Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Strix Scope NX (Red) TKL Deluxe gaming billentyűzet

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. március 12

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
54 090 Ft
Csatlakozó típusa USB
Nyelv magyar
Multimédia gombok igen
Csuklótámasz igen
Háttér-világítás igen
Mechanikus gombok ROG NX

ASUS ROG Strix Scope NX (Red) TKL Deluxe gaming billentyűzet

Tulajdonságok:

ROG Strix Scope NX TKL Deluxe vezetékes mechanikus RGB billentyűzet FPS játékokhoz: ROG NX kapcsolókkal, alumínium vázzal és Aura Sync megvilágítással.

Akcióra kész. Helytakarékos.
A ROG Strix Scope NX TKL Deluxe egy kompakt méretű, számbíllentyűzet méretű (tenkeyless, TKL) billentyűzet Xccurate kivitelben – extraszéles Ctrl gombbal, amely a legőrjöngőbb csata közben is könnyen kitapogatható. Az optimális kattintásérzet és megbízhatóság érdekében megfelelő Cherry MX kapcsolókkal felszerelt Strix Scope NX TKL Deluxe teljesen alumíniumból készült fedlapja nem csak stílusos, de erős is, ráadásul a billentyűzet Aura RGB megvilágítása minden más billentyűzet fényeinél jobban személyre szabható. Egy ilyen eszközzel igazi profi módjára játszhatsz, könnyedén az átlag fölé emelkedhetsz.

TKL billentyűzet FPS-játékokhoz.
A ROG Strix Scope NX TKL Deluxe egy nagy teljesítményű, játékhoz tervezett mechanikus billentyűzet. Kis alapterülete miatt több helyet hagy az asztalon a szélesebb egérmozdulatokhoz – ami különösen az olyan alacsonyabb érzékenységű beállításoknál fontos, ahol a célkeresztet a nagyobb célzási pontossághoz lassan kell mozgatni. A billentyűzet alumínium burkolatot kapott, amely az átvilágított logóval még elegánsabb és jól bírja a mindennapi használatot.

ROG NX mechanikus kapcsoló.
ROG NX mechanikus kapcsolók kenőanyaggal bevont szárral a sima kattintásokért, kenőanyag a billentyűház alsó felében a rugó-visszaugrási zaj kiküszöböléséhez, gyors működtetés és ROG-hangolású nyomáserő-görbe a nagyszerű lenyomásérzetért és a mindig egyforma gombnyomásokért.

Egyenletes és gyors.
A ROG NX Red mechanikus kapcsolók 1,8 mm-es működtetési távolsággal a gyors bevitelhez. A 40 grammos (kb. 0,4 newtonos) megindítási erő megakadályozza a véletlen lenyomásokat, majd ezután 55 grammos (0,55 newtonos) erővel érkezik le, ami éppen a tökéletes rugózási visszajelzést adja. Emiatt a gombnyomások azonnali reakciót, sima és lineáris érzetet nyújtanak.

Éjjel-nappal harcra kész.
A gyorsváltó gombbal ügyesen válthatunk a ROG Strix Scope NX TKL Deluxe játékmódja (ekkor a felső sor gombjai médiakezelő gombok) és munka módja (ekkor funkciógombok) között. A billentyűzet alumínium burkolatot kapott, amely az átvilágított logóval még elegánsabb és jól bírja a mindennapi használatot.

Azonnali elrejtés.
A ROG Strix Scope NX TKL Deluxe Rejtőzködés gombjának egyetlen érintésével azonnal eltüntetheted az összes alkalmazást és elnémíthatod a hangot a magánszférád védelmében. Az ikonikus csuklyás figurával jelölt gomb második megnyomásra minden azonnal visszazökken a korábbi kerékvágásba.

Aura Sync.
A ROG Strix Scope NX TKL Deluxe csodálatos RGB világítását te vezérelheted. Mindegyik billentyű alatt egy külön RGB LED található, emellett RGB fények mutatják a váltógombok állapotát és a ROG logó is színesen világít. A billentyűzet még az asztal felületére is vetít egy érdekes fénymintát. Az Aura Sync funkcióval a teljes színskála és sokféle dinamikus megvilágítási effektus a rendelkezésedre áll, hogy egy igazán egyedi teljes rendszert állíthass össze. A Strix Scope NX TKL Deluxe fényei egyszerűen szinkronizálhatók a teljes Aura ökoszisztémával, így egyszerűen összerakhatsz egy olyan játékkörnyezetet, amely valóban kiragyog a versenytársak mezőnyéből.

