Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Apple MacBook Air 13" 2020 Notebook asztroszürke (mgn63mg/a)

Jótállás: 3 év

Rendelhető


394 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 367 340 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Processzor család Apple M sorozat
Operációs rendszer macOS
Képernyő 13.3"
2560 x 1600 (Retina)
Memória méret 8 GB
SSD kapacitás 0.256 TB
Szín asztroszürke
Processzor típus M1
USB csatlakozók száma 2db
USB csatlakozó típus USB-C 2db
Grafikus vezérlő Apple
Apple M1 (7 magos)
0 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Web kamera HD webkamera
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Akkumulátor 49.9 Wh
Ujjlenyomat olvasó Van
Szélesség 304.1 mm
Mélység 212.4 mm
Magasság 16.1 mm
Tömeg 1.29 kg

Apple MacBook Air 13" 2020 Notebook asztroszürke (mgn63mg/a)

Tulajdonságok:

Szárnyaló erő.
Legvékonyabb és legkönnyebb laptopunkat teljesen újjávarázsolta az Apple M1 chip ereje. Akár 3,5-ször gyorsabb CPU-t és akár ötször sebesebb GPU-t rejt. Az eddigi legfejlettebb Neural Engine-nel akár kilencszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Csendesen működik, ventilátor nélkül, az aksija pedig hosszabb ideig bírja, mint eddig bármelyik MacBook Airé. Ilyen könnyen még soha nem vihettél magaddal egy ekkora teljesítményt nyújtó laptopot.

Apró chip. Nagyratörő célokhoz.
Megérkezett az első saját chipünk, amelyet kifejezetten a Machez terveztünk. A döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmazó Apple M1 rendszerchip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje.

Legyűri a feladatokat. Kíméli az aksit.
Az M1 chipbe a valaha készített leggyorsabb processzorunkat építettük be. Számítási teljesítményének köszönhetően a MacBook Air olyan kivételesen intenzív feladatokkal is elbír, mint a profi szintű szerkesztés és az akcióval teli játékok futtatása. Az M1 chip nyolcmagos CPU-ja az előző generáció sebességének akár 3,5-szeresét nyújtja, az egyszerűbb feladatokat pedig nagy teljesítményre optimalizált processzormagjai helyett a tizedannyi energiát használó energiatakarékos magok segítségével végzi el.

Akár 8 magos GPU
Az M1 chipbe beépített grafikus processzorral a MacBook Air saját kategóriát teremt. Az M1 a világ leggyorsabb integrált GPU-ját rejti, amellyel egy személyi számítógépben találkozhatsz, így az előző generáció grafikai teljesítményének ötszörösére képes.

Lenyűgöző grafikai teljesítmény
A MacBook Air olyan komoly grafikai igényű projektekkel is elbír, amilyenekkel korábban még soha. A tartalomkészítők most először tudnak egyszerre akár több maximális minőségű 4K-s videostreamet szerkeszteni és akadásmentesen, egyetlen képkocka kiesése nélkül lejátszani rajta.

Akár 9x gyorsabb. Ami még a 16 magos Neural Engine-nel is figyelemre méltó.
A gépi tanulásnak köszönhetően a MacBook Air alkalmazásai profi minőségben, maguktól képesek retusálni a fotókat, és a varázspálcák, audioszűrők és más okos szerkesztőeszközök használatakor pontosabban működik az automatikus felismerés. És ez még csak néhány példa a sok közül. Mindez nem csupán intelligencia, hanem a gépi tanulási technológiák teljes spektrumának teljesítménye.

A macOS Big Sur és az M1 chip ütős páros.
Az M1 chip lehetőségeinek kihasználására megalkotott macOS Big Sur a teljesítmény mellett más területeken is olyan jelentős előnyöket biztosít, amelyek teljesen átformálják a Macet. Nagyszerű frissítéseket kínál az appokhoz, csodaszép új dizájnt kapott, ráadásul iparágvezető adatvédelmi és kategóriaelső biztonsági funkciókkal láttuk el. Ez az eddigi leghatékonyabb szoftverünk – ami az eddigi legfejlettebb hardverünkön fut.

Sebesség és reakciókészség
Az M1 chip és a macOS Big Sur összjátékának köszönhetően a teljes rendszer sokkal fürgébben dolgozik. A MacBook Air azonnal felébred alvó állapotából. Gyorsabbak a mindennapos műveletek, például a fotók átpörgetése vagy a böngészés a Safariban. És a legkomolyabb munkát végző alkalmazásaid is mindig megkapják a szükséges teljesítményt.

Több alkalmazás, mint valaha
Használj az M1 chiphez kifejlesztett, hatékony appokat a meglévő alkalmazásaid mellett, melyek a Rosetta 2 jóvoltából továbbra is működnek. Sőt, a macOS Big Sur rendszerrel mostantól kedvenc iPhone- és iPad-appjaidat is futtathatod a számítógépeden. Mindezt egybevéve a Mac-alkalmazások eddigi legszélesebb választéka áll rendelkezésedre.

Egyesített memória
Mindentudó laptopunk most hihetetlen dolgokra képes memóriát is kapott. Az M1 chip szupergyors egyesített memóriával dolgozik, amely akár 16 GB méretű is lehet. A nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű összevont memóriával az alkalmazások hatékonyan képesek megosztani az adatokat a CPU, a GPU és a Neural Engine között. Így minden gyorsabbá és gördülékenyebbé válik.

