Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) GA503RM-HB148 Laptop szürke

Jótállás: 3 év

Rendelhető


498 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 464 060 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Processzor család AMD® Ryzen™ 7 sorozat 6. generációs
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 15.6"
3840 x 2160 (UHD)
Matt kijelző
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 0.512 TB
Szín szürke
Processzor típus 6800HS
Processzor órajel 3.20 GHz
Processzor órajel turbó 4.7 GHz
SSD csatlakozó PCIe
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 4db
USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.1 2db
Memória típus DDR5
Memória órajel 4800 MHz
Grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce®
GeForce RTX3060
6 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN 10/100/1000 Gigabit LAN
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 355 mm
Mélység 243 mm
Magasság 19.9 mm
Tömeg 1.9 kg

ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) GA503RM-HB148 Laptop szürke

Tulajdonságok:

ROG MUX Switch
A modern gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért - de a maximális akkumulátor-üzemidő érdekében ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez megakadályozza, hogy a GPU a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezért egészítünk ki minden 2022-es ROG laptopot MUX-kapcsolóval. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és 9%-kal növeli a teljesítményt néhány játékban.

Az intelligens hűtés fokozza az élményt
A ROG intelligens hűtési filozófiája a megfelelő funkciókat elegyíti a rendszerbeállításokkal, hogy a készülékház és a komponensek számára a legjobb körülményeket biztosíthassa, bármit is csinálsz éppen. A Zephyrus G15 esetében a folyékony fém termikus alkotóelem tartja hűvösen a CPU-t. Az öntisztító termikus modul kilöki a port a hosszú távú stabilitás fokozása érdekében, míg az Arc Flow ventilátorok újratervezett lapátokat forgatnak, hogy lenyűgöző légáramlást generáljanak minimális zaj mellett. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen vált az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva.

Magával ragadó surround hangzás
A Dolby Atmos technológiával támogatott 6 db hangszóró az akció közepébe repít. Dupla tweetere feléd irányul, hogy közvetlenül rád irányítsa a hangot a nagyobb hangerő érdekében, míg a csuklótámasz alatti, rezgéskioltós mélynyomó párok kiegyensúlyozzák a hangokat és minimalizálják a nem kívánt rezonanciát. Tekerd fel a hangerőt a partikon és eseményeken, és élvezd a hangosabb, dinamikusabb audiot.

Tiszta beszédhang
A továbbfejlesztett hangbevitel minden streamedet és hang alapú csevegésedet tisztává varázsolja. A kétirányú, AI zajszűrés tiszta upstream és downstream audiót eredményez, kiszűrve a nem kívánt zajt, hogy tisztábbá varázsolja a hang alapú beszélgetést. A 3D-s mikrofon array széles hangvilágot örökít meg, melyet specifikus jelenetekre, mint pl. élőzene felvétel vagy konferencia hívások indítása, lehet optimalizálni.

Mindig akcióra kész
Szerezd be az erőt és a hordozhatóságot, hogy bárhonnan szabadon dolgozhass. Az intergrált webkamera segítségével gördülékenyen csatlakozhatsz videóhívásokhoz és kioldhatod számítógépedet a Windows Hello-val. A nagy kapacitású 90 Wh-os akkumulátor azt jelenti, hogy kevesebb ideig függsz a konnektorok elérhetőségétől és több időt tölthetsz ott, ahol lenni akarsz. A Type-C töltési támogatás még inkább meghosszabbítja élettartamát, lehetővé téve számodra, hogy hordozható power pack-ekkel tölthess után, melynek köszönhetően bárhol tevékeny tudsz maradni. Az integrált szupergyors Wi-Fi 6E aktiválja az alacsonyabb késleltetésű csatlakozókat mindenhol, az oktató termektől a zsúfolt kávéházakig. * A gyorstöltő technológiát az eszközhöz mellékelt, alapértelmezett adapterrel együtt, az eszköz kikapcsolt állapotában teszteltük. A töltési idő a rendszer toleranciája alapján ±10%-kal eltérhet.

Amikor megérint a gaming zsenialitása
A gamerek otthonosan fogják magukat érezni a billentyűzet desktop inspirálta elrendezésével, mely külön funkciós blokkokkal rendelkezik az intuitív azonosításért, továbbá dedikált gyorsbillentyűkkel, melyekkel könnyen elérheted a hangerő és a mikrofon némítás gombokat, és a ROG Armoury Crate szoftvert is. Válogass össze parancsokat tetszőlegesen az N-gombos egyszerre nyomásos funkcióval, mely biztosítja, hogy minden lenyomás regisztrálva lesz, továbbá a tartós billentyűket úgy terveztük, hogy akár 20 millió leütésnél is többet kibírjanak.

Rugalmas csatlakoztathatóság
I/O portok széles választéka emeli magasabb szintre az útközbeni beállításodat. Használj egy második kijelzőt a hatékonyabb többfeladatos munkavégzéshez az USB-C porton keresztül DisplayPort 1.4-gyel. Nézz 4K UHD filmeket nagyképernyőn, vagy csatlakoztass könnyedén projektort a HDMI 2.0b-vel. A játékhoz vagy kreativitásod megmutatásához csatlakoztasd egered, gamepaded, rajzoló táblagéped vagy más perifériaeszközöd, bárhol is járj. Bővítsd tárolódat menet közben a gyors micro SD foglalattal A beépített 3,5mm-es headset jack csatlakozóval nincs szükség dongle eszközökre.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb szerda (04.24)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 464 060 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You