Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Amazfit GTR 2 okosóra Sport Edition

Jótállás: 1 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. szeptember 26

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
52 990 Ft
Beépített GPS Igen
Lépésszámláló Igen
Véroxigén mérés Igen
Pulzusmérés csuklóról Igen
Barométer Igen
Érintő kijelző Igen
Por és vízállóság 50 méterig vízálló
Zene lejátszás Igen
Óraüveg Edzett üveg
Alvásfigyelő Igen
Okostelefonos értesítés Igen
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző felbontása 454x454
Wi-Fi Igen
Bluetooth Igen
Akkumulátor 471 mAh
Tömeg 31.5 g

Amazfit GTR 2 okosóra Sport Edition

Tulajdonságok:

Amazfit GTR 2. Az új klasszikus alapvetés.
3D lekerekített kávamentes dizájn | Teljes körű egészség-, és fitness követés Zene tárolás és lejátszás | Ultra hosszú üzemidő.

3D lekerekített keret nélküli dizájn integrált felépítés, különleges kivitelezés.
Az Amazfit GTR 2 integrált formatervezési koncepciója: 3D üveg, amely természetesen vált át a rozsdamentes acél tokra, jobb vizuális esztétikát és szélesebb látómezőt eredményez.

1,39”-os HD színes AMOLED kijelző. Egy műalkotás a csuklódon.
A nagy, 326ppi pixelsűrűségű AMOLED nagyfelbontású képernyő világos és élénk, akár az időt, akár a kedvenc alkalmazásaidat kell megjelenítenie. A számlap-boltunk rengeteg különböző stílusú számlapot tartalmaz, amelyek közül választhatsz. A megjelenő minialkalmazásokat (widget) is egyszerűen szerkesztheted, így könnyedén hozzáférsz a téged érdeklő információkhoz, de feltöltheted a kedvenc képedet is számlap háttérnek, így az Amazfit GTR 2-őd egyedi mesterdarabja lesz kreativitásod kifejezésének.

Always-On Display. Magabiztos idővezérlés.
Az összes menő funkció mellett az Amazfit GTR 2 egy ragyogó óra, amely lehetővé teszi, hogy magabiztosan irányítsd az idődet. A mindig bekapcsolt kijelző (Always-On Display) lehetővé teszi az idő megtekintését, még akkor is, ha az óra egyéb funkciói inaktívak, így észben tarthatod életed minden fontos mozzanatát és tTöbb tucat Always-On Diplay mintából választhatsz. A nagyobb kényelem érdekében, valamint az akkumulátor üzemidejének meghosszabbítása érdekében egyszerűen kikapcsolhatod a képernyőt a karod pihentetésével vagy a kijelző lefedésével.

12 sport mód, az úszástól egészen a síelésig
Az Amazfit GTR 12 sportolási tevékenységet ismer, a mindennapi tevékenységtől, mint például a sétálás, futás vagy úszás, egészen a mászásig vagy síelésig, így mindig információkat kapsz az adott tevékenységről, hogy folyamatosan egyre jobb és jobb lehess.

24 órás pulzusmérés Maradj biztonságban a rendellenes pulzusszám-riasztásokkal.
Az Amazfit GTR 2 a Huami által kifejlesztett BioTracker 2™-vel, a második generációs PPG bio-nyomkövető optikai érzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi 24 órás pulzusmérés elvégzését. Ez magában foglalja a pulzusszám zónákat és figyelmeztetéseket nyújt, ha a nyugalmi pulzusszám rendellenesen emelkedett, miközben tisztában van a testmozgás hatásaival, és csökkenti a gyakorlatok kockázatát.

Véroxigén-telítettség mérés Átfogó egészségügyi megértés.
A véroxigén szint az egyik legfontosabb faktora az emberi egészségnek, ezért a GTR 2-höz véroxigén szintmérőt adtak, hogy az egészségedet a legmagasabb szinten tarthasd. Ha hosszú távú szellemi munkát végzel, vagy magas intenzitású sportot űzöl, mért a végoxigén szintedet ha nem érzed jól magad, hogy igazán kézben tarthasd egészségedet.

PAI™ egészség-értékelési rendszer Egy pontszám a fizikai állapot összefoglalásához.
A PAI™ (Personal Activity Intelligence) egy olyan egészségügyi értékelési rendszer, amely algoritmusokat használ a komplex adatok, például a pulzusszám, az aktivitás időtartama és más egészségügyi adatok egyetlen, intuitív pontszámra történő konvertálására, a felhasználók számára, hogy könnyen megértsék fizikai állapotukat. Ez a funkció magában foglalja a testmozgás bármely formáját bármikor, bárhol, valamint személyre szabja az egészségügyi értékelési rendszert minden felhasználó számára egészségügyi adatai alapján.

Alvásminőség-ellenőrzés. Az optimális teljesítményért. Az alvási szakaszok elemzése.
A jó éjszakai alvás kiemelt fontosságú a modern világban. Ezért az Amazfit GTR 2 támogatja a mélyalvás megfigyelését, amely pontosabban meghatározhatja az alvási stádiumot (könnyű alvás, a mély alvás, a REM7 fázisok), figyelemmel kíséri az alvási légzési állapotot, és minőségi elemzéssel és javítási javaslatokkal szolgál az éjszakai alvás alapján.

