Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Apple iPhone 11 128GB mobiltelefon fekete (MWM02GH/A / MHDH3GH/A)

Jótállás: 2 év

Készleten

Kiszállítással akár már a következő munkanapon átveheted.

Azonnal átvehető 3 AQUA üzletben:

Minden nap
újdonság,
minden héten
megtakarítás!
Elkelt: 0 db
Elérhető: 5 db

181 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 169 250 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kijelző méret 6.1"
Operációs rendszer iOS
Hátlapi kamera 12 MP Dual
Előlapi kamera 12 MP
Memória (GB) 4GB
Háttértár (GB) 128GB
SIM foglalat 1 kártya (single SIM)
Tömeg 194 g
Hálózati generáció 4G/LTE
Vezeték nélküli töltés Igen
Por- és vízállóság IP68
Biztonsági funkció Arcfelismerés
WiFi igen
Bluetooth igen
NFC igen
GPS igen
Magasság 150.9 mm
Szélesség 75.7 mm
Vastagság 8.3 mm
Szín Fekete

Apple iPhone 11 128GB mobiltelefon fekete (MWM02GH/A / MHDH3GH/A)

Tulajdonságok:

Nagyon el van találva.

Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.

Művészet vele rossz fotót lőni.

Vadiúj duplakamera-rendszer. A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.

Sokkal pengébb videókat vehetsz fel. És továbbcsiszolhatod őket.

Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okostelefonos videókat. Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz - mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját, és belezoomolsz a képbe, a hang auto­ma­ti­ku­san igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.

Húzódjatok szét egy kicsit.

Új, ultraszéles látószögű kamera. Gondolkodj nagyban - az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között - amiért átutaztátok a fél világot.

Kevés a fény? Tökéletes.

Bemutatjuk az Éjszakai módot. Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak.

A technológia a ragyogó éjszakai fotók mögött.

Az éjszakai fényképezés a fotózás egyik örök kihívása. A rekesznek tovább kell nyitva maradnia, ettől pedig elmosódott lesz a kép. Az árnyékos részeken is meg kell őrizni a részleteket a világosabb területek túlexponálása nélkül. És persze a színeknek is természetesnek kell maradniuk.

Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro széles látószögű kamerája együttműködik az intelligens szoftverrel és az A13 Bionic chippel. Így képes leszel arra, amire iPhone-on eddig még sosem: gyönyörű, részletes képeket készíthetsz sokkal kevesebb fényben is.

Az Éjszakai mód auto­ma­ti­ku­san bekapcsol, amikor szükség van rá - például egy gyertyafényes vacsorán. A kioldógomb megnyomásakor a kamera több képet készít, és közben az optikai kép­stabilizálás ellensúlyozza az objektív bemozdulását.

Ezután beszáll a kameraszoftver, hogy kiigazítsa a bemozdulásokat. Elveti a túl homályos részeket, és összeilleszti az élesebbeket. Beállítja a kontrasztokat, hogy minden egyensúlyban maradjon. Finomhangolja a színeket, hogy természetesnek hassanak. Utolsó lépésként pedig intelligens módon zajtalanítja a képet, és kiemeli a részleteket.

Az eredmény: ki­emel­kedő minőségű, részletgazdagabb, kevésbé zajos éjszakai fotók, amik tökéletesen visszaadják a hely és a pillanat hangulatát.

Szuper portrék.

Új távlatok a portréfotózásban. Újfajta portrékat készíthetsz, és a megvilágítást is többféleképpen beállíthatod, miközben az iPhone 11 két kamerája tökéletesen együttműködve lenyűgöző képeket alkot. És a Portré mód már minden kedvenc fotótémáddal működik - két- és négylábú barátaidról is ragyogó képeket készíthetsz.

Az iOS 13 Monó high-key fény effektjével gyönyörű, stúdióminőségű fekete-fehér portrékat lőhetsz. A szabályozható Portré­meg­világítással pedig átállíthatod a téma megvilágításának erősségét, és elérheted az általad elképzelt hatást.

