Hamarosan AQUA Napok! Fantasztikus akciókkal és széles kínálattal várunk titeket! Látogass el hozzánk június 2-7 között!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Javító stick aluhoz, TOOLCRAFT EPOKHTS.56

Specifikáció

Listaár: 3 170 Ft

Online ár: 2 880 Ft

Garancia: Nincs jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 2 680 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Javító stick aluhoz, TOOLCRAFT EPOKHTS.56

Repair Stick Alu

Probléma mentes felvitel
Olajnak, benzinnek, stb. ellenáll.
Nem igényel sem hőt, sem nyomást

Egy magas százalékban fém töltőanyagot tartalmazó (gittszerű) epoxi gyanta, kedvező költségű felújítási- és javítási munkákhoz. Alkalmas olyan javítási-, és karbantartási munkákhoz, ahol nem kívánatos vagy lehetséges a hegesztés. Probléma mentesen felvihető, nem igényel sem hőt, sem nyomást. A kikeményedés után a szokásos fémmegmunkáló szerszámokkal megmunkálható. Ragasztja a legtöbb fémet, továbbá betont és egyes műanyagokat. Ha a javító stick kikeményedett, gépi úton megmunkálható (fúrható, köszörülhető stb.) és le is festhető. Különösen jó az olajjal, benzinnel vízzel és sok vegyszerrel szembeni ellenálló képessége.

Műszaki adatok:
Alkalmas: Gépalkatrészek, berendezési tárgyak vagy öntőminták repedéseinek, törésének javítására. · Biztonsági intézkedések EU/R mondatok: R 36/38: Szem- és bőrizgató hatású.,R 43: Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet).,R 52/53 : Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. · Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 315: Bőrirritáló hatású.,H 317: Allergiás bőrreakciót válthat ki.,H 319: Súlyos szemirritációt okoz.,H 412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. · Biztonsági tudnivalók, veszélyek: Xi: Irritatív · EG Qualifier 3: Xi: irritáló · Feldolgozási idő: 5 perc · Hőmérséketállás: +180 °C (rövid ideig +300 °C-ig) · Ragasztó jellemzők: Hőmérséklet álló,Vízálló · Tartalom: 56 g · Típus: Alumínium javítórúd · Óvintézkedésre vonatkozó EU/S mondatok: S 2: Gyermekek kezébe nem kerülhet.,S 24/25 Kerülni kell a szembe jutást, és a bőrrel való érintkezést.,S 26: Ha az anyag a szembe jut, vízzel azonnal alaposan mossa ki, és forduljon orvoshoz.,S 28: Ha az anyag a bőrre kerül, …-val/vel bőven azonnal le kell mosni (az anyagot a gyártó határozza meg).,S 37: Megfelelő védőkesztyűt kell viselni.,S 46: Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz , és mutassa be a csomagolóanyagot vagy címkét.


A termék gyártója: TOOLCRAFT
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: kedd (06.07)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (06.07)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: kedd (06.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (06.07)
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Aznapi átvétel Budapest területén Foxpost automatában
Foxpost csomagpont
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata
Házhozszállítás 1390 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You