Stressz-szint mérés. Nyugodj meg, amikor túlterheltnek érzed magad.
Ellenőrizd a személyes stressz szintedet - nyugodt, normál, közepes vagy magas - bármikor, amikor a nap folyamán nyomást érzel, így tudod, mikor kell relaxálnod vagy pihenőt tartanod.

5 ATM vízállóság* A mélyúszók számára.
Az Amazfit GTR 2 vízállósága 50 méter, hasonlóan a hagyományos csúcskategóriás órákhoz. Napi használatra vagy úszás közben gond nélkül viselheted.

90 beépített sportmód, intelligens felismerés.*
Aktiváld az egyik szükséges sportmódot, majd a gyakorlat befejezése után az óra megfelelő analitikai jelentést készít, amely a mobil alkalmazásban is megtekinthető, hogy segítsen az edzésterv folyamatos fejlesztésében. A sportmódok intelligens felismerése kiküszöböli a sportmódok manuális kiválasztásának szükségességét is, így az óra mindig készen áll a cselekvésre.  * Az intelligens felismerés 6 sport móddal lehetséges: futás a szabadban, futópad, séta, kültéri kerékpár, úszás medencében és elliptikus tréner.

Kiterjesztett, 14 napos akkumulátor üzemidő* Áramellátás a maximális teljesítmény érdekében*
Kifinomultabb áramköri kialakítást, vékonyabb óratokot és nagy kapacitású 471 mah-os akkumulátort használva a GTR 2 akkumulátor élettartama akár 14 nap is lehet, tipikus használat mellett. Ezzel az üzemidővel le is vagy fedve, bárhová is visz téged az edzésed.

Zene tárolás és lejátszás A lejátszási listád a csuklódon van!
A mobil zenelejátszást támogatja az Amazfit GTR 2 azzal, hogy z okostelefon zenelejátszóját vezérli Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ezen kívül rendelkezésre áll még kb. 3 GB* helyi tárhely is az órán, amely elegendő kb. 300-600 zeneszám átvitelére az órára az okostelefonoddal. Úgyhogy tedd le a telefonodat, tedd fel az Amazfit PowerBuds* vezeték nélküli fülhallgatót, és hallgasd a kedvenc számaidat edzés közben, bárhol és bármikor.

A riasztások időtartamának és intenzitásának testre szabása Forgasd el, sőt zárd le a kijelzőt.
A továbbfejlesztett, haptikus rezgéssel az Amazfit GTR 2élesebb, gyorsabb visszajelzést biztosít, mikor telefon hívást vagy értesítést kapsz. A haptikus lineáris motornak köszönhetően a rezgések különféle intenzitással és időtartammal állíthatók be, prémium érzetet nyújtva. Az Amazfit GTR kijelzése 180°-kal elforgatható, így kényelmes mind bal-, mind jobbkezeseknek, és jelszóval is zárolható, hogy megakadályozd, hogy mások is hozzáférjenek, miközben nem a csuklódon van az óra. A viselés-érzékelés automatikusan lezárja az órát, mikor leveszed.

Klasszikus és Sport verziók. Minden outfit-hez és alkalomra illik.
Az Amazfit GTR 2 Klasszikus és a Sport kivitelben elérhető. Mindkét kiadás elegáns és sokoldalú megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik minden ruhádhoz és alkalomhoz, valamint egy gyorskioldó mechanizmussal, amely a szíjat könnyen cserélhetővé teszi. Sport Edition - Obsidian Black szilikon szíj Alumíniumötvözet óratok.  Classic Edition - Obsidian Black bőrszíj Rozsdamentes acél óratok.

  • Méret: 46.4 x 46.4 x 10.7 mm
  • Tömeg: 31.5g (Sport modell, szíj nélkül) / 39g (Klaszikus modell, szíj nélkül)
  • Óratok: Sport – alumíniumötvözet / Klasszikus – rozsdamentes acél
  • Vízállóság: 5 ATM Kb. 50 méter mélységig vízálló, úszáshoz is megfelelő, zuhanyzáshoz NEM javasolt
  • Kijelző típusa: AMOLED
  • Kijelző mérete: 1.39”
  • Kijelző felbontsa: 454 x 454, 326 ppi
  • Érintőképernyő
  • Edzett üveg, ujjlenyomat-taszító bevonat, ODLC bevonat
  • Akkumulátor kapacitás 471 mAh(typ.)
  • Töltés: Mágneses töltőállvány
  • Teljes töltési idő: Kb. 2.5 óra
  • Üzemidő: Kb. 14 nap* (tipikus használat mellett) Kb. 38 nap* (extra alap használat mellett) Kb. 6.5 nap* (erős használat mellett)
  • Szenzorok: Egészség - Huami-fejlesztésű BioTracker™ 2 PPG biológiai adatszenzor (véroxigén mérés)
  • Mozgás: Légnyomás szenzor, Gyorsulásmérő, 3 tengelyes giroszkóp, Geomágneses szenzor, Környezeti fény érzékelő
  • Kapcsolódás: Bluetooth 5.0, WiFi 2.4 GHz
  • Pozícionálás: GPS + GLONASS
  • Mérete: 22 mm szélesség
  • Csat: Klasszikus tüskés csat
  • Hangszóró: Beépített
  • Mikrofon: Beépített
  • Lineáris motor: Haptikus visszajelzés
  • Operációs rendszer: Amazfit OS
  • Mobil applikáció: ZEPP app
  • Támogatott eszközök: Android 5.0+ / iOS 10.0+

A termék gyártója: Amazfit

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (04.30)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 49 280 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You