Smart HDR. Gyűjtsd be a bókokat.

Új generációs Smart HDR. A Smart HDR minden eddiginél okosabb a gépi tanulásnak köszönhetően. Felismeri az embereket, és a kép többi részétől eltérően kezeli őket. Így az arcokon gyönyörűek a csúcsfények és az árnyékok, a bőrtónusok pedig teljesen természetesnek hatnak. És a háttérben a csodaszép naplemente is káprázatosan fest.

Zajlik az élet? Válts te is videóra.

A QuickTake-kel azonnal fel is veheted. Fotómódban is videózhatsz - csak tartsd nyomva az exponálógombot. Ha folytatnád a videofelvételt, húzd jobbra. Amikor a szabadban videózol, az A13 Bionic gépi tanulás segítségével követi a mozgó témát.

Szelfizz lassított felvételben.

Íme a slofie. Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt - másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki. És az új 12 megapixeles TrueDepth kamerának köszönhetően mindenből több fér a szelfikre. Csak fordítsd el iPhone-odat, és a kamera auto­ma­ti­ku­san kizoomol, hogy több minden férjen rá a képre.

Kibírja, ha leöntöd vagy összevizezed.

A legerősebb üvegborítás okos­telefonon: Az előlap és hátlap üvegét dupla ioncserés eljárással edzettük meg.

Kétszeres mélységig vízálló: Az iPhone 11 vízállósága: 2 méteres mélységig, 30 percig vízálló - azaz kétszer olyan mélyre merítheted, mint az iPhone XR-t.1

Színt vall.

Liquid Retina LCD: Az egész előlapot kitöltő kijel­zőn élethűek a színek, és minden lenyűgözően mutat.

True Tone: A fehéregyensúlyt a környezeted fényeinek színhőmérsékletéhez igazítja.

Felébred, ha megérinted vagy felemeled: Az iPhone-od egy pillantás alatt készen áll.

Haptikus érintés: A kontextusmenükkel és a parancsokkal minden fontos feladatot gyorsabban elvégezhetsz.

Egész napra egy töltés.

Egész napos aksiüzemidő. A hardver és a szoftver szoros együtt­működésben hozza ki a leg­többet az akkumulátorból, amit a gyorstöltési funkcióval még gyorsabban feltölthetsz.

Totál Pro chip.

Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro egyaránt az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipet kapta. Az A13 Bionic chip olyan erős, hogy minden gyorsan és akadásmentesen fut vele. Ráadásul a lehető legtakarékosabban működik, így az aksid tovább bírja. Az A13 Bionic annyira fejlett, hogy messze lekörözi a mezőnyt.

Egy 60 képkocka/mp-es 4K-s videó hatalmas feldolgozási teljesítményt igényel.

Az A13 Bionic chipet páratlanul gyors működésre készítettük, és fejlett gépi tanulási képességekkel láttuk el. Így tud az iPhone 11 könnyedén megbirkózni a legnagyobb teljesítményigényű feladatokkal is. Amikor kiterjesztett dinamika­tartománnyal videózol 4K-ban, 60 képkocka/s sebességgel, rengeteg információt zúdítasz a videokódolóra. A legtöbb chip számára ez kihívást jelentene, az A13 viszont könnyedén megbirkózik vele.

Képzeld el úgy a videót, mint képkockák sorozatát. Az iPhone 11 hihetetlenül gyors kameraszenzoraival 120 képkockát rögzít másodpercenként - váltogatva a hosszú és a rövid záridőt.

A képjelfeldolgozó processzor és a videokódolók minden képkockát azonnal kielemeznek a lehető legtöbb részlet rögzítéséhez. És ezzel még nincs vége: a Neural Engine valós idejű gépi tanulással optimalizálja a jelenet különböző részeit. Például áthangolja az előtérben álló ember megvilágítását, csökkenti a képzajt és kiemeli az égbolt színét. Mindez egy pillanat alatt, auto­ma­ti­ku­san megy végbe.

