghajtó átmérő: 40 mm
  • Frekvencia-átvitel: 15 - 20 000 Hz
  • Maximális terhelhetőség: 700 mW, 1 kHz-en
  • Érzékenység: 96 dB
  • Impedancia: 47 Ohm
  • Tömeg: 190 g, kábel nélkül
  • Kábel: 3 m, egyenes, bal oldali becsatlakozás
  • Mágnes: Neodímium
  • Hangtekercs: Rézzel bevont alumínium huzal
  • Mellékelt tartozékok: Felpattintható 6.3 mm-es adapter

A csomag tartalma:

  • ATR2500x-USB kardioid kondenzátor USB-C mikrofon
  • ATH-M20x professzionális monitor fejhallgató
  • Asztali mikrofonkar
  • Háromlábú mikrofonállvány

A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (05.09)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 51 055 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You