Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Strix Flare II ROG NX Red mechanikus Gamer billentyűzet (90MP02D6-BKHA00)

Jótállás: 2 év

Rendelhető


54 490 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 50 675 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Csatlakozó típusa USB
Nyelv magyar
Multimédia gombok igen
Csuklótámasz igen
Háttér-világítás igen
Mechanikus gombok ROG NX

ASUS ROG Strix Flare II ROG NX Red mechanikus Gamer billentyűzet (90MP02D6-BKHA00)

Tulajdonságok:

ROG Strix Flare II mechanikus gamer billentyűzet 8000 Hz-es lekérdezési gyakorisággal, ROG NX kapcsolókkal, PBT billentyűsapkákkal, fém médiavezérlő gombokkal és levehető csuklótámasszal.

MÉG RAGYOGÓBB JÁTÉK
A ROG Strix Flare II a legjobb gamer billentyűzet a még tökéletesebb játékhoz. Egy sor innovatív megoldást foglal magában: ezek közé tartoznak a ROG NX mechanikus kapcsolók, a PBT Doubleshot billentyűsapkák, a hangelfojtó szivacs, a 8000 Hz-es lekérdezési gyakoriság, a 0,125 ms-es válaszidő, a dedikált médiavezérlő gombok és a levehető csuklótámasz.

INTUITÍV VEZÉRLÉS
A billentyűzet kézreeső helyén egy sor fém médiavezérlő gombot helyeztünk el, amelyek gyorsbillentyűként is felprogramozhatók. A görgetőkerékkel állíthatod a hangerőt vagy lenémíthatod a hangot, a potméterrel előre vagy hátra ugrálhatsz a lejátszási listában, elindíthatod vagy szüneteltetheted a lejátszást.

SZINTE AZONNALI VÁLASZ
A nagy sebességű USB mikrokontroller 8000 Hz-es lekérdezési gyakoriságra képes, ami a versenytárs billentyűzetekhez képest a bemenet nyolcszoros sebességű frissítését jelenti. Ezzel a késleltetés 1 ezredmásodpercről 0,125 ezredmásodpercre csökken.

ROG NX MECHANIKUS KAPCSOLÓ
ROG NX mechanikus kapcsolók kenőanyaggal bevont szárral a sima kattintásokért, kenőanyag a billentyűház alsó felében a rugó-visszaugrási zaj kiküszöböléséhez, gyors működtetés és ROG-hangolású nyomáserő-görbe a nagyszerű lenyomásérzetért és a mindig egyforma gombnyomásokért.

EGYENLETES ÉS GYORS
A ROG NX Red mechanikus kapcsolók 1,8 mm-es működtetési távolsággal a gyors bevitelhez. A 40 grammos (kb. 0,4 newtonos) megindítási erő megakadályozza a véletlen lenyomásokat, majd ezután 55 grammos (0,55 newtonos) erővel érkezik le, ami éppen a tökéletes rugózási visszajelzést adja. Emiatt a gombnyomások azonnali reakciót, sima és lineáris érzetet nyújtanak.

AURA SYNC
Az Aura Sync RGB funkcióval a teljes színskála és sokféle dinamikus megvilágítási effektus a rendelkezésedre áll. Az egyenként kivilágítható gombokkal olyan billentyűzetet alkothatsz magadnak, amely tényleg csak a tiéd.

  • Szinte azonnali válasz: A 8000 Hz-es lekérdezési gyakoriság 0,125 ezredmásodperces válaszidőt jelent ? ez akár nyolcszor gyorsabb, mint más vezető gamer billentyűzetek válaszideje
  • ROG NX mechanikus kapcsolók: A sima kattintásokért és a visszarugózási zajok kiküszöböléséért a kenőanyaggal bevont szár és billentyűház felel, emellett a gyors működtetés és a ROG-hangolású nyomáserő-görbe a nagyszerű lenyomásérzetet és a mindig egyforma gombnyomásokat biztosítja. További tudnivalók a ROG NX mechanikus kapcsolókról
  • ROG PBT Doubleshoot billentyűsapkák: Strapabíró billentyűsapkák közepes magassággal és rövidebb fogadóelemmel az imbolygás csökkentéséhez, valamint derengő ROG karakterábrák További tudnivalók a ROG Doubleshot billentyűsapka-készletről
  • ROG kapcsolóstabilizáló: Különleges tervezéssel biztosítja a sima billentyűleütéseket és a stabilitást a hosszabb gomboknál
  • Tökéletesített akusztika: A billentyűzetben egy hangelfojtó szivacs nyeli el a kopogó hangokat és a visszhangokat
  • Intuitív vezérlés: A dedikált médiavezérlő és hangerőszabályzó gombok kényelmesen elérhetők a billentyűzet bal felső sarkában
  • Ergonomikus kialakítás: Levehető csuklótámasz a kényelemért a maratoni játékmenetek során is
  • Kényelmes csatlakoztatási lehetőségek: Átmenő USB más eszközök egyszerű csatlakoztatásához

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb köv. péntek (04.26)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 50 675 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You