Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

38" Eizo FlexScan EV3895-BK LCD monitor fekete

Specifikáció

Listaár: 581 090 Ft

Online ár: 569 690 Ft

Garancia: 5 év jótállás
E
Cetelem hitelkártyával csak: 529 810 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kalkuláció ...
Kérem várjon ...
-
+

Válassz csomagajánlataink közül!

569 690 Ft

Megtakarított összeg:

0 Ft

Xtrfy B4 Pink egérkábel-vezető rózsaszín-fekete (1215)

5 620 Ft
5 620 Ft
A csomaghoz adom

Genesis VANAD 300 egérkábel vezető (NBU-1441)

7 110 Ft
7 110 Ft
A csomaghoz adom

Corepad egértalp Logitech G903 Lightspeed/G903 HERO Lightspeed egérhez (08137 / CS28790)

2 990 Ft
2 990 Ft
A csomaghoz adom

Corepad egértalp Zowie EC1/EC1-A/EC1-B DIVINA/EC2/EC2-A/EC2-B DIVINA egérhez (07822 / CS28070)

2 990 Ft
2 990 Ft
A csomaghoz adom

Lizard Skins DSP egérbevonat 0.5mm, Tangerine - narancssárga (DSPMG181)

3 830 Ft
3 830 Ft
A csomaghoz adom

Corepad egértalp SteelSeries Rival 310 egérhez (08135 / CS28770)

2 990 Ft
2 990 Ft
A csomaghoz adom

Corepad egértalp Razer DeathAdder V2 egérhez (08235 / CS29550)

2 990 Ft
2 990 Ft
A csomaghoz adom

Corepad Skatez PRO 88 egértalp - Logitech G502 Proteus Core, Spectrum, G502 Hero (CS28470)

2 990 Ft
2 990 Ft
A csomaghoz adom
Képátló (inch) 31.5
Panel típusa IPS
Maximális felbontás 3840 x 1600 pixel
HDMI igen
DisplayPort igen
Képfrissítési frekvencia 60 Hz
Látószög H/V 178°/178°
Fényerő (cd/m2) 300
Képarány 24:10 Wide képarány
Válaszidő (ms) 5
Ívelt kijelző igen
Hangszóró igen
Kontraszt arány 1 000:1
Falra szerelhető igen
Falra szerelhető, szabvány VESA: 100x100mm
USB igen
Szélesség 893.9 mm
Maximális magasság 603.7 mm
Vastagság 240 mm
Energiaosztály E

38" Eizo FlexScan EV3895-BK LCD monitor fekete

Tulajdonságok:

A számos csatlakoztatási lehetőség és a C típusú USB-csatlakozón keresztüli dokkoló funkció különösen felhasználóbaráttá teszi EV3895 modellünket. A monitor ezen túlmenően pedig még LAN-kapcsolatot és 85 W teljesítményű tápellátást is kínál. A nagyméretű és 24:10 képarányú, ultraszéles formátumú munkafelületen minden fontos információ egyetlen pillanat alatt elérhető. Az egyidejűleg akár három számítógép képének megjelenítésére is alkalmas monitor a billentyűzet és az egér USB-aljzatainak igény szerinti hozzárendelését is lehetővé teszi.

Korlátlan hely a kényelmes megjelenítés jegyében
Az EV3895 monitor 37,5 col képátlója ultraszéles, 24:10 képaránnyal párosul. A képernyő 3840 x 1600 képpontos (UWQHD+) felbontása csaknem a háromszorosa annak, mint amit a Full HD monitorok kínálnak. A hatalmas felületű képernyőn egyidejűleg többféle alkalmazás is egyszerűen megjeleníthető, szükségtelenné téve ezzel további monitorok használatát. Az ívelt kialakítás kényelmessé teszi a megtekintést. A szem és a képernyő közötti távolság a kijelző széle felé haladva megnő. Ez akkor válik egyértelművé, ha közelebb ülnek a monitorhoz. A teljes mértékben sík felülettel szemben a monitor görbülete a képernyőfelület oldalsó részeit is láthatóvá teszi.

Elegáns formaterv
A monitor külső megjelenése jelentősen hozzájárulhat a kellemes munkakörnyezet megteremtéséhez. Minimalista formatervének és nagyszerű ergonómiai funkcióinak köszönhetően a monitor természetesen illeszkedik a munkakörnyezethez, akár otthon, akár az irodában. A gyakorlatilag keret nélküli készülékháznak, valamint a keskeny és stabil állványnak köszönhetően nagy képernyőátlója ellenére kis helyet igényel a monitor elhelyezése. Az EV3895 még a kisebb méretű íróasztalokon is elegendő helyet hagy a kényelmes munkavégzéshez. Az elegáns feketén kívül a készülékház fehérben is elérhető, színben hozzáillő fehér kábelekkel.