A legjobb minőségű okostelefonos videó előállítása összetett folyamat. De a szupererős A13 Bionic chipnek köszönhetően ebből te semmit sem fogsz érzékelni.

Az ujjadat sem kell mozdítani hozzá. A Face ID egyszerűbb és biztonságosabb a Touch ID-nál.

A legbiztonságosabb arcazonosítás okos­telefonon. A Face ID-val azonnal feloldhatod iPhone-odat, és még biztonságosabb, mint a Touch ID. Egy szempillantás alatt bejelentkezhetsz az appokba és felhasználói fiókokba, vagy fizethetsz az Apple Payjel. Beállítása pedig gyors és egyszerű.

Az iPhone minden funkcióját úgy terveztük, hogy óvja a személyes adataidat. A Face ID nem tárolja és osztja meg a fotódat. Amikor iMessage-eket küldesz vagy FaceTime-olsz, titkosítjuk az összes adatodat. És a Térképek anélkül igazít útba, hogy megosztaná, hol jártál.

A Face ID csak nulláknak és egyeseknek lát. És ez így jó.

Minden Apple terméket úgy tervezünk, hogy óvja személyes adataidat. Ezért nem tárolja vagy osztja meg a fotódat a Face ID. Ehelyett arcvonásaidat fejlett technológiákkal pontosan feltérképezve győződik meg róla, hogy valóban te használod az eszközt.

Hogyan működik ez pontosan? Amikor először beállítod a Face ID-t, a TrueDepth kamerarendszer 30 000 láthatatlan pontot vetít az arcodra, és infrakamerájával beolvassa a kirajzolódó mintázatot. Az A13 Bionic chip a vonásaidat matematikailag ábrázolva egyedi dom­bor­zati térképet készít. Ez lesz a te mesterkulcsod, amit titkosítva tárolunk eszközöd Secure Enclave nevű zárt területén. Sosem kerül ki iPhone-odról, és az iCloudba vagy az Apple szervereire sem készül róla másolat.

Amikor feloldod a telefonod, bejelentkezel egy alkal­mazásba, vagy Apple Payjel fizetsz, a Face ID ugyanezt az eljárást követi: kivetíti a pontokat, és összehasonlítja a kirajzolódó képet a titkosítva tárolt adatokkal. Ha minden egyezik, igazolja a személyazonosságodat. A Face ID alkalmazkodik a külsőd változásaihoz. És arra is figyel, hogy csak akkor oldja fel az iPhone-odat, ha közvetlenül ránézel.

Így lehet a Face ID a legbiztonságosabb okostelefonos arcazonosító rendszer. Ráadásul most minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben, többféle szögből és távolságból működik.

Megosztás, keresés és játék. Minden eddiginél precízebben.

Ultraszélessávú technológia már az iPhone-on is. Az új Apple-tervezésű U1 chip ultraszélessávú techno­lógiával teszi lehetővé a térérzékelést, így az iPhone 11 pontosan meg tudja határozni a többi U1 chipes Apple eszköz helyét. Mintha saját GPS-ed lenne a nappalidhoz. Ha meg szeretnél osztani valakivel egy fájlt AirDropon, fordítsd iPhone-odat az iPhone-ja felé, és ő lesz az első a listában.

Még több szuper funkció.

