Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Magyar billentyűzet fekete (920-010739)

Jótállás: 2 év

Rendelhető


19 900 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 18 505 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Csatlakozó típusa USB
Nyelv magyar
Multimédia gombok igen
Csuklótámasz igen
Háttér-világítás igen

Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Magyar billentyűzet fekete (920-010739)

Tulajdonságok:

A G213 játékhoz tervezett billentyűzet Logitech G Mech-Dome billentyűkkel rendelkezik, amelyek arra készültek, hogy a mechanikus billentyűzeteknél is magasabb szintű visszajelzést és általános teljesítményt nyújtsanak. A Mech-Dome billentyűk teljes magasságúak, 4 mm lenyomódási úttal, 50 g működtetési erővel és halk működéssel bírnak.

A G213 öt külön megvilágítási zónával rendelkezik, amelyek mindegyike beállítható egy körülbelül 16,8 millió színből és több fényerőszintből álló palettáról, hogy illeszkedjen a stílusához, rendszeréhez vagy környezetéhez. A LIGHTSYNC technológiával ellátott következő generációs RGB-megvilágítás szinkronizálja a megvilágítást és a játékprofilokat a tartalmával. A Logitech G HUB használatával mindet gyorsan és könnyen testre szabhatja.

A G213 membrán és billentyűkeret konstrukció a mindennapi kihívásokra készült, és 60 ml folyadék elleni cseppállóságra tesztelték. A végeredmény egy olyan billentyűzet, amely választ ad a használat közbeni jellemző kihívásokra.

A kétszintű állítási lehetőséggel a megfelelő pozícióba döntheti a billentyűzetet, miközben az integrált kéztámasz enyhíti a kényelmetlenséget és a fáradtságot, így Ön újabb és újabb meneteket játszhat végig.

Külön médiavezérlők. A G213 külön médiavezérlői zeneszámok és videók azonnali lejátszására, szüneteltetésére és elnémítására használhatók. Egy gombnyomással beállíthatja a hangerőt vagy a következő zeneszámra ugorhat.

Testreszabás a Logitech Gaming Software segítségével. A kényelmesebb és személyes használat érdekében az G HUB segítségével testre szabhatja a G213 billentyűzetet. Beállíthatja az RGB-megvilágítást, időt spórolhat a funkciók billentyűkhöz rendelésével, és még számos egyebet tehet.

  • Csatlakozás típusa: USB 2.0
  • USB-protokoll: USB 2.0
  • USB sebesség: teljes sebességű
  • Jelzőfények: LED
  • Háttérvilágítás: RGB (5 zóna)
  • Cseppállóság: 60 ml folyadék kiöntésével tesztelve
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • Billentyűzet mérete: 218 mm x 452 mm x 33 mm
  • Tömege: 1000 g
  • Rendszerkövetelmények: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 USB-port Internetkapcsolat az opcionális szoftver letöltéséhez

 
A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb köv. csütörtök (04.25)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

3.7 (9 értékelés)

5csillag
4
4csillag
2
3csillag
1
2csillag
0
1csillag
2
Varga Zsombor
Igazolt vásárlás
2023-06-10 23:52:05

Egy teljesen okés membrános billentyűzet beépített csuklótámasszal. Az általam ismert legjobb csúszásgátóval és kihajtókkal. Az egyetlen dolog ami engem zavar picit: az rgb csak 4-5 területre osztható nem billentyűnként.

Ügyfélszolgálat
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését a megvásárolt termékről!
Üdvözlettel:
AQUA Webáruház
Illés Gergely
Igazolt vásárlás
2022-10-07 13:12:33

Hát Logitechtől nem vártam ilyen terméket ennyi pénzért. A billentyűk nagyon jók membrán harangos megoldáshoz képest. DE amit én vettem az a világítás. Eddig K800-okat használtam de a második leamortizálása után már nem volt kedvem újabbat venni de kellett a világítás. Világítás: Az állapot jelző ledek éjjel kiégetik a szememet és nem lehet látni tőlük a többi billentyűt. (fényszennyezést csinál) A billenytűzet világítás gyenge az állapot jelző ledekhez képest. Nappal alig kikapcsolt állapotban nem lehet látni a billentyűzeteten a feliratokat. Ha bekapcsolod a világítás kicsit jobb a helyzet de nincs erőssége a világításnak. A belátás szög szörnyű. Kicsit hátra dőltem és összefolynak a betűk a világítással és akkor még nem is döntöttem meg a billentyűzetet. Az alap fehér szín nem fehér inkább hideg kék. De ami pozitívum nagyon testre szabható a szín ami kell is ha látni akarod a billentyűket nappal. Kompatibilitás: Windows 10 LTSC és LTSB-alatt tökéletesen működik. Ami nálam probléma, hogy néha ledobja az keyboard USB-jét a rendszer és konkrétan újra indítás után se hajlandó látni azt. Másik USB portba téve újra működő képes...ilyen eddig egyik billentyűzetem és az előző ideiglenes és kölcsön kapott Gigabyte X2 se csinált az elmúlt 1 hónapban. Mindent össze véve ez egy Gamereknek szánt cucc akiknek az kell, hogy RGB-ben világítson mint a karácsonyfa de nem szükséges olyan kényelmi funkció mint a jó láthatóság, vagy a belátási szög.

Ügyfélszolgálat
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését a megvásárolt termékről!
Üdvözlettel:
AQUA Webáruház
Alexa László
Igazolt vásárlás
2022-05-05 21:01:35

nagyon tetszik, eddig g105 om vol de ez jobb.

Kozár András
Igazolt vásárlás
2022-01-05 13:04:05

A billentyűzetet szokni kell, hiába teljes billentyűzet a gombok mégis sűrűn helyezkednek el, ezért sajnos könnyű egyszerre többet leütni vagy félre ütni. A billentyűzet makrózhatósága kiábrándító, (2022.JAN) legfrissebb szoftverrel is csak az F1-F12 billentyűk programozhatók, aminél a legtöbb kínai "utánzat" is többet tud.

Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 18 505 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You