Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Philips HX6322/04 Sonicare For Kids Szónikus elektromos fogkefe

Specifikáció

Listaár: 15 920 Ft

Online ár: 15 300 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 14 230 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+
Sebesség 31000 tisztító mozdulat / perc
Üzemmódok száma 2
Időzítő igen

Philips HX6322/04 Sonicare For Kids Szónikus elektromos fogkefe

Tulajdonságok: 

Az élethosszig tartó egészséges szokások kialakításának izgalmas kezdete motiválja a gyerekeket, miközben elsajátítják a fogmosási szokásokat. A Philips Sonicare For Kids Bluetooth-kompatibilis fogkefe kapcsolatban van egy alkalmazással, amely segítségével a gyerekek hatékonyabban és hosszabb ideig végzik a fogmosást. A gyerekek élvezettel tanulják meg az élethosszig tartó technikákat.

Philips Sonicare For Kids alkalmazás szinkronizál a gyermeke szónikus fogkeféjével, ezáltal játszva tanulhatók meg a szájápolás szabályai. A gyermeke fogmosási oktatója kihívást állít a gyermeke elé, így ő hosszabban és alaposabban mos fogat. Minden m ű velet világos, vizuális útmutatóval kezd ő dik, mely a helyes fogmosási technikákról szól, valamint az alkalmazás el ő rehaladási kijelz ő je nyomon követi az egész teljesítményt. A gyerekek szórakozva tanulnak, a szül ő k pedig megfigyelhetik, hogy a gyermekeik mennyit fejl ő dtek két kontrollvizsgálat között.

Philips Sonicare For Kids fogkefe és alkalmazás egy egészen új szintjét kínálja a szórakoztató fogmosásnak. Az alkalmazás f ő szerepl ő je a kedves Sparkly, aki nagyon szereti a tiszta fogakat. A gyerekek vigyáznak Sparkly-ra, miközben az alkalmazás fogmosási oktatója ráveszi ő ket a hosszabb és alaposabb fogmosásra. Minden egyes alkalommal, amikor a gyermeke jól mosta meg a fogát, Sparkly boldogabb lesz, és minden sikeres fogmosási m ű velet után jutalom jár. A gyerekek hozzájuthatnak kiegészít ő khöz, melyekkel személyre szabhatják Sparkly-t, vagy ételt nyerhetnek Sparkly-nak, aki szeret egészségesen táplálkozni. A szül ő k maguk is megadhatnak jutalmakat az alkalmazáson belül.

A helyes fogmosási sz okás támogatásához a Bluetooth-kompatibilis Philips Sonicare For Kids elektromos fogkefe csatlakozik az alkalmazáshoz, és el ő segíti, hogy a gyerekek fokozatosan növeljék a fogmosási idejüket. A cél a fogorvosok által ajánlott két perc elérése. Az alkalmazás hasz nálatakor a gyerekek utánozzák az alkalmazás fogmosási oktatóját, miközben az óvatosan megmossa a szája minden részét. A fogmosási oktatónak köszönhet ő en a gyermeke mind a négy szájterület megmosására több id ő t fordít. Sparkly – aki boldog, hogy nagyon tiszták a fogai – megjutalmazza gyermekét, amiért tovább mossa a fogát. Ezzel szórakozva tanulható meg az élethosszig tartó helyes fogmosás.

Miközben a gyerekek megtanulnak fogat mosni, a szónikus technológia elvégzi a munka többi részét. A Philips Sonicare elektromos fogkefe egyedülálló dinamikus tisztító technológiája gyengéd és hatékony mélyen a fogak között és a fogíny mentén. A másodpercenként több mint 500 mozdulattal m ű köd ő szónikus tisztítóer ő kiegészíti a gyerekek munkáját, miközben azok különböz ő technikákat fejlesztenek ki, és egyre jobban mosnak fogat. Ezzel a technológiával a Philips Sonicare For Kids fogkefe akár 75%-kal hatékonyabb a kézi fogkefékhez képest, melynek köszönhet ő en a kontrollvizsgálatok is sikeresebbek lesznek.

A Bluetooth-kompatibilis Philips Sonicare For Kids fogkefével az alkalmazás Quadpacer funkciója valós id ő ben követi nyomon a m ű veleteket. Észleli, hogy mikor kezd ő dik el, szünetel és fejez ő dik be egy fogmosási m ű velet. A beépített memóriának és a fogkefe nyelén található id ő bélyegz ő nek köszönhet ő en akár 20 olyan fogmosási m ű velet adatait is elmentheti, ahol nem használják az alkalmazást. Amikor legközelebb egyszerre használja az alkalmazást és a nyelet, az ezen m ű veletek adatai szinkronizálnak az alkalmazás naptárával. A sikeres fogmosási m ű veletekért járó jutalmakat még ekkor is be lehet gy ű jteni. 

 • Fogkefefej rendszer: könnyen rápattintható kefefejek
 • Fogmosási idő : akár 3 hét
 • Akkumulátor-jelző : a jelző fény jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát
 • Kijelző : világító kijelző
 • Markolat: gumi nyél a könnyű fogás érdekében, vékony, ergonomikus kialakítás

Kompatibilitás:

 • OS-kompatibilis: iPhone 4S vagy újabb, 3. generációs iPad vagy újabb, iOS7 operációs rendszerrel
 • Android-kompatibilis: Android telefonok, Blueto oth 4.0-kompatibilis táblagépek

Tartozékok:

 • Fogantyúk/nyelek: 1 db Sonicare for Kids Bluetooth-kompatibilis fogkefenyél
 • Kefefejek: 1 db Sonicare For Kids standard fogkefe gyermekek számára, 1 Sonicare For Kids, kompakt
 • Töltő : 1
 • Matricák: 8 matrica a testreszabáshoz

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.22)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.22)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.22)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.22)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: csütörtök (09.23)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (09.23)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You