Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Delta S vezeték nélküli gaming headset

Jótállás: 2 év

Rendelhető


76 900 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 71 515 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Bluetooth igen
RF 2.4GHz csatlakozó igen
Akkumulátor kapacitás (mAh) 1800
Minimum frekvenciaátvitel 20 Hz
Maximum frekvenciaátvitel 20000 Hz
Impedancia 32 Ohm
Fülhallgató átmérője 50 mm
Mikrofon minimum frekvencia 100 Hz
Mikrofon maximum frekvencia 10000 Hz
Mikrofon érzékenység -37 dB
Felhasználási terület Gamer

ASUS ROG Delta S vezeték nélküli gaming headset

Tulajdonságok:

Kettős vezeték nélküli kapcsolat
A ROG Delta S Wireless az első dupla módú vezeték nélküli ROG gaming headset. 2,4 GHz-es és Bluetooth® kapcsolattal is rendelkezik, hogy még nagyobb vezeték nélküli szabadságot nyújtson és még többféle eszközzel használhasd. Az iparágvezető AI hullámformálással és AI zajszűréssel rendelkező mikrofonok kivételes minőségben képesek a beszédhangok továbbítására és a tiszta kommunikáció biztosítására.

Realisztikus hang
A Delta S Wireless légzáró kamrákban elhelyezett exkluzív 50 mm-es ASUS Essence hangsugárzóinak kiegyensúlyozott hangképe a szokásos headsetekénél részletgazdagabb hangokkal és mélyebb basszusokkal segít mélyebben elmerülni a játékban. A hangsugárzók a két fülrészben 12 fokos szögben dőlnek, ezáltal közvetlenül a fülcsatornába továbbítják a hangot és növelik a kényelemérzetet. Emellett a ROG Hyper-Grounding technológia is segít a részletgazdag, életszerű megszólalást tiszta hangokkal támogatni.

Mikrofonok AI zajszűréssel
A mindkét fülrészben elrejtett ASUS AI Beamforming, vagyis hullámformálásos mikrofonokkal elkerülhetők a szokásos karos mikrofonok jellemző hibái, pl. a pattogó hangok vagy a rossz pozicionálás. Az eredmény: minőségi beszédkommunikáció, kényelmesen és elegánsan. A beépített ASUS AI zajszűrés több mint 500 millió fajta háttérzaj kiszűrésére képes. Az olyan szokásos zajokat, mint a billentyűkopogás vagy egérkattanások akár 95%-ban képes kiszűrni. Ez a beszéd felhangjainak megtartásával segíti a tisztább kommunikációt a játékokon belül.

Gyorstöltés
A gyorstöltéssel mindössze 15 perc alatt 3 órányi használatra elegendő energiát tud felvenni, de teljesen feltöltve akár 25 óráig (reggeltől másnap hajnalig) is játszhatsz folyamatosan akkumulátorról.

Többplatformos kompatibilitás
Dupla (2,4 GHz-es rádiós és Bluetooth) kapcsolata miatt a Delta S Wireless rengeteg fajta eszközzel használható. Egyszerűen párosítsd össze a Delta S Wirelesst a PC-kkel, Mac-ekkel, Nintendo Switch™* konzolokkal és mobileszközökkel Bluetooth-on ? vagy válts 2,4 GHz-es rádiós módra a PlayStation® 4* vagy 5* csatlakoztatásához (persze ez az előbb említett platformokkal is működik). *A termékhez egy USB-C® - USB-A adapter is jár, ezzel biztosítható a kompatibilitás a PlayStation® 4 és 5, valamint Nintendo Switch™ konzolokkal.

Armoury Crate
Az Armoury Crate szoftver intuitív felületén rengeteg beállítás érhető el: innen vezérelheted az AI zajszűrést, állíthatod be az audioprofilokat és egyéb paramétereket*, vagyis sokféle játékhoz vagy egyéb alkalmazási helyzethez hozzászabhatod a hangokat.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 71 515 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You