Keretbe integrált kezelőszervek
Az EV3895 elülső oldalán mechanikus gombok helyett egyszerűen használható, elektrosztatikus kezelőszerveket helyeztek el, különösen elegáns megjelenést kölcsönözve ezzel a készülék számára. Mivel a hangszórók szintén a keretben nyertek elhelyezést, azok előrefelé, vagyis a felhasználó irányába néznek. A kifejezetten felhasználóbarát kivitel tökéletes egységet alkot a monitor sík, gyakorlatilag keretnélküli formavilágával.

Rendezett kábelelvezetés
A széles körű csatlakoztathatóság hasznosítása általában sok kábel használatát teszi szükségessé. A kábelcsatornával és levehető hátlappal rendelkező EV3895 használatakor azonban elfelejtheti a zavaró kábelrengeteget. Az átgondolt formatervezés jegyében megalkotott részletek különösen rendezett külsőt kölcsönöznek a készülék hátlapja számára.

Monitor számos csatlakozóval
Az EV3895 monitort négy oldalsó, egyszerűen hozzáférhető, A típusú kimeneti (Downstream) USB-csatlakozóval is felszerelték. Így a különféle perifériás eszközök USB-elosztó nélkül csatlakoztathatók hozzá a képernyőhöz. Ez különösen a túlságosan kevés USB-aljzattal rendelkező notebookok használatakor, vagy a megosztott munkahelyi, illetve otthoni munkakörnyezethez tartozó felszereltség optimalizálásakor hasznos. Az átfogó és rugalmas jellegű csatlakoztathatóság érdekében a monitort két HDMI-aljzattal, valamint C típusú USB-csatlakozóval és DisplayPort videobemenetekkel is felszerelték. A monitor hátlapján elhelyezett csatlakozók kényelmesen hozzáférhetők.

A legkorszerűbb eszközök csatlakoztatását is lehetővé tevő C típusú USB-aljzat
A video- és audiofájlok lejátszásához, a villámgyors adatátvitelhez, a hálózati jelek továbbításához, valamint a csatlakoztatott eszközök tápellátásához és még számos egyéb funkcióhoz mindössze egyetlen, C típusú USB-kábel is elegendő. A központi dokkolóállomásként is használható EV3895 monitorhoz gyorsan és kényelmesen hozzácsatlakoztathatja notebookját. A különböző munkahelyek, vagy az irodai és az otthoni munkavégzés közötti átváltáskor ez különösen hasznos. A 85 W teljesítményű tápellátást nyújtó C típusú USB-csatlakozón keresztül megbízhatóan feltölthetők a kisebb számítógépek és a notebookok. Mivel így nincs szükség további számítógépes tápegységekre, több hely marad az íróasztalon.

LAN-csatlakozó a megbízható hálózati kapcsolat érdekében
A megbízható vezetékes hálózati kapcsolatot a monitor LAN-csatlakozója garantálja. A notebookok vagy számítógépek és a EV3895 C típusú USB-kábellel történő egymáshoz csatlakoztatását követően a monitoron keresztül válik hozzáférhetővé a hálózati jel. Ez különösen az olyan, újabb notebookoknál előnyös, amelyek már nem rendelkeznek LAN-csatlakozóval. Ez lehetővé teszi a többek között a videokonferenciákhoz is elengedhetetlenül fontos gyors és stabil adatátvitelt.

KVM kapcsoló: Több számítógép, egyetlen kezelőfelület
Több számítógép egyidejű kezelése, minden eddiginél egyszerűbben. Az EV3895 három bemeneti (Upstream) USB-csatlakozója integrált KVM (Keyboard Video Mouse – Billentyűzet, videó, egér) kapcsolóként is funkcionál, így akár billentyűzet-, illetve egérkapcsolóként is használható. Így például otthoni munkavégzéskor az otthoni és a céges számítógépen kívül a billentyűzet és az egér is hozzácsatlakoztatható ugyanahhoz a monitorhoz. Ily módon nem szükséges megszakítani a munkát, és a munkaterület is mindig rendezett marad.

