0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Vezeték nélküli digitális páratartalom mérő és külső-belső hőmérő, TFA BEL-AIR, 30-3045.IT

Specifikáció

Listaár: 16 640 Ft

Online ár: 15 990 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 14 870 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Vezeték nélküli digitális páratartalom mérő és külső-belső hőmérő, TFA BEL-AIR, 30-3045.IT

Rádiójel vezérlésű hőmérséklet- és légnedvesség mérő, BEL-AIR

Külső- és belső hőmérséklet mérés
Min./max. értékek tárolása
Komfortzóna kijelzés
Szellőztetési javaslat
Helyiség- és kültéri klíma összehasonlítása

Egyidőben vizsgálja a helyiség- valamint a kültéri klímát és javaslatot tesz, hogy az ablakot ki kell nyitni vagy be kell zárni az aktuális helyiség klíma javításához. A túl párás helyiség levegő ártalmas az egészségre és elősegíti a foltok és a veszélyes penészgombák kialakulását a falon. Viszont a túl száraz helyiség levegő is befolyásolhatja közérzetünket és egészségünket. A bőr, nyálkahártya és a légzőszervek terhelődnek, és a háziállatok, növények és bútorok is megsínylik.
A hőmérséklet és légnedvesség vizsgálatával és az aktív szellőztetéssel kellemes és egészséges klímát lehet elérni a lakótérben. Ha a helyiség levegője túl párás, akkor először úgy tűnik, hogy télen nincs értelme szellőztetni, ha kint hideg van,és csapadék. Viszont a hideg levegő csak nagyon kevés vagy egyátalán semennyi nedvességet nem képes felvenni. Ha ez a levegő a lakásba kerül, felmelegszik. És ezután képes felvenni a levegő a párát. A hőmérséklet és relatív páratartalom ezen összefüggését veszi figyelembe a készülék és tesz ajánlatot a szellőztetésre.

Jellemzők:
Komfortzóna kijelzés beltérre (DRY=száraz, COMFORT=komfortos vagy WET=párás) · Szimbólumos kijelzés a helyiség klíma módosulásához ablak nyitásakor/zárásakor (MORE WET=párásabb, NO CHANGE=nincs változás, MORE DRY=szárazabb) · Szimbólum (nyitott/zárt ablak) a javasolt ablak helyzethez · °C/°F kijelzés · Hőmérséklet- és légnedvesség min/max. értékének tárolása · Az összes min/max. érték visszaállítható · Elemállapot kijelzés · Falra szerelhető vagy asztalra helyezhető · Kültéri hőmérséklet és -légnedvesség kijelzése az LCD kijelzőn.

Műszaki adatok:
Bázisállomás tápellátás: 2 db mikroelem (nem szállítjuk vele) · Funkciók: Kültéri légnedvesség,Kültéri hőmérséklet,Beltéri hőmérséklet,Beltéri légnedvesség · Külső páratartalom mérési tartomány: 1 ... 99 % · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret (bázisállomás): 157 x 95 x 20 mm · Méret (érzékelő): 103 x 36 x 16 mm · Mérési ráta: 4, 16, 64 mp · Mérési tartomány (belső hőmérséklet): -9,9 ... +59,9 °C · Mérési tartomány (külső hőmérséklet): 3-9,9 ... +59,9 °C · Mérési tartomány (légnedvesség): 20 ... 95 % · Típus (kategória): Rádiójel vezérlésű hőmérséklet- és légnedvesség mérő · Átviteli jel: 868 Mhz rádiójel · Érzékelő tápellátás: 2 db mikroelem (nem szállítjuk vele) · Érzékelők száma (max.): 1


A termék gyártója: TFA Dostmann
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: péntek (01.22)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: péntek (01.22)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: péntek (01.22)
Karinthy út Megnövekedett forgalom Átvehető: péntek (01.22)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: köv. kedd (01.26)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (01.25)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0