Armoury Crate.
Az Armoury Crate egy szoftveres segédeszköz, amelyet a támogatott gamer termékek központi vezérléséhez terveztünk. Ezzel könnyedén állítható a rendszer kinézete és működése. Az Armoury Crate-tel egyetlen magától értetődő felületen könnyedén személyre szabható a kompatibilis eszközök RGB megvilágítása; az Aura Sync-kel pedig össze is hangolhatók, ha a teljes rendszeren egységes fényeffektusokat akarsz kialakítani. Az Armoury Crate emellett lehetővé teszi egyedi felhasználói profilok létrehozását, gombok leképezését, makrók rögzítését, de akár még azt is, hogy játék közben követhesd a hardverstatisztikákat.

Mágneses rögzítésű, ergonómikus csuklótámasz.
A ROG Strix Scope NX TKL Deluxe ergonomikus csuklótámasszal is rendelkezik. A puha csuklópárnát hűvös tapintású műbőr borítja, és a támasz magától felveszi a kéztartásodhoz illeszkedő formát. A párnázott támaszt erős mágnesek tartják a helyén, de gyorsan le is vehető, ha változtatnod kell a támadás irányán vagy be kell dobni a billentyűzetet a táskába.

  • FPS-játékosoknak tervezve: a TKL („tenkeyless”, számbillentyűzet nélküli) kivitel több teret hagy az egér mozgatásához, miközben a megnagyobbított baloldali Ctrl gomb megakadályozza a többi gomb véletlen megnyomását
  • ROG NX mechanikus kapcsolók. A sima kattintásokért és a visszarugózási zajok kiküszöböléséért a kenőanyaggal kezelt szár és billentyűház felel, emellett a gyors működtetés és a ROG-hangolású nyomáserő-görbe a nagyszerű lenyomásérzetet és a mindig egyforma gombnyomásokat biztosítja
  • Hordozhatóság: A billentyűzet kompakt mérete miatt jól elfér a hátizsákban, és mivel a kábele levehető, az nem koptatja vagy karcolja össze szállításkor
  • Gyorsváltó gomb: Azonnali váltás a funkció- és médiavezérlés között
  • Rejtőzködés gomb: Csak nyomd meg, és azonnal elrejti az összes alkalmazást és elnémítja a hangot, hogy védje a magánszférádat. Ismételt megnyomásával azonnal folytatható a játék
  • Strapabíró konstrukció: Az alumíniumból készült, gyönyörű ferdevonalas mintázatú fedlap a strapabírást lenyűgöző megjelenéssel ötvözi
  • Mágneses rögzítésű csuklótámasz: A széles, puha párnázás a maratoni játékmenetek során is kényelmes

Specifikációk:

  • Kapcsoló: ROG NX: Red
  • Csatlakoztathatóság: USB 2.0
  • Méret (Teljes/TKL) 80%
  • Működtető erő: 45g
  • Világítás: Per-Key RGB LEDs
  • AURA szinkronizáció: Igen
  • Anti szellemkép: N-Key Rollover
  • Makro kulcsok: Minden gomb programozható - kivéve Fn
  • USB jelentési sebesség (USB Report rate): 1000 Hz
  • Profil gyorsbillentyűk: Fn + 1/ 2 / 3/ 4/ 5/ 6: 1. - 6. profil (az alapértelmezett profil a 6.)
  • Kábel: Levehető 1,8 m-es fonott USB kábel
  • Operációs rendszer Windows® 10
  • Szoftver: Armoury Crate
  • Méretek 356 x 136.2 x 39.7 mm, 356 x 75 x 21 mm (csuklótámasz)
  • Tömeg 880g, 1.04 kg csuklótámasszal

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (04.29)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (04.29)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (04.29)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 50 305 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You