Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

23

0 hozzászólás

Több tucat játékkal rajtol a PlayStation VR2

A februári premierkor és az azt követő egy hónapon belül harminc játék érkezik a VR-headsetre.

 

A Sony heteken belül piacra dobja vadonatúj virtuális valóság eszközét, a PlayStation VR2-t. Ez összehasonlíthatatlanul fejlettebb lesz elődjénél, így a várakozások szerint felveszi majd a versenyt a piac legmodernebb termékeivel. Cserébe viszont önmagában többe fog kerülni mint a használatához egyébként elengedhetetlen PlayStation 5.

 

A rajongókban joggal merülhetett fel a kérdés, hogy megéri-e befektetni egy közel 300 ezer forintos felszerelésbe, ha arra egyébként alig-alig lesz elérhető játék. E kérdésre most a Sony maga próbál megnyugtató választ adni, akik közzétettek egy listát, amelyen harminc játék címe szerepel. Ezek mind a PS VR2-vel egyszerre érkeznek vagy a premierjét követő egy hónapon belül fognak megjelenni.
 


A listán olyan címek szerepelnek, mint a Creed: Rise to Glory – Championship Edition, a The Dark Pictures: Switchblack, a Gran Turismo 7, a Horizon Call of the Mountain vagy a Jurassic World Aftermath. Ezek mellett számíthatunk a Moss Book 1&2-re, a No Man’s Skyra, a Resident Evil Village-re, a Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge-re és a The Walking Dead: Saints & Sinners – Ch 2: Retributionre is.

 

Játékból nem lesz hiány és ez a szám a jövőben folyamatosan bővülni fog. Ettől függetlenül a PlayStation VR2 legfőbb támadási felülete az ára lehet. Az eszköz megjelenésére február 22-én kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!