Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

25

0 hozzászólás

Új iPad Próhoz új billentyűzet és egér dukál

Így gondolkozik a Logitech, ezért bemutatták a Slim Folio Pro új változatát.


Megérkezett az iPad Pro legújabb, 2020-as változata, az Apple szerencsére a külsőn alig, inkább a belsőn változtatott. A megjelenés egyetlen szembeötlő változása a kamera megnövekedése. Ez viszont automatikusan maga után vonja, hogy a kiegészítőket gyártó partnereknek is új változatokat kell piacra dobniuk termékeikből.
 


Így tesz a Logitech is, akik reagálva az új termék megjelenésére, rögtön ki is adták hozzá a Slim Folio Pro új változatát. Ez lényegében megegyezik a korábbi billentyűzet-tok párossal, csupán a kialakítását igazították az új kamera méreteihez. A billentyűzet egyben tehát védőtokként is funkcionál, de igény szerint a billentyűzetet a tablet mögé is lehet hajtani. A billentyűk háttérvilágítással is rendelkeznek, a kapcsolat pedig bluetooth-on keresztül üzemel. Nem hiányoznak a multimédia-vezérlők és az iOS-hez kötődő billentyűk sem.

 

A Logitech egy új egérrel is előrukkolt, a Pebble i345 létjogosultságát az adja, hogy az Apple sokat javított az iPad egérkezelésén. Persze egy táblagéphez aligha van szükség professzionális funkcionalitással rendelkező rágcsálóra, így egy minimalista eszközről lehet beszélni: két billentyű és egy görgő a kínálat. A gyártó ígérete szerint egy mezei AA-elemmel is másfél évnyi használat garantált.
 


 

A Logitech Slim Folio Pro és a Pebble i345 is valamikor áprilisban várható. Előbbi 120-130 dollár körüli áron kerülhet a boltokba, míg utóbbiért 30 dollárt kérhetnek majd el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!