Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

26

0 hozzászólás

Szokatlan TV-vel jelentkezik a Panasonic

A Private FB10 akkumulátorról is működik, a vezérlőegység és a képernyő pedig nincs egybeépítve.


Manapság a Panasonic nem tartozik a legnagyobb márkák közé a TV-k piacán, de természetesen megannyi termékkel igyekeznek ők is kiszolgálni a vásárlók igényeit a Samsung és az LG mögött. A japán gyártó nemrégiben egy egészen fura, egyedi koncepcióval rukkolt elő.

 

A Private FB10 szigorúan csak a száraz számadatokat nézve egy nagyon elavult megoldásnak tűnne. A képernyő mérete mindössze 19 hüvelyk, vagyis kisebb még a manapság elterjedt monitoroknál is, más TV-kel nem is versenyezhet. De ezt a készüléket nem is a nappaliba szánták a tervezők. A LED-LCD panel felbontása is alacsonynak mondható, 1366*768 pixel. A képernyő alatt két 3W-os hangszórót is találunk.

 

Akkor mégis mi az, amiben különleges a Panasonic újdonsága? A felépítése. A készüléket ugyanis úgy tervezték meg, hogy a vezérlőegység, vagyis minden lényeges hardver egy külön dobozban kapott helyet. Erről vezeték nélküli kapcsolaton keresztül jut el a kép és hang a kijelzőre, amely így kimondottan vékony és könnyű: akár fel is lehet akasztani a konyhában. Végül, de nem utolsósorban, a készülék beépített akkumulátorral is rendelkezik, amely nagyjából három és fél órás üzemidőt kínál. Ebből kiderült tehát, hogy a Panasonic elsősorban kiegészítő TV-nek szánja a PRivate FB10-et, amely ideális lehet a konyhában, esetleg egy irodában vagy üzlethelyiségben. Ugyanakkor kérdéses, hogy az ajánlott fogyasztói ára miatt mennyire lehet majd sikeres. Egy kiegészítő TV-ért ugyanis nem mindenki lesz hajlandó nagyjából 175 000 forintot kicsengetni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!