Kép a kép mellett megjelenítési mód: minden egyetlen pillanat alatt áttekinthető
A Kép a kép mellett funkcióval akár három jelforrás is önállóan megtekinthető a képernyőn, ha több számítógépet is hozzácsatlakoztatnak a monitorhoz. Így megtakarítható a különböző video- és hangforrások közötti időigényes és nehézkes átváltás. A mindössze egyetlen gombnyomással elérhető hat, előre meghatározott Kép a kép mellett elrendezésnek köszönhetően egyidejűleg több alkalmazás is megjeleníthető, különböző méretekben. A monitor USB-választó funkciója (KVM kapcsoló) pedig több számítógép azonos egérrel és billentyűzettel történő kezelését is lehetővé teszi a képernyő adott részén keresztül.

Képterületek közötti átváltás: Mindössze egyetlen gombnyomással átválthat a különböző képterületek között
Ha a felhasználó a Kép a kép mellett funkcióval egyidejűleg három különböző jelbemenetet jelenít meg, egyetlen gombnyomással rugalmasan megváltoztathatja a képterületeket és a főablakot, hogy az adott pillanatban legfontosabbnak tartott képrészletre összpontosíthasson.

Gyárilag beállított színmódok: Optimalizált megjelenítés gombnyomásra
A gyárilag beállított színmódok megkönnyítik a képek, szövegek és filmek feldolgozását, illetve azok megtekintését. Nem is csoda, hiszen a szín beállításánál figyelembe kell venni, hogy filmet nézünk, képet szerkesztünk, az interneten szörfözünk vagy éppen szöveget írunk. Egyetlen gombnyomással kiválasztható a fényerő, gammakorrekció és színhőmérséklet legmegfelelőbb előbeállítása. Például: A Papír mód a kék fény arányának és a fényerőnek a csökkentésével a könyvek kellemes kontrasztját szimulálja. Mindez az olvasás során kíméli a szemet és megelőzi annak gyors fáradását.

Könnyű kezelhetőség a Button Guide segítségével
A Button Guide segítségével minden funkciót egyszerre láthat. Elég, ha megérint egy billentyűt, és a képernyőn megjelenik minden funkció és a kívánt kezelőfelület.

Screen InStyle
A képernyőn megjelenő menün kívül az EV3895 vezérlése a Screen InStyle szoftvernek köszönhetően hagyományos módon, Windows rendszerű számítógépen keresztül is elvégezhető. A szoftver használatával többek között a színvisszaadás, valamint az energiatakarékos és az ergonómiai –így például a fény kék színű összetevőinek csökkentésére szolgáló (Cirkadián elsötétítés) – funkciók is beállíthatók. A Screen InStyle szoftver ezen kívül azt is lehetővé teszi, hogy a különböző beállításokat a többképernyős rendszerekhez csatlakoztatott összes képernyőn párhuzamosan alkalmazzák.

Monitor Configurator az átfogó hálózati beállításokért
A hálózati rendszergazdák hatékony segítsége: A szoftver lehetővé teszi több monitor egységes konfigurálását egy lépésben, méghozzá USB kapcsolaton keresztül. Ezáltal időt takaríthat meg és minden képernyőn azonosak lesznek a beállítások. A konfiguráció elmenthető XML adatként és továbbítható a kliens gépekre.

Kimagasló képminőség IPS panel alkalmazásával
A monitor rendelkezik a kiváló képminőséghez szükséges három kulcstényezővel: a 3840 x 1600 képpontos, tökéletes felbontásával, a legjobb kontraszttal 1000:1 és stabil fényerővel akár 300 cd/m2 értékig. Ez az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára: tűéles szövegkontúrt, briliáns grafikát, és kristálytiszta képeket. A LED háttérvilágítással rendelkező kiváló minőségű IPS panelnek köszönhetően a kontrasztok és a színek minden szögből stabilak maradnak.

Pontos színvezérlés
A tökéletes képminőség elképzelhetetlen kiváló színmegjelenítés nélkül. Következésképpen az EIZO irodai monitorokat a hagyományos, 8 bites LUT keresőtáblákhoz képest jelentősen pontosabb színinformációkat nyújtó, legalább 10 bites Look-Up-Table (LUT) egységekkel szereljük fel. A különösen finom színátmenetek tökéletes minőségű színárnyalat-megjelenítést és egyéni beállításokat tesznek lehetővé. A fehérpont értékek például 4000 és 10 000 K (Kelvin) között, 500 K pontossággal és veszteségmentes módon határozhatók meg.

Overdrive a villámgyors képváltásért
Gyors, gyorsabb, Overdrive: Az Overdrive oly mértékben gyorsítja a válaszidőt, hogy a szürke-szürke közötti átváltás átlagban mindössze 5 ms alatt végbemegy. Így a filmeket és a gyors képváltásokat zavaró utóvilágítás nélkül élvezheti.

