0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Withings Sleep Analyzer matrac alá helyezhető alvásfigyelő (WSM02-Analyzer-All-EU/UK)

Specifikáció
A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Kínálatunkban 2020. június 29-én volt legutóbb elérhető!

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:Hasonló termékek

Black Eye Pro Kit lencse szett okostelefonokhoz (PK001)

Black Eye Pro Kit lencse szett okostelefonokhoz (PK001)

Listaár: 51 290 Ft

Online ár:

50 280 Ft
Adatlap

Withings Sleep Analyzer matrac alá helyezhető alvásfigyelő (WSM02-Analyzer-All-EU/UK)

Tulajdonságok:

Orvosi pontosságú, otthoni alvásfigyelőt mutatott be a Withings.
A Withings Sleep Analyzer non-invazív alvásfigyelő, ami orvosi pontosságú alváselemzést és alvási apnoe felismerést biztosít otthoni körülmények között is.

Az Európában és az Egyesült Királyságban elérhető, uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, matrac alá helyezendő eszközt alvás szakértők bevonásával alkották meg, hatékonyságát klinikai tesztek is igazolták a közelmúltban.

 

A Withings, az egészségügyhöz kapcsolódó okoseszköz fejlesztések úttörője bemutatta a Sleep Analyzer nevű, diszkrét alvásfigyelő eszközét, amely a világ legfejlettebb szenzorait és technológiáját használja fel az alváselemzéshez és az alvási apnoe felismeréséhez. Az alvási apnoe egy nagyon gyakori, ám mégis sokszor diagnosztizálatlan betegség.  Az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban már elérhető eszköz megkapta az orvostechnikai eszközökre vonatkozó CE-jelölést is. A Sleep Analyzert alvásszakértőkkel közösen alkották meg és klinikailag is tesztelték, hogy orvosi szintű elemzést és alvási apnoe észlelést nyújtsanak az otthon kényelmében. Az eszköz az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) jóváhagyását követően lesz az Egyesült Államokban is elérhető.

 

Orvosi minőségű adatok a saját ágyunk kényelméből.

Egymilliárd ember szenved enyhe vagy komoly alvási apnoétól, ami súlyosabb esetben egészségügyi és kardiológiai problémákat is okozó betegség, azonban ennek ellenére 10-ből 8 ember nem is tud a problémáról.  Egy, a ResMed által 2018-ban bemutatott jelentés alapján Európában 175 millióan szenvedhetnek obstruktív alvási apnoéban. A Withings továbbra is elkötelezett, hogy az emberek számára könnyen használható, komolyabb egészségügyi panaszok korai felismerésére és azonosítására is alkalmas egészségügyi eszközöket tervezzen. A Sleep Analyzer az első nem invazív – vagyis alvás közben nem zavaró, szinte észrevehetetlen – alvásfigyelő eszköz, amely az orvosi fokozatú alvási apnoe felismerésre is képes, amire általában csak klinikai körülmények között van lehetőség.

 

A matracot elegendő csupán egyszer beállítani. Az eszköz működés közben hang szenzort használ, ami felismeri a horkolás hangját, ami az alvási apnoe egyértelmű jele lehet. Ébredéskor a felhasználó a mobiltelefonjára vagy táblagépére telepített ingyenes Health Mate applikációban meg tudja nézni az alvás során rögzített adatokat, többek között az érzékelt alvási apnoés epizódokat is. Az eredmények az applikációból könnyen megoszthatók az orvossal vagy akár alvásspecialistával is további vizsgálat vagy diagnózis céljából.

 

Egyedülálló alváselemzés.

A Sleep Analyzer egy vékony, 63,7 x 19 cm méretű matrac, amely tökéletesen illeszkedik a lepedő alá, és az egyszeri beállítás után automatikusan részletes képet nyújt a felhasználóknak az éjszakáiról. Az elődjéhez, a Withings Sleep-hez hasonlóan a Withings Sleep Analyzer is pneumatikus érzékelőt alkalmaz a légzés, a test mozgásának és a folyamatos pulzus mérésére, melyeknek köszönhetően nyomon tudja követni a felhasználók alvási ciklusait (mély, könnyű és REM), ezek időtartamát, valamint a felhasználók alvásának teljes időtartamát és az esetleges megszakításokat is. Ezenkívül a hangérzékelő segítségével észleli a horkolást, és az applikáción keresztül informál az egyes éjszakákon tapasztalt horkolási epizódok számáról és időtartamáról.

 

A felhasználók minden reggel elérhetik az alvásukat értékelő pontszámot (Sleep Score) a Health Mate alkalmazásban, amely segítségével egyszerűen megérthetik, hogy milyen jól aludtak a megelőző éjjel, az alvás időtartama, a mélyalvás rendszeressége és a megszakítások alapján. Az alváspontszámmal együtt a felhasználók minden éjszakára vonatkozóan megtekinthetik részletes alvási adataikat az alkalmazásban, valamint átfogó tendenciákat és információkat is kaphatnak, hogyan tehetik még jobbá alvásukat. A Sleep Analyzer által gyűjtött összes adat megosztható az orvosokkal a Health Mate alkalmazáson keresztül. 

A Withings Sleep Sensor észrevehetetlenül használható, mert csak a matracod alá kell tenni, és a telefonodon vagy a tableteden kielemezheted az alvásod minőségét. Bluetooth vagy wifi kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonnal, és az ingyenesen letölthető Health Mate alkalmazás segítségével megnézheted, hogy mennyit és milyen minőségben aludtál, mikor voltál nyugtalanabb az éjszaka folyamán, és mikor aludtál a legmélyebben.

A Withings Sleep Sensor az IFTTT integrációnak köszönhetően összeköthető más okos otthon eszközökkel. Szóval, ha a Sleep Sensor érzékeli, hogy felkelsz, felkapcsolhatja a világítást, vagy ha aludni mész, egy picit letekeri a fűtést, mert aludni hűvösebb időben egészséges, de a reggelidet már a melegben töltheted el, hiszen a Withings Sleep Sensor érzékeli, mikor kelsz fel, és ahhoz igazítja a helyiségek hőmérsékletét.

Összességében a Withings Sleep Sensor segítségével jobban, egészségesebben és takarékosabban élhetsz. Az életünk közel 1/3-át alvással töltjük, így fontos odafigyelnünk arra, hogy ezt az időt optimálisan, az igényeinknek legmegfelelőbben használjuk fel.

 • Méretek: 637 x 190 x 5 mm
 • Tömege: 350 g
 • Tápellátás: 5V 1A (USB)
 • Pneumatikus szenzor
 • Health Mate alkalmazás
 • Kompatibilitás: iOS és Android rendszerekkel
 • Kapcsolódás: Wifi és Bluetooth 4.0
 • IFTTT kompatibilitás
 • Minden matrachoz használható

Funkciók:

 • Alvásminőség figyelés
 • Teljes alvási idő monitorozása
 • Folyamatos pulzusszám-követés
 • Horkolás észlelése

 


A termék gyártója: Withings
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci útÚJ! Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
Karinthy út Megnövekedett forgalom Átvehető: kedd (07.14)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.21)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (07.14)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

5 (1 értékelés)

5csillag
1
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0