Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

22

0 hozzászólás

Sennheiser HD 4.40 BT: a tökéletes hangzás szabadsága

A felsőkategóriás, Hi-Fi minőségű hangzást garantáló Sennheiser HD 4.40BT vezeték nélküli fejhallgató 0% THM-mel már ma hazavihető.
 

  • a Sennheiser egyik legjobb fejhallgatója webáruházunkban 0% THM-mel kapható
  • a készülék Hi-Fi minőségű hangzást nyújt professzionális vezeték nélküli technológiával
  • a modell emellett érintésérzékeny oldallapokkal lett felszerelve, melyek egyedi irányítást tesznek lehetővé néhány mozdulattal

Hi-Fi minőség vezeték nélkül

A tökéletes hangzás, a korlátlanság élménye és a kedvező árcédula ritkán kerül egy kalap alá, ha fejhallgatókról van szó. Az első kettő jellemző ugyanis gyakran magas árazással, míg az olcsó termék néha gyengébb minőséggel jár együtt. A piacvezető Sennheiser azonban pontosan ezt a hármast szem előtt tartva alkotta meg a HD 4.40BT-t, ami nem csak kiváló és tiszta Hi-Fi hangzást garantál, hanem a vezetékek kötöttsége alól is felszabadít - mindezt pedig elérhető áron.

A HD 4.40BT az otthoni használat mellett utcai viselésre is alkalmas, ami a magas minőségű anyaghasználatnak köszönhető. A zárt borítású modell szintén a csúcsminőségű tervezésnek hála képes a dinamikus mély és az éles magas frekvenciák továbbítására. Mindezt pedig vezeték nélkül élhetjük át, hiszen a fejhallgató Bluetooth 4.0 átvitellel, stabil kapcsolattal csatlakozik a lejátszó készülékhez - ami lehet a mobilunk, vagy akár a számítógépünk. A párosítás pedig lenyűgözően egyszerű: csak az NFC-olvasóhoz kell érintenünk a párosítandó eszközt, és készen is vagyunk.





Az irányítás sosem volt még ilyen intuitív

A Sennheiser mérnökei a kézenfekvő vezérlésre is kivételes figyelmet fordítottak. A fejhallgató oldali paneljeibe épített érintésérzékeny felületen ugyanis egyetlen érintéssel indítható vagy fogadható hívás, váltható zeneszám, és többek között állítható a hangerő. Így akár otthon, akár az utcán hallgatunk zenét, néhány egyszerű mozdulattal a kezünkbe vehetjük az irányítást.

Az erős fejpánt egyúttal elegáns is, vagyis nem kell kompromisszumot kötnünk stílus és időtállóság között. Mint ahogy árak terén sem: a Sennheiser HD 4.40BT üzleteinkben ugyanis 0%-os THM-mel kapható. A 29 990 forintos eszköz így hat hónapos futamidővel már ma hazavihető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!