Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Apple AirPods Max zöld (MGYN3)

Jótállás: 2 év

Rendelhető


239 900 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 223 105 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Bluetooth típusa V 5.0
Maximum beszélgetési idő 20 óra
Szélesség 168.6 mm
Magasság 187.3 mm
Mélység 83.4 mm
Tömeg 385 g

Apple AirPods Max zöld (MGYN3)

Tulajdonságok:

Radikálisan új dizájn.
Alapjaiban újragondoltuk a fület teljesen befedő fejhallgatókat. Az AirPods Max fülpárnáitól a fej­pántig mindent úgy alakí­tottunk ki, hogy megannyi különböző fejformán biztosítsák az optimális hangszigetelést – így teljesen belemerülhetsz a lenyűgöző hangzásba.

A pánt közepét áthidaló fejpánttető anyaga légáteresztő hurkolt háló, amely egyenletesen oszlatja el a súlyt, és ezáltal csökkenti a fejre nehezedő nyomást. A puha tapintású anyaggal bevont rozsdamentes­acél keret a stabilitás, a rugalmasság és a kényelem csodálatos összhangját nyújtja. A kihúzható karok stabilan megtartják azt a hosszt, amit beállítottál. Így a fejhallgatód a helyén marad és jól szigetel. Az eloxált alumíniumból készült, gyönyörű fejhallgatókagylók forradalmian új mechanizmusa lehetővé teszi a két kagyló egymástól független elforgatását, és ezáltal a nyomás kiegyenlítését. A fülpárnákat egyedi tervezésű hálós textil borítja körbe, amitől olyan érzés viselni a fül­hallgatót, mintha egy valódi, alvásra szánt párna lenne a füleden. Az akusztikai élményt növelő memóriahabból készült fülpárnák finom illeszkedése szigetelést képez a füled körül, ezzel megalapozva a fantasztikus hangminőséget. A Digital Crownnal szabályozhatod a hangerőt, léptethetsz a dalok között, és fogadhatod a hívásokat.

Fület gyönyör­ködtetően szól.
Az AirPods Max a hifihangzást piacvezető aktív zajszűréssel ötvözve nyújt páratlan hang­élményt. Egyedi felépítésű meghajtói minden alkotó­elemükkel azon dolgoznak, hogy a lehető leg­kisebb torzítással szólaljon meg a hang a teljes hall­ható tartományban. A mély, gazdag basszusoktól a pontos közép­tartományon át a hibátlan, fényesen szóló magas hangokig valóban kristály­tiszta hangzást élvezhetsz.

Magával ragadó hangzás. A nemkívánatos zajok kiiktatásához az AirPods Max hat kifelé néző mikrofonja észleli a környezeti zajokat, két befelé irányított mikrofonja pedig méri, hogy mit hallasz. Ráadásul telefonálás közben nyalábformáló mikrofonok segítenek elkülöníteni a hangodat, hogy tisztán hallható legyél – még akkor is, ha szélzajban beszélsz. Minden részlet hallható Az Apple saját tervezésű dinamikus meghajtója széles frekvencia­tartományban fedi fel minden hang gazdag részleteit – így hallatlanul pontosan és árnyaltan szólaltatja meg a kedvenc zenéidet. Torzításmentes lejátszás A meghajtóban a csúcsminőségű álló hangfalak mintájára tervezett dupla neodímium mágnesgyűrűs motor csökkenti minimálisra a teljes harmonikus torzítást a hallható tartomány egészében. Az eredmény egységesen tiszta lejátszás, még teljes hangerőn is.

Számítógép-vezényelt hangzás.
Az AirPods Max mindkét kagylójába az Apple saját tervezésű, hatékony H1 chipje került, melyet az akusztikai élményt javító dizájnunk és fejlett szoftverünk egészít ki – így az AirPods Max számító­gépes hang­technológiájával rend­kívüli minőség­ben szólalhat meg minden hang. A két chip tíz-tíz audio­magjára támaszkodó számító­gépes hang­vezérlés segít kizárni a környezeti zajt, valamint a fülpárnák illeszkedéséhez és szigetelésének szintjéhez igazítja a hangot – olyan élmény lesz vele filmet nézni, mintha körülötted játszódnának a jelenetek.

A piacvezető Aktív zajszűrés azonos hullámformájú ellenfázisú hanggal oltja ki a kívülről érkező zajt, így zavartalanul merülhetsz el abban, amit éppen hallgatsz. A zajkezelő gombot megnyomva Áttetsző módra válthatsz, amely beengedi a külvilág hangját, hogy természetesen kapcsolódhass be mindabba, ami körülötted történik. Az adaptív hangszínszabályzás a fülpárnák illeszkedésének és szigetelésének megfelelően formálja a hangot. A befelé néző mikrofonok mérik, hogy mit hallasz, és ennek alapján állítják be a zene frekvenciáit. Az eredmény egyenletes minőségű, gazdag akusztikus élmény élethűen megszólaló hangokkal. A térbeli hang és a dinamikus fejkövetés mozis élményt teremt filmnézéséhez és tévézéshez – úgy hallod majd, mintha minden körülötted szólna. A beépített giroszkópokkal és gyorsulás­mérőkkel az AirPods Max és az iPhone vagy az iPad képes követni a fejed finom mozdulatait, és mindig a készülékedhez viszonyítva tudja meg­szólaltatni a hangokat.