  • Térhangzás: Egy térhangzású hangszórórendszer hatását szimulálja a magával ragadóbb élményért.
  • Dolby Atmos: A hang 3D-ben körülölel - mintha tényleg az események középpontjában lennél.
  • Vezeték nélküli töltés: iPhone-odat bármely Qi-töltővel vezeték nélkül töltheted.
  • Gyorstöltés: A külön kapható 18 W-os töltővel 30 perc alatt akár 50%-ra is feltöltheted.
  • Gyorsabb Wi-Fi: A Wi-Fi 6 (802.11ax) techno­lógiával akár 38%-kal gyorsabb a letöltés.
  • Gigabites osztályú 4G/LTE: A világ legjobb roamingja akár 30 LTE-sávval.
  • Megosztott lejátszás: Egyszerre két AirPods vagy Beats fejhallgató is párosítható az iPhone-nal.
  • Két SIM az eSIM funkcióval: Egyszerre használhatod a céges és a saját számodat is.

Műszaki adatok

Kijelző

  • Liquid Retina HD-kijel­ző
  • 6,1 hüvelykes képátlójú, teljes előlapot kitöltő Multi-Touch LCD-kijel­ző IPS-techno­lógiával
  • 1792 x 828 képpontos felbontás, 326 ppi képpontsűrűség
  • 1400:1 kontrasztarány (tipikus)
  • True Tone kijel­ző
  • Széles szín­tartományú kijel­ző (P3)
  • Haptikus érintés
  • 625 nites maximális fényerő (tipikus)
  • Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat
  • Több nyelv és karakterkészlet egyidejű megjelenítése
  • Por-, csepp- és vízállóság
  • Az IEC 60529 szabvány szerint IP68-as besorolású (legfeljebb 2 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe)

Lapkakészlet

  • A13 Bionic chip
  • Harmadik generációs Neural Engine

Hátlapi kamerarendszer

  • 12 megapixeles ultraszéles és széles látószögű dupla kamera
  • Ultraszéles látószögű kamera: f/2,4-es fényrekesz, 120°-os látószög
  • Széles látószögű kamera: f/1,8-as fényrekesz
  • Kétszeres optikai zoom kicsinyítéshez; akár ötszörös digitális zoom
  • Portré mód továbbfejlesztett bokeh effekttel és mélységállítással
  • Portré­meg­világítás hat effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény, Monó high-key fény)
  • Optikai kép­stabilizálás (széles látószögű kamera)
  • Öttagú objektív (ultraszéles látószögű kamera); hattagú objektív (széles látószögű kamera)
  • Fényesebb True Tone vaku Lassú szinkron funkcióval
  • Panorámaképek (akár 63 megapixeles felbontásban)
  • Focus Pixels technológia az összes képponton (széles látószögű kamera)
  • Éjszakai mód
  • Automatikus korrekció
  • Új generációs Smart HDR fényképezéshez
  • Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez
  • Fejlett vörösszem-korrekció
  • Automatikus kép­stabilizálás
  • Sorozatfelvételek
  • Fényképek geocímkézése
  • Rögzítési képformátumok: HEIF és JPEG

Videofelvétel

  • 4K-s videofelvétel (24, 30 vagy 60 képkocka/s)
  • 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (30 vagy 60 képkocka/s)
  • 720p felbon­tású HD-videofelvétel (30 képkocka/s)
  • Kiterjesztett dinamikatartományú videofelvétel (legfeljebb 60 képkocka/s)
  • Videók optikai kép­stabilizálása (széles látószögű kamera)
  • Kétszeres optikai zoom kicsinyítéshez; akár háromszoros digitális zoom
  • Hangzoom
  • Fényesebb True Tone vaku
  • QuickTake-videók követőfókusszal
  • Lassított videók támogatása (1080p felbontás 120 vagy 240 képkocka/s sebességgel)
  • Time-lapse-videó kép­stabilizálással
  • Moziminőségű videostabilizálás (4K, 1080p és 720p felbontásban)
  • Folyamatos automatikus élességállítás videofelvétel közben
  • 8 megapixeles fényképek készítése 4K-s videó rögzítése közben
  • Nagyítás lejátszás közben
  • Rögzítési video­formátumok: HEVC és H.264
  • Sztereó hangfelvétel

