Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

HP LaserJet Enterprise M430f multifunkciós lézernyomtató (3PZ55A)

Specifikáció

219 890 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 204 495 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kalkuláció ...
Kérem várjon ...
-
+
Nyomtatási típus Fekete-fehér (mono)
Lapformátum maximális mérete A4
Lapolvasó típusa Síkágyas, automatikus lapadagoló (ADF)
Ethernet csatlakozó igen
Fax igen
Tömeg 13 kg

HP LaserJet Enterprise M430f multifunkciós lézernyomtató (3PZ55A)

Tulajdonságok:

Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség.
A HP FutureSmart firmware frissíthető a legújabb funkciókkal, hogy még sok éven át optimalizálhassa befektetését.  A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet, és növelheti üzleti hatékonyságát. Az egységes felhasználói élmény és az intuitív, táblagépszerű ikonok révén könnyedén engedélyezhet munkafolyamatokat a teljes gépparkra vonatkozóan.  Gyorsan beállíthatja az MFP-t, és egyszerűen kezelheti az eszköz beállításait, ami tovább növeli a hatékonyságot.

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása.
A bekapcsoláskor a rendszer automatikusan ellenőrzi a működési kódot (BIOS), és probléma esetén önállóan javítja a hibát.  Common Criteria tanúsítvánnyal rendelkezik, így folyamatosan figyeli a memóriatevékenységeket a támadások valós időben történő észlelése és megakadályozása érdekében.  Indításkor a rendszer automatikusan ellenőrzi a belső vezérlőprogramot, így meggyőződhet arról, hogy az a HP által aláírt eredeti kód.  Emellett vizsgálja a nyomtató kimenő hálózati kapcsolatait a gyanús kérések és a kártevők kiszűrése érdekében.  A beépített HP Trusted Platform Module használatával biztosíthatja az MFP készüléken tárolt adatok, például a kulcsok, jelszavak, tanúsítványok és egyebek védelmét.5 

Megnövelt termelékenység a munkacsoportok hatékonyságának növelése érdekében.
Több száz, a HP és külső felek által fejlesztett megoldással és a kártyaolvasó támogatásával megadhatja a munkacsoportoknak mindazt, amire a sikerhez szükségük van.  Optimalizálhatja a munkafolyamatokat, csökkentheti az elvégzendő lépések számát és a hibák előfordulásának kockázatát, valamint támogathatja a nem egy helyszínről dolgozó munkavállalókat a vállalkozása egyéni igényeihez igazítható opcionális MFP-alkalmazásokkal.  Ha a PIN-kódos/lehívásos nyomtatással kéri le a nyomtatási feladatokat, gondoskodhat a bizalmas adatok védelméről.  Egy opcionális vezeték nélküli kiegészítővel, Bluetooth® Low Energy-kapcsolattal és az NFC érintéssel indítható nyomtatással mindig kapcsolatban maradhat.  A 10,9 cm-es (4,3 hüvelykes), személyre szabható színes érintőképernyőn egyszerűen, közvetlenül az MFP-n felügyelheti a feladatokat.

A fenntarthatóság okos üzleti stratégia.
Már gyárilag úgy van beállítva, hogy minél kevesebb papírt használjon. A kétoldalas nyomtatás alapértelmezetten beállított mód az automatikus megtakarításért. Ne pazarolja a papírt és a tonert: csak a legszükségesebb feladatokat nyomtassa ki a HP Roam for Business használatával. Ezzel az ENERGY STAR® és Blue Angel tanúsítvánnyal rendelkező MFP-vel a teljesítmény feláldozása nélkül takaríthat meg energiát.A HP kisegítő lehetőségek készlete (amely Braille-írással ellátott és taktilis öntapadó címkéket, egy kisegítő fogantyút és BigKeys LX billentyűzetet tartalmaz) és a HP Accessibility Assistant-kompatibilitás segítségével elháríthatja az akadályokat, valamint megfelelhet a megfelelőségi és a kisegítő lehetőségekre vonatkozó szabványoknak.