Energiamegtakarítás és szemkímélés az Auto EcoView funkcióval
Nappal vagy éjszaka, világosban vagy sötétben: Mindegy mikor és hogyan dolgozik, az Auto EcoView funkció folyamatosan méri a környezeti fény változását és a képernyőt az ideális fényerőnek megfelelően állítja be. Teljesen automatikusan, saját érzékelők használatával. Az előnyök: Csökken a zavaró vakítás, a szeme nem fárad el olyan hamar. A speciális kétpontos vezérlésnek köszönhetően a legvilágosabb és a legsötétebb környezet esetén is egyaránt ideális fényerőt biztosít. Még egy hasznos funkció: A megvilágításhoz történő automatikus alkalmazkodásnak köszönhetően az állandóan maximális fényerőn működő monitorokhoz képes akár 50 százalékos energiamegtakarítást is elérhet.

Teljesen villódzásmentesen
Azért, hogy kíméljük a szemét, mi itt az EIZO-nál kifejlesztettük a háttérvilágítás vezérlésének hibrid technológiáját. Ez egyesíti az egyébként megszokott PWM és a DC (egyenáramú) vezérlés előnyeit. A PWM vezérlés sokkal magasabb frekvenciákat használ, mint a standard PWM módszerek. Az eredmény: villódzásmentes képélmény. A villódzás abszolút zéró szintre csökkenthető anélkül, hogy a kép minősége vagy a színstabilitás változna. Emellett a sötét, alig megvilágított szobában a fényerőt a maximális érték kevesebb, mint 1 %-ára állíthatja be. Ennek előnye: A képernyő ilyen feltételek mellett is tükröződésmentes marad.

Antireflexiós felület: jobb képminőség, kevesebb tükröződés
A EV3895 monitort hatékony antireflexiós felülettel láttuk el. A visszaverődő fény szétszórásával minimális szintűre mérséklődik a visszatükröződés, így a EV3895 hatékonyan megelőzi a tükröződést és a szem túlzott mértékű megerőltetését. Ezáltal jelentősen csökkenhető a szemfáradékonyság és kényelmes munkavégzés biztosítható, mivel a tükröződés elkerüléséhez az ülőhelyzetünket sem kell megváltoztatni.

Kevesebb kék fény
A monitorok LED-es háttérvilágítása által kibocsátott kék fény ergonómiai tekintetben is lényeges szempont a munkahelyeken. Dokumentumok szerkesztésekor a Papír mód a kontraszt, a fényerő és a színhőmérséklet megfelelő beállításaival olyan érzést ébreszt a felhasználóban, mintha a szöveget valódi papírra nyomtatták volna. Egyúttal a kék fény arányát is lecsökkenti. Az Auto-EcoView fényerő beállításaival együtt alkalmazva a kék fény mértéke összességében akár 80%-kal is mérsékelhető.

Rugalmas állvány
Ergonomikus és stabil: az állítható állványoknál az ergonómiára helyezték a legfőbb hangsúlyt. A monitortalpat úgy fordíthatja, süllyesztheti és döntheti, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen a háta, nyaka és a testtartása számára. Fokozatmentesen szabályozható a magasság, így akár az állvány talpának legaljáig is lesüllyeszthető. Ennek köszönhetően a legfelső képsort ergonomikusan szemmagasság alá állíthatja be.

Akár 30%-os energiamegtakarítás az EcoView-Optimizer segítségével
Energiatakarékosság minőségromlás nélkül: Az EcoView-Optimizer sötét képek esetén automatikusan csökkenti a háttérvilágítást. Ezáltal az áramfelhasználás akár 30 %-al is csökkenhet. Ezzel egy időben felerősíti a jelet, és hozzáigazítja a színtónusokhoz. Az eredmény: Azonos képminőség, alacsonyabb energiafelhasználás mellett.

Zéró energiafogyasztás az üzemi kapcsoló használatával
A monitorok beépített, mechanikus üzemi kapcsolóval rendelkeznek. Ez rendkívül praktikus és takarékos: Ha az üzemi kapcsoló segítségével kapcsolja ki a monitort, a készülék egyáltalán nem fogyaszt áramot. Készenléti üzemmódban a készülék energiafogyasztása legfeljebb 0,5 Watt.


A termék gyártója: Eizo

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: kedd (10.19)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (10.19)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: kedd (10.19)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: kedd (10.19)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: csütörtök (10.21)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb szerda (10.20)
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Foxpost csomagpont
Posta Pont átvétel
Posta Pont Csomagautomata
Pick Pack Pont átvétel
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You

Kedvenceim