Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

05

0 hozzászólás

Nyolcadik frissítését kapta a Far Cry 5

Az új csomagban sok újdonság érkezett az Arcade játékmód szerkesztőjéhez, de kaptuk egy photo módot az egyszemélyes kampányhoz is. A javítások sem maradtak ki.

A Ubisoft nem vitte túlzásba az idei tavaszi megjelenéseit. Lényegében idén egyelőre csak a napokban megjelent The Crew 2-t, valamint a márciusi Far Cry 5-öt kaptuk a legnagyobb francia kiadótól. Ám e két játék azért elég jelentősnek mondható, és külön-külön is képesek hetekre, akár hónapokra lekötni a játékosokat. A Far Cry 5 a napokban nyolcadik alkalommal frissült, a javítócsomag pedig új tartalmakat is hozott magával.
 


Az újdonságokat két kategóriára bonthatjuk. Egyrészt egy sor új tartalommal bővült az Arcade játékmód szerkesztője. Fegyverek és járművek, valamint az ellenséges katonák és a vadállatok mesterséges intelligenciája is bekerült a nemrég megjelent Hours of Darkness DLC-ből a szerkesztőbe. Új növényeket és más statikus elemeket is kaptunk a vietnámi kiegészítőből, de statikus elemek a hamarosan érkező Lost on Mars DLC-ből is érkeztek.

 

Szintén érdekes újdonság az egyszemélyes kampány új photo módja. Egy beépített képlopó és szerkesztő érkezett, amelynek segítségével minden eddiginél látványosabb felvételeket készíthetünk a játékon belül. Ha elkaptuk egy tűzharc legjobb pillanatát, a szerkesztővel elforgathatjuk a kamerát, különféle effekteket adhatunk a képhez, hogy az minél drámaibb formában adja vissza a jelenetet. És persze arra is van mód, hogy békésebb eseményeket, a tájat vagy épp a vadakat fotózzuk le. Vagy azt, ahogy épp egy toronyból száguldunk lefelé egy kötélen.



A csomag készítői természetesen a hibajavításokról sem feledkeztek meg. Dolgoztak a játék általános stabilitásán, valamint javították néhány küldetés ismert hibáit. A kooperatív mód is kapott foltokat, illetve finomítottak a játékmeneten és a kezelőfelületen is. Akadnak kifejezetten a PC-s verzióhoz készült javítások is, valamint az Arcade játékmód és az Hours of Darkness DLC is kapott egy-két tapaszt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!