Élethű színek a mesés látványért.
A 13,3 hüvelykes, 2560 x 1600-as felbontású, szemet gyönyörködtető Retina kijelző minden eddiginél részletgazdagabb és élethűbb képpel nyűgöz le. Tűélesek rajta a szövegek. A színek ragyogóbbak és élénkebbek, mint valaha. A kijelző üvege pedig egészen a ház széléig ér, hogy semmi se vehessen el a csodás látványból.

Csodás látvány. És szemet kímélő.
A MacBook Air automatikusan hozzáigazítja kijelzőjének fehérpontját a környezeted fényeinek színhőmérsékletéhez – hogy még természetesebb legyen a kép.

Jó látni és hallani téged.
Az M1 chip képjelfeldolgozó egységével minden FaceTime-hívásban és videokonferencián ragyogóan nézhetsz ki. Három beépített mikrofon gondoskodik róla, hogy egyetlen szavad se vesszen el az éterben, amikor beszélgetsz valakivel, jegyzetet diktálsz vagy hangjegyzetet veszel fel.

FaceTime HD-kamera
Tisztábbak és élesebbek a képek. Több részlettel jelennek meg a csúcsfények és az árnyékok. Az arcészlelés a Neural Engine használatával pedig képes jobban beállítani a fehéregyensúlyt és az expozíciós szinteket, így a bőrtónusok még természetesebbnek látszanak.

Írj vele egy próbakört.
Egy álom gépelni rajta, de ennél sokkal többre képes: ez a billentyűzet valóban varázslatos. Új előre programozott gyorsbillentyűivel még könnyebben érhetsz el számos hasznos funkciót. Válts másik billentyűzetnyelvre, válassz ki egy találó emojit, keress meg egy dokumentumot a Spotlighttal, vagy némítsd le az értesítéseket a Ne zavarjanak funkcióval – nem is hinnéd, mennyi mindenre lehet elég egyetlen ujjmozdulat. A billentyűk intelligens fényérzékelővel működő háttérvilágítása pedig félhomályban és sötétben is segít gépelni.

Touch ID
A MacBook Airt egyetlen érintéssel lezárhatod és feloldhatod. Ujjlenyomatoddal a jelszavad ismételt beírása nélkül kölcsönözhetsz filmeket, vehetsz appokat, vagy férhetsz hozzá például a védett dokumentumokhoz és rendszerbeállításokhoz. Amikor pedig Apple Payjel vásárolsz valamit online, és a Touch ID-t használod, a rendszer automatikusan kitölti a szállítási és számlázási adatokat, a bankkártyád adatait azonban nem osztja meg.

Wi-Fi 6
A Wi-Fi legújabb generációja nemcsak gyorsabb, hanem akkor is stabil kapcsolatot biztosít a MacBook Airnek, amikor újabb és újabb eszközök csatlakoznak ugyanarra a hálózatra.

Thunderbolt
Ultranagy sávszélesség és elképesztően sokoldalú lehetőségek. Adatátvitel, töltés, videokimenet – a Thunderbolt mindet megoldja ugyanazon a porton át. A MacBook Airen pedig kettőt is találsz belőle.

Műszaki adatok

Kijelző:

  • Mérete: 13,3 hüvelykes képátló
  • Háttérvilágítás: LED
  • Technológia: IPS
  • Felbontás: 2560 x 1600 pixel
  • Képpontsűrűség: 227 PPI
  • Fényerő: akár 400 nit
  • Széles színtartomány (P3)
  • True Tone technológia

Apple M1 chip:

  • 8 magos CPU 4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal
  • 7 magos GPU
  • 16 magos Neural Engine

Akkumulátor és energiaellátás

  • Vezeték nélküli internet­használat akár 15 órán át
  • Akár 18 óra filmlejátszás az Apple TV appban
  • Beépített, 49,9 wattórás lítium-polimer-akkumulátor
  • 30 wattos USB-C hálózati adapter

Thunderbolt funkciók:

  • Töltés
  • DisplayPort
  • Thunderbolt 3 (akár 40 Gb/s)
  • 2. generációs USB 3.1 (akár 10 Gb/s)

Billentyűzet és érintőpad:

  • Magic Keyboard háttérvilágítással: 12 funkció- és 4 fordított T elrendezésű nyílbillentyűt is tartalmazó kiosztás 78 vagy 79 billentyűvel (egyesült államokbeli vagy ISO-szabvány)
  • Intelligens fényérzékelő
  • Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát

Vezeték nélküli kapcsolat

  • Wi-Fi: 802.11ax Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózat; Kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n/ac szabvánnyal
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia

Kamera:

  • 720p felbon­tású FaceTime HD-kamera

Videotámogatás:

  • Teljes natív felbontás és több millió szín megjelenítése párhuzamosan a beépített kijel­zőn és a következő összeállításokon: Egy akár 6K-s felbon­tású és 60 Hz-es frissítési gyakoriságú külső kijel­ző
  • Thunderbolt 3 digitális videokimenet: Natív DisplayPort kimenet az USB-C csatlakozón keresztül; VGA-, HDMI- és Thunderbolt 2 kimenet (külön megvásárolható) átalakítókkal

Hang:

  • Sztereó hangs­zórók
  • Széles sztereó hangzás
  • Dolby Atmos hang támogatása
  • Irányított nyalábformálású hárommikrofonos rendszer
  • 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó

Működési előírások:

  • Hálózati feszültség: 100–240 V váltóáram
  • Frekvenciatartomány: 50–60 Hz
  • Üzemi hőmérséklet: 10–35 °C
  • Tárolási hőmérséklet: -25–45 °C
  • Relatív páratartalom: 0–90%, nem lecsapódó
  • Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve
  • Maximális tárolási magasság: 4500 m
  • Maximális szállítási magasság: 10 500 m

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 367 340 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You