Mindenben mesés. Kifino­multan egyszerű.
Az AirPods Maxon is kihasználhatod az AirPods termékcsalád összes kényelmes vezeték nélküli funkcióját – például egyetlen érintéssel beállítható, és ha leveszed, automatikusan szünetelteti a zenelejátszást. Minden funkciója azért van, hogy nap mint nap bármelyik eszközödön gondtalanul merülhess el a zenehallgatás élményében.

Beállítás egyetlen érintéssel. Az AirPods Max egy pillanat alatt csatlakozik az iPhone-odhoz vagy az iPadedhez. Csak tedd a készüléked közelébe az AirPods Maxot, és koppints a Kapcsolódás lehetőségre a kijel­zőn. Észrevétlen eszközváltás. Simán váltogathatsz az iPhone-od, az iPaded és a Maced között. Ha a Macedről hallgatsz zenét, és közben hívnak az iPhone-odon, az AirPods Max auto­ma­ti­ku­san vált az eszközök között, amikor fogadod a hívást. Hangmegosztás. Az iPhone-odról, iPadedről, iPod touchodról vagy Apple TV-dről egyszerűen streamel­heted ugyanazt a hangot két AirPodsra is. Vidd közel a csatlakoz­tatni kívánt AirPodsot a készülékhez, amiről megy a lejátszás, és egy koppintás­sal létre is hozhatod a kapcsolatot.

Egy tok, ami lelassítja az időt.
Amikor a vékony, puha Smart Case tokban tárolod, az AirPods Maxod ultraalacsony energiafogyasztásra kapcsol, ami őrzi a töltöttségét.

Bármire pörögsz, az aksi is bírni fogja.
20 óra zenehallgatáshoz, filmnézéshez és beszélgetéshez – bekapcsolt aktív zajszűréssel és térbeli hanggal. A fejhallgatót egyszerűen töltheted a Lightning csatlakozóján keresztül – egy ötperces gyors rátöltéssel újabb 1,5 órán át hallgathatsz vele zenét.

Hangtechnológia:

 • Az Apple saját tervezésű dinamikus meghajtója
 • Aktív zajszűrés
 • Áttetsző mód
 • Adaptív hangszínszabályzás
 • Térbeli hangzás dinamikus fejkövetéssel 1

Érzékelők:

 • Optikai érzékelő (mindkét kagyló)
 • Helyzetérzékelő (mindkét kagyló)
 • Tokérzékelő (mindkét kagyló)
 • Gyorsulásmérő (mindkét kagyló)
 • Giroszkóp (bal oldali kagyló)

Mikrofonok:

 • Összesen kilenc mikrofon:  Nyolc mikrofon az aktív zajszűréshez
 • Három mikrofon a beszédhangok érzékeléséhez (két mikrofon az aktív zajszűréssel megosztva, valamint egy további)

Chip:

 • Apple H1 fejhallgatóchip (mindkét kagyló)

Vezérlés:

 • Digital Crown: Forgatás: hangerő-szabályozás. Egyszeri megnyomás: lejátszás indítása és szüneteltetése, telefonhívások fogadása. Kétszeri megnyomás: léptetés előre. Háromszori megnyomás: léptetés vissza
 • Zajkezelő gomb:  Lenyomás: váltás az aktív zajszűrés és az Áttetsző mód között

Akkumulátor: AirPods Max fejhallgató:

 • Akár 20 óra zenehallgatási idő egy feltöltéssel, ha az aktív zajszűrés vagy az Áttetsző mód be van kapcsolva
 • Akár 20 óra filmlejátszás egyetlen feltöltéssel, ha a térbeli hangzás funkció be van kapcsolva
 • Egyetlen feltöltéssel akár 20 órán át beszélgethetsz rajta
 • Körülbelül 1,5 óra zenehallgatási idő 5 percnyi töltésse

Akkumulátor: AirPods Max fejhallgató Smart Case tokkal:

 • A fejhallgató a Smart Case tokban ultraalacsony energiafogyasztásra kapcsol, így tárolás közben őrzi a töltöttségét
 • Lightning csatlakozón keresztül tölthető

Hálózati kapcsolatok:

 • Bluetooth 5.0

Kisegítő lehetőségek:

 • A kisegítő lehető­ségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új AirPods Max fejhallgatójukból
 • Legfontosabb funkciók:  Élő hallgatás, Fejhallgató hangszintjei, Fejhallgató alkalmazkodása
 • *A készüléken az iOS, illetve az iPadOS legújabb verziójának kell futnia

Rendszerkövetelmények:

 • iPhone vagy iPod touch az iOS legújabb verziójával
 • iPad az iPadOS legújabb verziójával
 • Apple Watch a watchOS legújabb verziójával
 • Mac a macOS legújabb verziójával
 • Apple TV a tvOS legújabb verziójával
 • *Az AirPods Max a korábbi szoftververziót futtató Apple eszközökkel, valamint nem Apple eszközökkel is használható Bluetooth-fülhallgatóként, de ilyen esetben a funkciói csak korlátozott mértékben működnek

A doboz tartalma:

 • AirPods Max fejhallgató
 • Smart Case
 • Lightning – USB-C átalakítókábel
 • Dokumentáció

Tömeg:

 • Az AirPods Max a fülpárnákkal együtt: 384.8g
 • Smart Case: 134.5 g

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (07.02.)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (07.02.)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (07.02.)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb: kedd (07.02.)
Foxpost csomagpont 1090 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1390 Ft
Házhozszállítás 1590 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1790 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
GLS csomagpont vagy -automata
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 223 105 Ft

A Cetelem áruhitel lehetőséget a kosárba helyezés után a pénztároldalon tudod kiválasztani.

Ajánlatunk Számodra - Best4You