Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Ismerd meg az MSI Oculux NXG253R Gamer monitort!Az Nvidia G-SYNC technológia, a 360Hz-es képfrissítés és az 1ms válaszidő mellett,

egy Nvidia Reflex késleltetés elemző rendszer segít abban, hogy te legyél a legjobb!
A kijelzőbe épített Nvidia Reflex késleltetés elemző igazi titkos fegyver!
Elemző észleli az egértől jövő kattintásokat és felméri mennyi időbe telik a végső pixeleknek,
hogy megváltozzanak a kijelzőn.

 


 

Rendeld meg az MSI Oculux NXG253R monitort 2022.01.05 – 01.30. között

és most tied lehet hozzá egy MSI Clutch GM41 vezeték nélküli egér,

amivel igazán kihasználhatod a monitor képességeit!
Mert a győzelmet milliszekundumokban mérik!

Kategóriák

Számítástechnika
1066020
Számítástechnika
Az aqua.hu/ajanlat/MSIOculuxNXG253R az AQUA webáruház 'MSI' ajánlatába tartozó termékeit bemutató aloldala. Az ajánlat csak webes megrendelés esetén érvényes.

Az oldalon szereplő ajánlatok csak webes megrendelés esetén érvényesek, a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint, vagy a készlet erejéig. Az ajánlatban az aloldalon éppen megjelenő termékek vesznek részt, ezen termékek köre változhat. A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag a készlet erejéig történik. Aloldalunk az éppen aktuális készletszint szerinti fogyasztói árat mutatja, amennyiben új készletbeérkezés történik a fogyasztói árak módosulhatnak.

Egy vásárlás során csak háztartásban használatos mennyiséget lehet megvásárolni. Duplikált rendelés, vagy többlet rendelés esetén, fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk, vagy módosítsuk azokat a rendeléseket, melyek nem tesznek eleget a szabályzatban foglaltaknak. A termékek kosárba helyezése nem tekinthető foglalásnak, a termékek kizárólag a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra.

Más akcióval nem összevonható.

Az AQUA webáruház fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot a vásárlók tájékoztatását követően bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse. Az említett esetleges módosításokról a www.aqua.hu oldalon informálódhatsz.A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mailben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az ajánlati oldalon szereplő termékek árai 27%-os ÁFA-t tartalmaznak. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk, a képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Az AQUA Webáruház Általános Szerződési Feltételei az alábbi oldalon találhatók: https://aqua.hu/aszf.html, míg az Adatkezelési tájékoztatónk elérhető az alábbi linken: https://aqua.hu/adatvedelmi-tajekoztato.html