TrueDepth előlapi kamera

  • 12 megapixeles kamera
  • f/2,2-es fényrekesz
  • Portré mód továbbfejlesztett bokeh effekttel és mélységállítással
  • Portré­meg­világítás hat effekttel (Természetes fény, Stúdiófény, Kontúrfény, Színpadi fény, Monó színpadi fény, Monó high-key fény)
  • Animoji és Memoji
  • 4K-s videofelvétel (24, 30 vagy 60 képkocka/s)
  • 1080p felbon­tású HD-video­felvétel (30 vagy 60 képkocka/s)
  • Lassított videók támogatása (1080p felbontás 120 képkocka/s sebességgel)
  • Új generációs Smart HDR fényképezéshez
  • Kiterjesztett dinamikatartományú videofelvétel (30 képkocka/s)
  • Moziminőségű videostabilizálás (4K, 1080p és 720p felbontásban)
  • Széles skálájú színrögzítés fotókhoz és Live Photo képekhez
  • Retina Flash vaku
  • Automatikus kép­stabilizálás
  • Sorozatfelvételek
  • Arcfelismerés a TrueDepth kamerával

Apple Pay

  • Face ID-alapú fizetés üzletekben, alkal­mazásokban és a weben az iPhone-nal
  • Fizetés az Apple Payjel Macen indított vásárlásoknál

Mobilhálózati és vezeték nélküli kapcsolat

  • Gigabites osztályú 4G/LTE LAA- és 2x2-es MIMO-támogatással
  • 802.11ax szabványú Wi-Fi 6 2x2-es MIMO-támogatással
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia
  • Ultraszélessávú chip a térérzékelésért
  • NFC-olvasó
  • Express Cards energiatartalékolással

Helymeg­határozás

  • Beépített GPS/GNSS
  • Digitális iránytű
  • Wi-Fi
  • Mobilhálózat
  • iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás

Videohívások

  • FaceTime-videohívások Wi-Fi- és mobilhálózaton

Hanghívások

  • FaceTime-hanghívások
  • Voice over LTE (VoLTE) technológia

Hanglejátszás

  • Támogatott hangformá­tumok: AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2, védett AAC, MP3, lineáris PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3), Dolby Atmos és Audible (2-es, 3-as és 4-es formátum, Audible Enhanced Audio, AAX és AAX+)
  • Térhatású hangzás
  • Felhasználó által beállítható hangerőkorlát

Videólejátszás

  • Támogatott video­formátumok: HEVC, H.264, MPEG-4 Part 2 és Motion JPEG
  • Támogatja a Dolby Vision és a HDR10 szabványt
  • AirPlay-tükrözés, fénykép- és videokimenet második generációs vagy újabb Apple TV-re
  • Videotükrözés és videokimenet támogatása: Lightning - digitális AV átalakítóval vagy Lightning-VGA átalakítóval 1080p felbon­tásig (az átalakítók külön vásárolhatók meg)

Energia­ellátás és akkumulátor

  • Akár 1 órával tovább bírja, mint az iPhone XR
  • Videólejátszás: Akár 17 óra
  • Videólejátszás (streamelés): Akár 10 óra
  • Hanglejátszás: Akár 65 óra
  • Gyorstöltés: Akár 50%-os töltöttség 30 perc alatt8 18 wattos vagy nagyobb teljesítményű adapterrel (külön kapható)
  • Beépített lítiumionos akkumulátor
  • Vezeték nélküli töltés (Qi-töltőkkel használható)
  • Feltöltés hálózati adapterről vagy számítógépről USB-csatlakozással

Érzékelők

  • Face ID
  • Barométer
  • Háromtengelyes giroszkóp
  • Gyorsulásmérő
  • Közelítésérzékelő
  • Intelligens fényérzékelő

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Készleten
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Készleten
Karinthy út Gyors átvétel Készleten
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (04.19)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 169 250 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You