Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

2TB Samsung T7 Touch külső SSD meghajtó ezüst (MU-PC2T0S/WW)

Jótállás: 3 év

Rendelhető


99 810 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 92 825 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Tárkapacitás 2 TB
Csatoló felület USB Type-C
Írási sebesség 1000 MB/s
Olvasási sebesség 1050 MB/s
Fizikai méret 85 x 57 x 8.0 mm

2TB Samsung T7 Touch külső SSD meghajtó ezüst (MU-PC2T0S/WW)

Tulajdonságok:

Fejlett külső tárhely

Akár játékokat, filmeket vagy érzékeny munkafájlokat viszel magaddal, a Hordozható T7 Touch SSD gyorsaságot és biztonságot nyújt egy tenyérnyi méretű csomagban. Tapasztald meg a külső tárolás következő szintjét!

Villámgyors adatátvitel

A nagy méretű fájlokat is másodpercek alatt továbbíthatod a hihetetlen sebességű USB 3.2 Gen2 segítségével a T7 Touch SSD készüléken. A beágyazott PCIe NVMe technológia akár 1050/1000 MB/s olvasási- és írási sebességet is lehetővé tesz, a T7 Touch SSD majdnem kétszer olyan gyors, mint a T5 SSD.

* A teljesítmény a gazdagép konfigurációjától függően változhat. A 1050/1000 MB/s maximális olvasási- és írási sebesség eléréséhez a gazdaeszköznek és a csatlakozókábeleknek támogatniuk kell az USB 3.2Gen 2-t és az UASP módot engedélyezni kell. ** Belső teszteredmények alapján összehasonlítva egy Samsung külső HDD 1TB-tal (HX-MTD10EA). Tesztelő rendszerkonfiguráció: ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX (USB 3.2 Gen 2 Type-C), Intel® Core i7-8700K CPU @ 3,70GHz (Coffeelake), OS-Windows 10 RS6

Ellenálló kialakítás

Az SSD a Solid State Drive-ot jelenti, ami arra utal, hogy mozgó alkatrészek nélkül épült. Egy szilárd fém test védi a mozdulatlan hardvert, és az adataidat biztonságban őrzi akár 2 méteres esésekig is.

* Ellenőrzött körülmények között végzett belső szabadesés-sokkteszt alapján.

Biztonság egy érintésre

Biztonságban tudhatod adataidat a kényelmes használat feláldozása nélkül. A T7 Touch SSD beépített biztonsági opciói az AES 256 bites titkosítását használják, és a készülék lehetőséget ad ujjal vagy jelszóval történő feloldásra.

Világító LED

A T7 Touch LED jelzőfénnyel rendelkezik, amely azért világít, hogy egy pillanat alatt tájékoztasson téged az SSD működéséről. Válassz a klasszikus fekete vagy elegáns ezüst közül, három méretben, az igényeidnek megfelelően: 500 GB, 1 TB vagy 2 TB méretben.

* 1 GB=1,000,000,000 byte, 1 TB=1,000,000,000,000 byte. Az esetleges alacsonyabb kapacitás mérése a számítógéped különböző mérési sztenderdje miatt lehetséges.

Karcsú és kompakt kialakítás

A T7 Touch SSD vékony és könnyű készüléktesttel rendelkezik, mely könnyedén elfér a zsebedben. A nagyjából hitelkártya méretű és 58 gramm súlyú szilárd alumínium karosszéria-szerkezet kényelmesen illeszkedik a tenyeredbe.

Management software

A T7 Touch SSD innovatív megoldásként egy beágyazott intuitív szoftverrel jelent meg, mely használatánál PC-n és Mac-en* is könnyedén beállíthatsz jelszavas védelmet, és elérheted a legújabb frissítéseket. Töltsd le az Androidos alkalmazást is okostelefonodra vagy táblagépedre!*

* Szoftver követelmények: Windows 7 vagy újabb verzió, Mac OS X 10.10 vagy újabb verzió, Android 5.1 (Lollipop) vagy frissebb verzió. Előfordulhat, hogy a Windows, Mac és Android régebbi operációs rendszerei nem támogatottak. ** A firmware frissítések PC vagy Mac csatlakozást igényelnek. Az Android alkalmazás elérhető a Google Play áruházban.

Könnyed csatlakozás

Férj hozzá a fájlokhoz bármikor, bárhol. A T7 Touch SSD kényelmesen csatlakoztatható PC-hez, Mac-hez, Android készülékekhez, játékkonzolokhoz és még sok más egyéb eszközhöz. A dobozban megtalálhatóak a C-to-C típusú USB és a C-to-A típusú USB-kábelek a további kényelem érdekében.

Világszínvonalú adathordozó

Tapasztald meg a kiváló teljesítményt és a megbízhatóságot, amelyet a Samsung, mint világszínvonalú márka gyárt 2002 óta. Az összes firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM-ját és NAND-ot házon belül készülnek, ezáltal biztosítva a megbízható minőséget.

* Forrás: 2019 második negyedévi IHS Markit-adatok: NAND beszállítók bevétel-piaci részesedése

  • Teljesítmény: 2TB (*1 GB=1,000,000,000 byte, 1 TB=1,000,000,000,000 byte)
  • Interfész: USB 3.2 Gen.2 (10Gbps)
  • Méret (Szé x Ma x Mé): 85 x 57 x 8.0mm
  • Súly: 58 g (* A termék pontos tömege kapacitástól függően változhat)
  • Adatátviteli sebesség: Szekvenciális olvasás: Akár 1050 MB/s Szekvenciális írás: Akár 1000 MB/s * (*A teljesítmény a rendszerkörnyezettől függően változhat, még akkor is, ha az USB 3.2 interfész támogatja az UASP-t)
  • UASP Mode: Támogatott
  • Titkosítás: AES 256 bites hardver titkosítás
  • Biztonság: Samsung hordozható SSD szoftver 1.0 (* Opcionális jelszóvédelem)
  • Minősítés: CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC
  • RoHS-megfelelőség: RoHS2

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Bolt nyitás: Május 6.   Részletek
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.10)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.10)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.13)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 92 825 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You