 • Funkciók: Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
 • Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 38 oldal/perc (alapértelmezett); Akár 40 oldal/perc (HP High Speed mód) 1  (Measured using ISO/IEC 24734, excludes first set of test documents. For more information see http://www.hp.com/go/printerclaims. Exact speed varies depending on the system configuration, software application, driver, and document complexity.)
 • Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 6,5 mp alatt  (Az első kész példány és az egyoldalas másolási sebesség mérése az ISO/IEC 29183 szabvány alapján, a kétoldalas másolási sebesség mérése az ISO/IEC 24735 szabvány alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftveralkalmazástól, a dokumentum összetettségétől, valamint a nyomathordozó méretétől, tájolásától és típusától függően változhat.)
 • Kihasználtság (havi, A4): Akár 100 000 oldal
 • Javasolt havi oldalmennyiség: 900–4800 oldal (A HP javaslata szerint a havonta kinyomtatott leképezett nyomatok száma ne haladja meg a készülékre vonatkozó – a kellékek cseréjének időközén, az eszköz kibővített garanciaidőn túli élettartamán és egyéb tényezők alapján megadott – optimális teljesítménytartományt.)
 • Nyomtatási technológia: Lézer
 • Fekete-fehér nyomtatási minőség (legjobb): Akár 1200 x 1200 dpi
 • Kijelző: 10.9 cm diagonal Colour TFT-LCD back-lit 480 RGB (H) x 272 (V)
 • Cserepatronok: HP 59A fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (3000 oldal) CF259A, HP 59X nagy kapacitású fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (10 000 oldal) CF259X 10  (Hivatalos nyomtatási kapacitás az ISO/IEC 19752 szabvány szerint, folyamatos nyomtatás esetén. A tényleges kapacitás nagymértékben függ a nyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől. További részletek: http://www.hp.com/go/toneryield) Ez a nyomtató kizárólag új, illetve újrahasznosított HP chippel rendelkező patronokkal használható, és dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaz a nem HP chippel rendelkező patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított HP chip lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát. További információk: http://www.hp.com/learn/ds
 • Mobil nyomtatási képesség: HP ePrint Apple AirPrint™ Mopria™-tanúsítvány Wi-Fi® Direct nyomtatás NFC érintéssel indítható nyomtatás (opcionális) Egyszerű nyomtatás a barangolási funkció révén PrinterOn Print  (A HP Roam aktiválásához néhány eszköz esetén a firmware frissítésére van szükség, valamint egy olyan opcionális tartozékra, amellyel Bluetooth® Low Energy (BLE) adatgyűjtési funkciók adhatók hozzá. Erre a célra megvásárolható a HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/vezeték nélküli kiegészítő vagy a RadBeacon USB. Előfordulhat, hogy előfizetésre is szükség van. További információ: http://www.hp.com/go/roam)
 • Vezeték nélküli funkció: Opcionális, a használatához külön tartozékként megvásárolható, vezeték nélküli hardverkiegészítő szükséges. A kétsávos vezeték nélküli állomás és a Wi-Fi Direct funkció a HP Jetdirect 3100w 3JN69A BLE/NFC/vezeték nélküli kiegészítővel érhető el
 • Csatlakozások, alapfelszereltség: 2 nagy sebességű USB 2.0-gazdaport 1 nagy sebességű USB 2.0-eszköz 1 gigabites Ethernet 10/100/1000T hálózati port 1 faxcsatlakozó
 • Lapolvasó típusa: Síkágyas, automatikus lapadagoló (ADF)
 • Beolvasási felbontás, optikai: Akár 600 dpi
 • Maximális beolvasási méret: 216 x 297 mm
 • Beolvasási méret (automatikus dokumentum-adagoló), maximális 216 x 356 mm
 • Beolvasási méret, automatikus dokumentumadagoló (minimális): 127 x 178 mm
 • Beolvasási sebesség (normál, A4): Akár 29 oldal/46 kép percenként (fekete-fehér), akár 20 oldal/35 kép percenként (színes)  (A beolvasási sebességek az automatikus lapadagolóból (ADF) mértek. A tényleges feldolgozási sebesség a beolvasási felbontástól, a hálózati körülményektől, a számítógép teljesítményétől és a szoftveralkalmazástól függően változhat.)
 • Másolási sebesség (normál) Fekete: Akár 38 másolat/perc
 • Faxolás: Igen
 • Faxátviteli sebesség :33,6 kbit/s (maximális); 14,4 kbit/s (alapértelmezett) (Az ITU-T 1. számú szabvány próbaképe alapján, szabvány felbontás mellett. Bonyolultabb oldalak vagy a nagy felbontás hosszabb időt és több memóriát igényel.)
 • Faxmemória: A rendelkezésre álló merevlemez-területtől függ
 • Faxfelbontás, fekete (legjobb): Akár 300 x 300 dpi
 • Minimális méretek (Sz x H x M): 420 x 390 x 323 mm
 • Maximális méretek (SZ x H x M): 453 x 839 x 577 mm (teljesen kinyitott nyomtató)
 • Tömeg: 13,01 kg (Nyomtatókazettákkal)
 • A csomag tartalma: HP LaserJet Enterprise MFP M430f nyomtató HP fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (kb. 3000 oldal) Első lépések útmutató 1 tápkábel 1  (A nyomtatóhoz mellékelt kazetta kapacitásáról a http://www.hp.com/go/toneryield weboldalon tájékozódhat. A nyomtatási kapacitás mérése az ISO/IEC 19752 szabvány szerint és folyamatos nyomtatás mellett történt. A tényleges kapacitás nagymértékben függ a nyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől.)
 • Kábel mellékelve: Nem, az USB-kábel külön vásárolható meg
 • Cserepatronok: HP 59A fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (3000 oldal) CF259A, HP 59X nagy kapacitású fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (10 000 oldal) CF259X

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: szerda (06.29)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: szerda (06.29)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: szerda (06.29)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (06.30)
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Aznapi átvétel Budapest területén Foxpost automatában 990 Ft
Foxpost csomagpont
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata
Házhozszállítás 1390 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1590 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You